MERHABA ARKADAŞLAR
Arkadaşlar bunda 1-1.5 ay önce eski adsense hesabım kapatıldı içinde 140$ civarında para vardı ve adsenseye başlayalı ilk aydı malesef kapandı pin gelecekti olmadı para da boşa gitti yani boşa uğraştım sonra 1 ay gibi bir süre de düşündüm acaba ne tür videolar koysam nelerden çok kazanırım neler yapsam parayı kırarım diğer arkadaşlar gibi 1 günde baya para kazanabilirmiyim ? bir çok video yükleyip 3-4 ay video yüklemeden para kazananlar var acaba onlar gibi yapabilirmiyim dedim sonra tamam dedim adsenseyi açmadım
Düşündüm ne tür videolalar koyayım diye bir çok şey düşündüm yeni teknolojik oyuncakları veya bilgisayar oyunları telefonların ps3 psp gibi teknolojik ürünlerin tanıtımını koyarsam baya bir para alırım diye düşündüm
ama sonra aklıma bir şey geldi böyle şeyler ayda 1 çıkıyor
bunu salla dedim sonra adsense kurdum kuralı 2. yada 3. günüm 111 görüntüleme 1 tık ilk başlarda başlayanlar için klasik bir şey
2 tane araba ile ilgili video koydum 2 tane komik video koydum videolardan sadece 1 tanesi e fazla 90 izlenim aldı diğerleri 10-20 filan şimdide düşünüyorum ne içerik koyayım teknolojik ürünlermi yoksa sporla ilgilimi +16 mı arabalarla ilgilimi neyle ilgili koyacağımı şaşırdım gerçekten şaşırdım ve bugün video yüklemedim kafamı çok karıştırdı bu olay ilk başta başlarken hep komik video koydum ve hiçbir kazancı koymadım sonra bbc den haber aldım ondan da günde 3-4 video koyuyordum 50-200 izlenme 2-5 tık felan geliyordu buda canımı sııkıyordu ama böyle yapa yapa 140$ yaptım ama artık haber yapmak istemiyor insan bir yazıda görmüştüm Amerika'da gazeteler bedava böyle şeyler yapmaya gerek yok
şu anda ne yapsam diye merak ediyorum biraz bana yardımcı olacak birileri varmı ?
Arkadaşlar bunda 1-1.5 ay önce eski adsense hesabım kapatıldı içinde 140$ civarında para vardı ve adsenseye başlayalı ilk aydı malesef kapandı pin gelecekti olmadı para da boşa gitti yani boşa uğraştım sonra 1 ay gibi bir süre de düşündüm acaba ne tür videolar koysam nelerden çok kazanırım neler yapsam parayı kırarım diğer arkadaşlar gibi 1 günde baya para kazanabilirmiyim ? bir çok video yükleyip 3-4 ay video yüklemeden para kazananlar var acaba onlar gibi yapabilirmiyim dedim sonra tamam dedim adsenseyi açmadım
Düşündüm ne tür videolalar koyayım diye bir çok şey düşündüm yeni teknolojik oyuncakları veya bilgisayar oyunları telefonların ps3 psp gibi teknolojik ürünlerin tanıtımını koyarsam baya bir para alırım diye düşündüm