Ne yaparsam yapayım kazanamıyorum

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Anıl

Yasaklanmış
Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi denemeye başlayacağım yavaş yavaş :)

Ben de alamıyorum paralar duruyor öyle. :/ Sıkma canını bi kaç kanal aç çalış onlarla.Ben ilk ayımda 0,09 dolar kazanmıştım. :D

Valla kendim için olsa sıkmamda babam kredi kartı olayını kafasına çok takıyor. Bu durum benim canımı fazlasıyla yakıyor. :(

Valla kendim için olsa sıkmamda babam kredi kartı olayını kafasına çok takıyor. Bu durum benim canımı fazlasıyla yakıyor. :(

Ben de üniye ayrı ile gidiyorum , aileye yük olmamak için başladım da parayı alamadıktan sonra. :/
Şimdilik toplama videolarla çalış.
Ben ilerde özgün bir kanal kurmayı düşünüyorum.
Garanti gelir için tecrübeden sonra öneririm sanada.

kanalınla awesomeness partnerlıgıne basvur. onlar herseyı kabule dıyor. kazancın artar gıbı.
yada gunluk gelırı 1- 2 dolar olan bı kanal satın al uzerıne kas videolarını

Dostum hem özel özendiğin kanalların olsun bence hemde kanal kopyalayarak devam edebilirsin sistemli bir şekilde.Mesela kendine bir hedef koy deki;

Her gün 3 kanal açıp şu kadar video atıcam bu 3 kanala 2 gün sonra dönüp bir daha atıcam vs. bu şekilde . Bu şekil devam edersen spam a düşmeden inş. 1 aya iyi bi kazanç sağlarsın.

Tabi bunun yanında özgün veya patlama yapıcak videolar da attığın kanalların kesin olsun.Hayırlı kazançlar

kardeşim bak forumu iyi araştır, haberden gideceksen http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/5100-hangi-turden-gitmeliyim-konu-1-haber.html bu konuyu kesin oku orada arkadaşımız güzel anlatmış üşenme oku orayı, 1000 gösterime 8-10 tık normaldir eğer Türkçe içerik çalışıyorsan, ingilizce çalışarak belki daha fazla tık alabilirsin, ama ne yaparsan yap önemli olan şey güncel video yüklemektir, komik video olsa bile güncel olsun çünkü kimse 10 ay önce, 2 yıl önce filan yüklenmiş bir videoyu yükleyerek o videonun önünde aramalarda çıkamaz, bak bu da http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/7458-ufak-ama-yararli-bir-bilgi.html ayrı bir konu mesela Türkçe içerikten gideceksen bu konuyu da iyi oku

2000 dolar borç nasıl yapıldı 1 ikincisi 1 gün sadece muslera06 konusunu incele en az gün lül 6 ile 10 dolar almazsan hiç birşey demiyorum ama sadece 1 gün boyunca tekrar tekrar muslera06 konularını oku

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi yapacağım, umarım kazanç sağlayabilirim :(

---------- Mesaj saat 22:33:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:32:06 civarında gönderildi. ----------

2000 dolar borç nasıl yapıldı 1 ikincisi 1 gün sadece muslera06 konusunu incele en az gün lül 6 ile 10 dolar almazsan hiç birşey demiyorum ama sadece 1 gün boyunca tekrar tekrar muslera06 konularını oku

Kredi kartı olan insanların çoğu ister istemez borç yapmaktadır hocam. Bu arada inceleyeceğim, teşekkür ederim .

Yaparsın merak etme. Benim 3-4 türkçe kanalla günlük 4-5$ dolar alıyorum hatta geçende bi gün 35$ oldu. Şimdi yabancı içeriğe geçmeyi planlıyorum. Bence yabancı içerik çalış. Çok para var.

kazandığını yazmışsın ama neler yaptığını yazmamışsın kardeşim. liste halinde ister özelden ister buraya (banada alıntı yaparak) yaz bakalım eksik ne yapıyorsun ona göre yönlendirelim seni.

Youtube "para kazanmanın kolay yolu" değildir. Dışarıda para kazanmanız ne kadar zorsa Youtube üzerinden kazanmak da aynı derecede zordur.

kazandığını yazmışsın ama neler yaptığını yazmamışsın kardeşim. liste halinde ister özelden ister buraya (banada alıntı yaparak) yaz bakalım eksik ne yapıyorsun ona göre yönlendirelim seni.

Hocam yaptıklarım şu.
Güncel videoyu kanalıma yüklüyorum.
Para kazanmayı aktif olduktan sonra doğru olduğunu düşündüğüm şekilde kelime-başlık-açıklama kayıtlıyorum. Video seo yapıyorum. (Google ve fuyb araçları ile).Daha sonra sosyal medyadan destek alarak videoyu 5-6k yapıyorum. Görüntülenme bazen 2500'e kadar çıkıyor ama tıklama 8'i geçmiyor. Niche çalışmadı yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum yani tbm hep 0,05'te duruyor. Bu şekilde para kazanmaya çalışıyorum. Yanlış veya eksk yaptığım birşey var mı?

dostum şans işi bu ya atıyorum 100 kanalla uğraşırsın günde 4$ zor görürsün 1 kanal açar bi video patlatırsın günde 40-50$ kazanırsın laf gelişi daha fazlada kazanabilirsin

Hocam yaptıklarım şu.
Para kazanmayı aktif olduktan sonra doğru olduğunu düşündüğüm şekilde kelime-başlık-açıklama kayıtlıyorum. Video seo yapıyorum. (Google ve fuyb araçları ile).Daha sonra sosyal medyadan destek alarak videoyu 5-6k yapıyorum. Görüntülenme bazen 2500'e kadar çıkıyor ama tıklama 8'i geçmiyor. Niche çalışmadı yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum yani tbm hep 0,05'te duruyor. Bu şekilde para kazanmaya çalışıyorum. Yanlış veya eksk yaptığım birşey var mı?

İçerik türkçe ise 0,05$ çok normal. Tıklama oranların çok düşük olmalı. Büyük ihtimalle videoların çok kısa.

Hocam yaptıklarım şu.

anladım tahminimce 1 kanal ile çalışıyorsun. şimdilik her videoyu çocuğun gibi görüp ilgilenmek yerine bir kanal daha açıp onada farklı videolar yükle ama çok fazla seçici olma kardeşim. şuan ki kanalındaki videoları 50-100 yaptıysan hemen anında bir kanal daha aç. onuda 100 video yap sonra tekrar bir kanal aç. videonun patlayacağı varsa zaten patlar. bir yerler paylaş ama bütün gün sayfayı yenileyip izleme almışmı diye takip etme :) (zamanında çok yaptım)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri