Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kazanmışsın ya işte.![]()
Ödeme bile alamadım kardeşim, 6$ kazansam ne olur kazanmasam ne olur![]()
Ben de alamıyorum paralar duruyor öyle. :/ Sıkma canını bi kaç kanal aç çalış onlarla.Ben ilk ayımda 0,09 dolar kazanmıştım.![]()
Valla kendim için olsa sıkmamda babam kredi kartı olayını kafasına çok takıyor. Bu durum benim canımı fazlasıyla yakıyor.![]()
2000 dolar borç nasıl yapıldı 1 ikincisi 1 gün sadece muslera06 konusunu incele en az gün lül 6 ile 10 dolar almazsan hiç birşey demiyorum ama sadece 1 gün boyunca tekrar tekrar muslera06 konularını oku
sabretmek lazım siz görevinizi yapın videoları atın (güncel) gerisini düşünmeyin.
kazandığını yazmışsın ama neler yaptığını yazmamışsın kardeşim. liste halinde ister özelden ister buraya (banada alıntı yaparak) yaz bakalım eksik ne yapıyorsun ona göre yönlendirelim seni.
Hocam yaptıklarım şu.
Güncel videoyu kanalıma yüklüyorum.
Para kazanmayı aktif olduktan sonra doğru olduğunu düşündüğüm şekilde kelime-başlık-açıklama kayıtlıyorum. Video seo yapıyorum. (Google ve fuyb araçları ile).Daha sonra sosyal medyadan destek alarak videoyu 5-6k yapıyorum. Görüntülenme bazen 2500'e kadar çıkıyor ama tıklama 8'i geçmiyor. Niche çalışmadı yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum yani tbm hep 0,05'te duruyor. Bu şekilde para kazanmaya çalışıyorum. Yanlış veya eksk yaptığım birşey var mı?
Hocam yaptıklarım şu.
Güncel videoyu kanalıma yüklüyorum.
Para kazanmayı aktif olduktan sonra doğru olduğunu düşündüğüm şekilde kelime-başlık-açıklama kayıtlıyorum. Video seo yapıyorum. (Google ve fuyb araçları ile).Daha sonra sosyal medyadan destek alarak videoyu 5-6k yapıyorum. Görüntülenme bazen 2500'e kadar çıkıyor ama tıklama 8'i geçmiyor. Niche çalışmadı yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum yani tbm hep 0,05'te duruyor. Bu şekilde para kazanmaya çalışıyorum. Yanlış veya eksk yaptığım birşey var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.