Ne yapsamda bir türlü olmuyor arkadaş ya

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
o zamanlar cennetlikmişiz.
en büyük sorunumuz soru işaretinde kalan videolardı,düşünsene :D

yok bende oda yoktu :D

bende eskiden spam yapıyodum yüzlerce video yüklüyordum aynı anda, ama 1 yıllık tecrübemle söylüyorum çok video ile değil az video ile para kazanılır, tabi gereken özeni göstermek şartıyla..

aynen soru işaretinide title falan la hallediyoduk ahh ahh nerde o eski ytpara :D çok güzel insanlar vardı şuan ya nicklerini değiştirmişler yada işi bırakmışlardır işi bıraktıklarını pek sanmıyorumda 1. si daha ağır basıyor :)

aynen hocam, şimdi konu açan açana kimseyi tanımıyoruz.. eskiden çok daha kalite vardı.

silent dogru soyluyor valla tek video ama temiz video 100-200 video ya gerek yok bot isi bence ugrastiriyor

Dediğiniz gibi şans lazım.Geçenlerde bir videoyu aynı gün 3 kişi paylaştı.Daha sonra video patlama yaptı ama kaçınılmaz son gerçekleşti.

Merhaba arkadaşlar bugün VDS aldım bir sürü film indirdim hepsini YT'ye attım çoğunda eşleşen geri kalanında ünlem verdi. Dizi indirdim onları attım onlarda eşleşen ve ünlem verdi. İsyan etmeme çok az kaldı arkadaşlar ya atan kişiler bunları nasıl atıyor 2 saatlik bir filmin rengini değiştirmek mesele değil değiştiririm ama render almak çok sıkıntı çok aşırı uzun sürüyor rahat 10 saat sürer adam akıllı bir şeyde. Öğrenciyim bir şeyler kazanıp geçinmek istiyorum kendi halimde, aileme sıkıntı olmayıp kurs paramı kendim ödemek istiyorum 1 kere kazandım çok şükür oda AdSense'den ama artık AdSense'de de durulmuyor sürekli ünlem. Videoyap botum vardı onunda süresi bitti. Partner kanalım var bir tane Awe'den oda daha dün aweye soktum. Ne atsamda izlenmiyor hiç bir şey olmuyor kaç günlerdir aynı izlenmeler aynı sorunlar herşey aynı.

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya elin gevurları 2 video atıyor dünyanın parasını kaldırıyor bize 200 tl bile kazanmak haram ya. Ne yapayım ne edeyim arkadaşlar bir yol gösterin VDS parasıda ziyan olacak diye üzülüyorum zaten zor denkleştirip verdim. Kusura bakmayın biraz içimdekileri kustum biraz rahatladım.

Saçma saçma yorum yapacaklar lütfen yorum yapmasın ("Forumda bir sürü konu var", "bıktım böyle konulardan") gibilerinden. Ben zaten uzun süredir bu forumdayım herkese elimden geldiğince yardım ettim beni bilen biliyor her gün ytparada çok uzun süre açık kalıyorum herşeyi tekrar bakıyorum yine de kazanç 0.

3. Ayım bu.
çok basit keme programları var bunlarla filimi 3 böl ondan sonra yt at sonra para kazan açmadan bunları yt editörle birleştir sonra o yüklediğin parçaları sil ppara kazan aç kesin dolar olucaktır tabi bunları ünlem alakn videoda yapabilirsin eşleşenlerde gene eşleşen vericekdir ama görüntü eşleşeni verirse ben videoyapda %20 kırp diyerek ekliyorum onları genelde başarılı oluyorum sende deneme kanalı açarak deneyebilirsin.

adsensede film çalışma...çalışılmaz da zaten:)

aslında çalışılırda neyse kendi ekmeğimizle oynamayalım :)

arkadaşa tavsiyem, bot falan filan bunları ben sadece toplu işlemlerde kullanıyorum mesela toplu ünlem geçirme vs. gibi 20 günlük ytkazan botu kazanmıştım CyberTR den daha bir kez bile video yüklemedim bottan sadece toplu işlemlerini kullanıyorum yani bir kanalı bota bırakmayı sevmiyorum.
VDS konusuna gelince VDS'den render işi özellikle film gibi uzun videolar için tam bir işkence render yaptım dersin 1 gün beklersin yine eşleşen gelir o yüzden sırtını doğrultana kadar bu işe bulaşma derim ben.
Başkası nasıl yapıyor falan ile düşünme zaten 3. ayınmış daha bende ocak 1 de başladım 5 ay oldu ve adam gibi para kazanmaya yeni başladım.
Lafın kısası çok kanal aç, çok video at sürümden kazanmaya çalış. Zaten çok video attığında hangi videoların izlendiğini görürsen onlara yoğunlaşırsın. Ünlem geçmek içinde ytkazan botunu tavsiye ederim. Baya bir işime yaradı benim.

aslında çalışılırda neyse kendi ekmeğimizle oynamayalım :)

arkadaşa tavsiyem, bot falan filan bunları ben sadece toplu işlemlerde kullanıyorum mesela toplu ünlem geçirme vs. gibi 20 günlük ytkazan botu kazanmıştım CyberTR den daha bir kez bile video yüklemedim bottan sadece toplu işlemlerini kullanıyorum yani bir kanalı bota bırakmayı sevmiyorum.
VDS konusuna gelince VDS'den render işi özellikle film gibi uzun videolar için tam bir işkence render yaptım dersin 1 gün beklersin yine eşleşen gelir o yüzden sırtını doğrultana kadar bu işe bulaşma derim ben.
Başkası nasıl yapıyor falan ile düşünme zaten 3. ayınmış daha bende ocak 1 de başladım 5 ay oldu ve adam gibi para kazanmaya yeni başladım.
Lafın kısası çok kanal aç, çok video at sürümden kazanmaya çalış. Zaten çok video attığında hangi videoların izlendiğini görürsen onlara yoğunlaşırsın. Ünlem geçmek içinde ytkazan botunu tavsiye ederim. Baya bir işime yaradı benim.

Hocam ben 2 ay videoyap kullandım gayet iyiydi daha denemedim başka bot. Bugünde YTPro aldım VDS almışken onu deneyeceğim. Belki sonra ytkazan :D Ben partner çalışmaya odaklandım hocam AdSense pek düşünmüyorum artık ünlem sorunu varken

ya şu youtube ye haracanan emek= kaç saat? her saat bişeler öğrenırsın. bu forumda başka bir nimeti bir çok deneme yanılmayı yapmak yıllarımızı alırken burdakı bilgi birikimi bu işi saatlere kadar düşürüyor ;) burda durumunu yazmışsın....
sabit gelır zor orjınal videon yoksa...
1- kısa videola rkomedi araç kazası felan çalış
2-etıketlerın guncel sağlam olun hem yerlı hem yabancı kullanırsın böylece ( yada çok izlenen videoların etıketıne bak onları kullen komedi kaza videolarına)
3- 3 dk ve altına çalış biraz tecrübe kazan.
4-para kazanamıyorum dmeışsın, para kazanınc abaşka dertlerin olacak eşleşen geçme-dunya engeli-unlem-sahte telif-parakazanma kapanma-para kazanma kapandımı nasıl açıl- adsense yavşak partnere geçicem- vb.. vb.. bu işin sonu yok... ama boşada uğraşma...
5-baktın bir alan olmaı dığer alana atla, yerlı olmadı yabancıya atla vb.. gibi...

ya şu youtube ye haracanan emek= kaç saat? her saat bişeler öğrenırsın. bu forumda başka bir nimeti bir çok deneme yanılmayı yapmak yıllarımızı alırken burdakı bilgi birikimi bu işi saatlere kadar düşürüyor ;) burda durumunu yazmışsın....
sabit gelır zor orjınal videon yoksa...
1- kısa videola rkomedi araç kazası felan çalış
2-etıketlerın guncel sağlam olun hem yerlı hem yabancı kullanırsın böylece ( yada çok izlenen videoların etıketıne bak onları kullen komedi kaza videolarına)
3- 3 dk ve altına çalış biraz tecrübe kazan.
4-para kazanamıyorum dmeışsın, para kazanınc abaşka dertlerin olacak eşleşen geçme-dunya engeli-unlem-sahte telif-parakazanma kapanma-para kazanma kapandımı nasıl açıl- adsense yavşak partnere geçicem- vb.. vb.. bu işin sonu yok... ama boşada uğraşma...
5-baktın bir alan olmaı dığer alana atla, yerlı olmadı yabancıya atla vb.. gibi...

keşke çok iyi bir zamanım ve ekipmanlarım olsa da orjinal çalışsam :) dediklerinizi zaten tecrübe ettim hocam sürekli farklı kategorilere çalışmaya çalışıyorum.

Çok kazanan bir kanal görürsen tüm gönlünle Hey Maaşallah de :)

zaten öyle yapıyorum hocam :)

Kardeşim aşağıda yazacağım maddelere dikkat et inşallah yavaş yavaş bi kıpırdanmalar olur

1.film dizi işinden hiçbirzaman vazgeçme normal youtube kanallarınla uğraşırken boş zamanlarındada film ve dizi çalış mesela benimde bazı kanallarımdada var yabancı filmler örneğin eski fransız filmleri izleyicisi çoktur milyon izlenenleri vardır yapman gereken tek şey youtube '' full episode '' yazıp bi kaç sayfa araştırma yapman araştırman sonunda elinde bir sürü video olucağına emin olabilirsin.Ama sakın aynı başlıkla atma sadece videonun başlığını değiştirsen bile yeter
2.kanal sayısı ve video sayısı bunları düzenli olarak arttırman lazım asla günlük arttırma en az 3 gün tavsiyemdir 3 günde bir arttır
3.vimeo sitesinden video al çok iyi bir sitedir videoların patlama olasılığı yüksektir ve çoğu orjinaldir( Bu kıyağımı unutma :D )
4. ve en önemlisi vdsye bi bot almanı tavsiye ederim ytpro bot tavsiyemdir her sorununla ilgilenirler.
son olarak bunlar sadece benim yaptıklarım yazdıklarımın hiç biri önemli değil youtube işi patlama işidir patlamanın nerden geleceği bilinmez kafana göre takıl youtubeden para kazananların taktikleri genelde farklıdır kendine özgü bir şeyler her zaman olmalı onu sen bulucaksın sabır edersen inşallah bulursun
daha öncede kazanmışsın zaten sen yapıcan bu işi yılma sakın böyle güzel bi işi bırakmamalısın ama derslerinide unutma denge çok önemlidir dengeyi kur

yazdıklarım bi tavsiyeden ibarettir eleştirilere açık değilim ;)

Kardeşim aşağıda yazacağım maddelere dikkat et inşallah yavaş yavaş bi kıpırdanmalar olur

1.film dizi işinden hiçbirzaman vazgeçme normal youtube kanallarınla uğraşırken boş zamanlarındada film ve dizi çalış mesela benimde bazı kanallarımdada var yabancı filmler örneğin eski fransız filmleri izleyicisi çoktur milyon izlenenleri vardır yapman gereken tek şey youtube '' full episode '' yazıp bi kaç sayfa araştırma yapman araştırman sonunda elinde bir sürü video olucağına emin olabilirsin.Ama sakın aynı başlıkla atma sadece videonun başlığını değiştirsen bile yeter
2.kanal sayısı ve video sayısı bunları düzenli olarak arttırman lazım asla günlük arttırma en az 3 gün tavsiyemdir 3 günde bir arttır
3.vimeo sitesinden video al çok iyi bir sitedir videoların patlama olasılığı yüksektir ve çoğu orjinaldir( Bu kıyağımı unutma :D )
4. ve en önemlisi vdsye bi bot almanı tavsiye ederim ytpro bot tavsiyemdir her sorununla ilgilenirler.
son olarak bunlar sadece benim yaptıklarım yazdıklarımın hiç biri önemli değil youtube işi patlama işidir patlamanın nerden geleceği bilinmez kafana göre takıl youtubeden para kazananların taktikleri genelde farklıdır kendine özgü bir şeyler her zaman olmalı onu sen bulucaksın sabır edersen inşallah bulursun
daha öncede kazanmışsın zaten sen yapıcan bu işi yılma sakın böyle güzel bi işi bırakmamalısın ama derslerinide unutma denge çok önemlidir dengeyi kur

yazdıklarım bi tavsiyeden ibarettir eleştirilere açık değilim ;)

aldığım en iyi yorum buydu hocam Allah razı olsun valla :D zaten ytpro botu aldım hocam sağolsun arkadaşta çok ilgili ilgileniyor herşey ile. Bakalım zaman göstericek hocam YT'de hiç ummadığım videolarım bile patlama yapmıştı yani şans işi baya :) Bu yazdıklarınızı not alıyoruım hocam çok sağolun :)

aldığım en iyi yorum buydu hocam Allah razı olsun valla :D zaten ytpro botu aldım hocam sağolsun arkadaşta çok ilgili ilgileniyor herşey ile. Bakalım zaman göstericek hocam YT'de hiç ummadığım videolarım bile patlama yapmıştı yani şans işi baya :) Bu yazdıklarınızı not alıyoruım hocam çok sağolun :)

sen cansın kardeşim Allah Razı olsun dedinya beni benden ettin Allah sendende Razı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri