Ne yazık ki kötü Haber :( Spam kanallar kapatılıyor

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bir kişinin başına gelen olay genellenemez... yaşasın spam

kardesim bunu yapmayın yahu..
başınıza gelen mükerrer bir olayı sanki genelmiş gibi sunmayın. benim spam kanallarım 3 aydır ayakta. benim kanallar sadece teliften kapanır. spamdan 5 aydır hiç kanalım kapanmadı.
bence sorun youtubede değil sorun sizde.
video yükleme yöntemlerinizi ve gmail acma yöntemlerinizi gözden gecirin.

Arkadaşım 5 aydır bende bu işin içindeyim. spamdan bir tek kanalım bile kapanmadı bu güne kadar.. Taki bu güne kadar. aşırı kasmadım bile.. inşallah ben hatalıyım ben yanılıyorumdur ama biraz zaman geçsin forumdaki popüler ünlem konusu yerini kanallarım gitti yeni açılan tüm kanalları ünlem alan kanallarım devre dışı bırakıldı diye konular açılacak.. umarım yanılırım...

Uyarım yeni kanal açanlara ve adenseye bağlayanlara.. konu bu yüzden açıldı.. Kasmayın çok fazla aralıklı yükleyin.. 15-20 yi bile geçmeyin benim fikrim gerisi size kalmış uyarı amaçıyla konu açıyorum yakınmak için değil!

amatörce açılmış bir başlık olmuş

Uyarım yeni kanal açanlara ve adenseye bağlayanlara.. konu bu yüzden açıldı.. Kasmayın çok fazla aralıklı yükleyin.. 15-20 yi bile geçmeyin benim fikrim gerisi size kalmış uyarı amaçıyla konu açıyorum yakınmak için değil!

Arkadaşım 5 aydır bende bu işin içindeyim. spamdan bir tek kanalım bile kapanmadı bu güne kadar.. Taki bu güne kadar. aşırı kasmadım bile.. inşallah ben hatalıyım ben yanılıyorumdur ama biraz zaman geçsin forumdaki popüler ünlem konusu yerini kanallarım gitti yeni açılan tüm kanalları ünlem alan kanallarım devre dışı bırakıldı diye konular açılacak.. umarım yanılırım...

tamam kardesim senin kanalların bircoğu bugün kapanmıs olabilir. ama sanki herkesin kanalları kapanıyor gibi bir başlık atmıssın.
neyse, daha dikkatli çalışman dileğiyle..

başına gelmediği için durumunu anlayabiliyorum,benim şahsen 1 yıldır kanallarım spamden kapanır,normal şeyler bunlar,paniğe gerek yok

Önümüzdeki günlerde ünlem konusu popüleritesini bu spamdan kapanan kanallara bırakacak diyorum ben.. Genelleme mi diyorsunuz adına uyarı mı diyorsunuz ne derseniz diyin.. Tekrar söylüyorum umarım ben yanılıyorumdur umarım ben hatalı çıkarım. Genelleme değil özel olarak beni kapatmışlardır.. Bekleyip görcez!

Ya şu herşeyi spam a baglamayı bırakalım bence, felaket tellalı olman bir manası yok, özgün çalışan kişilerde aynı sorunları yaşıyor.Yakın zamanda düzeleceni umuyorum.:cool:

Ya şu herşeyi spam a baglamayı bırakalım bence, felaket tellalı olman bir manası yok, özgün çalışan kişilerde aynı sorunları yaşıyor.Yakın zamanda düzeleceni umuyorum.:cool:

yazmasam içimde kalırdı nick-entry uyumu [MENTION=5944]Sabırlı[/MENTION] :D

IP ye bağlı olarak kapanmış olabilir.Videoyap kanalları olanlardan başka kapanan kimse var mı?

aynı sorun bendede var vıdeoyap kullanıyorum ama sorun bızden kaynaklı bot sahıbıylede gorustum vıdeo yaptakı 25 hesbım kapatıldı tel dogrulaması ıstıyor buna sebeb ben hergun botda kayıtlı olan hesaalrıma kendı pc den gırıp kontrol edıyordum bence bu yuzden 25 hesaba tek ıpden her gun gırıs yapılınca kapatıldı dıye dusunuyorum

Arkadaşlar korkmayın sıkıntı yok :)

yahu bi sabır edemediniz elbet ünlem sorunu da çözülecektir batıyoruz ölüyoruz demenin alemi yok youtube un çıkardığı aksilikleri bilmiyorsunuz sanki

Sistematik çalışıyorum. Hedefim 5000 kanal. Konuyu saptırmayalım arkadaslar sonuç olarak yanlış alarm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri