Neden Banlandım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoEroin

Kayıtlı Üye
Banlandığım konu.

http://www.ytpara.com/konu-disi/25861-youtubea-rakip-olurmuyuz-ileride.html

Attığım mesajlar sırayla

http://www.ytpara.com/310289-post8.html

http://www.ytpara.com/310302-post14.html

Banlandığım mesaj

http://www.ytpara.com/310329-post20.html

İşte bunlar hep ! sorunu.
Ben kimseye birşey demiyorum ama Bana birşeyler demeye çalışıyor.
Lafı dolandırmadan herşeyi yazıyorum Açık açık daha neyini anlamıyorsunuz.

! olmasa bizde gelip Geyik yapmasak dünya ne güzel olurdu.
Şuan forumda burda geyik yapmak yerine Video atsak, Yt daha güzel biryer olurdu.

Konu dışı kategorisininde Suyu çıktı diyede en az 10 kez yamışımdır.
Geyikte bir yere kadar yapılır Sırf konu açmak içinde konu açılmaz.

İşte hep bunlar ! yüzünden.

Ban sebebim Tartışma yapmak.

Bu konuyu [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] hocam bence beni hakısz yere banladığı düşündüğüm için açıyorum.
Burdanda okuyup görenler olacaktırki ben ordaki mesajlarımda Tartışma çıkartmak için birşeyler yazmadım.
Zaten amacımda tartışma yapmak değildi.
Konunun ne kadar Saçma olduğunu vurguladım.

Bu mesajlarda herhangi bir hakaret vs yazmadığım halde banlandım.
Kaldıki tartışma yaratan bir mesajda atmadım.
Benden sonra konu o kadar saçma olduğu için birkaç kişi daha tartışmış vede YtKoray hocam konuyu onları uyararak kapatmış.
( ordaki üyeler banlansın diye yazmadım yanlış anlaşılmasın )
Üyenin açtığı konu Saçma-Sapan ipe sapa gelmez bir konu.
Bu Forumdaki herkes YT'den para kazanıyor-Kazanmaya çalışıyor- Adamın açtığı konu YT'ye rakip Video sitesi açabilir miyiz?
Sen YT'den para kazanırken YT'ye rakip mi olacaksın?
Kaldıki TR'nin en zengin adamları bile Sitelerinde Google reklamı yayınlarken sen çıkıpta Yt'ye rakip olmaktan bahsediyorsun.
Ben bu gerçekleri yazınca Bana kızıyorlar.
Beni Taciz edip sinirlendirip forumdan banlatmaya çalışıyorlar ama hep kendileri sinir oluyor.
Sen benim konuma mesaj yazma diyen üyeler bile oldu.
Gerçekler Acıdır, Gerçekleri duymak kimsenin hoşuna gitmiyor tabiki.

Forumdaki KONU DIŞI bölümünün Artık iyice suyu çıktı.
Saçma sapan konular 14-19 Yaş arası İNCİ Tayfasının açtığı belli konularla doldu taştı Forum.

Açtıkları konulardan birkaç örnek.
( başlıklarla buna benzerdir tam başlıkları hatırlamıyorum )
Üyeye sen İnci'den gelip geyik yapıyorsun dediğinde evet diyede cevap veriyor.

- Kız arkadaşım hamile ne yapmalıyım?
- Kızlar bana neden bakmıyor?
vs vs vs. . .

Forumun konu dışı bölümünün Bir Ağırlığı kalmadı.
Forum iyice Güzin Abla'nın dert köşesine döndü.
Foruma girip Saçma Sapan ipe sapa gelmez başlıklar açarak akılları sıra dalga geçiyorlar.
İnci sözlük dar geliyor artık.
Biz bu konuların ne kadar gereksiz olduğunu yazdığımızda ise Gerçekleri Söylediğimiz için Tartışma Ortamı yarattığımız yada Tartışma Mesajı attığımız bahane edilerek forumdan banlanıyoruz.

Sadece forumdaki yönetici kadrosunun Bir Kriteri olmadığının kanıtı olarak bunları yazdım.
Bir Mod gelip birilerinin mesajlarını uyarıp silerken diğer Mod gelip hiçbir uyarı vs yapmadan birilerini banlayabiliyor.
Ben Forum açıldığından beri yöneticilerin yaptıklarını her fırsatta yazdım.
Bir Modun uyguladığı kural diğer Modun uygulamadığı yada Uyardığı kural olarak değişkenlik gösteriyor.
Forumda Spamcılara en az 10 kez HIRSIZ diyen bir üye Sürekli Uyarılarak Forumda Yorum yazmaya devam ederken, bizim gibi üyeler hiçbir uyarı vs olmadan Saçma bir Mesaj sebep gösterilerek banlanıyoruz.
( bizzat ben kaç mesajını şikayet ettim sayamadım )
Biz burda Özgüncüler şöyle böyle diye bir Sıfat takıyor muyuz?
Yada birisine ben Hırsız desem acaba kaç gün banlanırım?
Forum yönetimindeki birçok Mod daha önce forum yöneticiliği yapmadığı için butür olaylarda Tolerans gösteriyor ama biz Eski üyeler butür olaylarda nedense hemen Ban yiyoruz.
Bizim gibi eski üyelerinde Butür kural dışı hareket yapıyorsak, Uyarılması gerekmez mi?
O zaman biz Neden hemen Ban yiyoruz?

Ben şu ana kadar kaç forumda takıldım sayamam 99'dan beri aktif net kullanıcısı 2003'ten bu yanada Aktif olarak zibilyon tane Forumda takıldım.
Forum kurallarına vs elimden geldiğince uyarım.
Forumdaki bir kişinin Mesaj atarak ALi yazdığında Veli dediğinide bildiğim vede Yanıt olarak istemediği yanıtı verdiğim için pekte sevilmem bulunduğum forumlarda.
(gerçi ben doğru bildiğimi yazarım kimseye kendimi sevdirmek gibi niyetim yok)
Ama şuana kadar bu kadar Kriterleri olmayan vede bir Modun tolere ettiği diğer Modun ceza kestiği Forum kurallarının Kriterleri baz alınarak uygulanmadığı bir forum malesef görmedim.

Aldığım banın haksız olduğunu düşündüğüm için bu konuyu açtım vede içimden gelenleri yazdım.
Bu yazdıklarımın hepsi ispatlı kanıtlı şeylerdir, isteyen yöneticiler Şikayet ettiğim mesajları tek tek kontrol edebilir.

Forumunda Gayri Ciddi üyelerin Yt'den para kazanmak gibi amaçları olmayan kişilerin sadece Konu Dışı bölümünü kullanarak kendince Geyik Forumu yaptığı bir gerçek bu forumu.
Forumdaki üyelikler kapalı sadece Yöneticiler üyelikleri onaylayıp üye açıyorlar.
Forumun bunu yapmasındaki amaç Sadece YT işine gerçekten Gönül verip 3-5 kuruş kazanmak isteyenlerin burada olmasını sağlamak.
Ama yeni üye olan kullanıcılar hiçbir forum kuralını okumadan ya Post kasıyor yada -Lütfen Yardım edin- -Ağalar Yt'den- nasıl para kazanırım gibi başlıklar açıyorlar.
İyide sen foruma yeni üye olmuşsun önce bir Forumu oku Serkan hocamın konularına bir bak, Birton kategori mevcut zaten.
Yeni üyeler genelde butür başlıklar açıyor.
Bunlarda yine 14-19 yaş arası YT'den ayda BirkaçKtl kazanmak umuduyla TR'deki en kapsamlı Yt forumuna girmeyi başardık diyen insanlar.

Benim sadece Modlardan beklentim Bir Modun uyguladığı bir kuralı diğer Modunda uygulaması.
Forum kuralları her üyeye Eşit şekilde uygulansın istiyorum.
Başkada hiçbir amacım yok.

Bu yazı bir şikayet değil, Sitem yazısıdır.
Onun için Forum hakkında kısmına açılmıştır.
Bu yazının yazılmasındaki amaç haksız bir Ban aldığımı düşündüğüm içindir.
Sonuçta ilerde tekrar Tartışma Ortamı yarattın diyerek banlanırsam ban sürem daha uzun olur çünki eski banım hatırlatılır.

Not: Yorum yazmak isteyen üyeler lütfen tüm konuyu okuduktan sonra yorum yazınız.

Yönetim kadrosunuda etiketliyorum konuyu okumaları için.
[MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

o zaman ergenlerin yorumuna laf sokarcasına yorum yapmamayı dene banlanmazsın.Ergenlerle ergen olma diyim kısaca

o zaman ergenlerin yorumuna laf sokarcasına yorum yapmamayı dene banlanmazsın.Ergenlerle ergen olma diyim kısaca

buda senin ergenliğinden olsa gerek ?

adamın kendini savundugu konuya bak senin adamın anlattıklarına vediğin cevaba bak! işde adam da tam bundan bahsetmiş zaten

Konu dışı bölümünün amacı zaten bu, forumda hiç bir kategoriye uygun olmayan konuları açıp tartışmak, yorumlamak v.s.
Her konuya girme gibi veya mesaj yazma gibi bir mecburiyetiniz yok. Konu içeriği size saçma geliyorsa kapatırsın sayfayı olur biter.

forumda kurallar belli o kurallar dahilinde herkes istediği konuyu açma özgürlüğüne sahip böyle bir şeyi söylemek sana düşmez beğenmediysen konuyu giripte mesaj yazma bu kadar basit

buda senin ergenliğinden olsa gerek ?

adamın kendini savundugu konuya bak senin adamın anlattıklarına vediğin cevaba bak! işde adam da tam bundan bahsetmiş zaten

Yorum yaptım çünkü geçen gün açtığım konuya geldi saçma saçma yorumlar yaptı.ilgilendirmeyen konuya girip yorum yapmaz kimse.rahatsız olduysa şikayetini moda belirtir gerekirse banlar.size iyi günler.

kardesım cok haklısın forumu ozgunculer+spamcılar dıye ıkıye ayıranlar var..... kı onlara bırsey dedıgım yok ama sırf artıstık yapmak amacıyla ozgun calıstıgını vurgulayıp spamcılar soyle boyle deyıp hakaret edenler....kı cogu fenomen olmak kaydıyla veya youtubede spam basarısızlıgı ıle ozgun olma yoluna basvurmuslardır....vede cok yerlı yersız post kasmak ıcın yorum yapanlar geyık yapanlar var... az once konu actım yabancı ytpara sıtesı dıye acın bakın kac tane geyık yorum varrrr

Cool gözlüğü yapmayı unutmuşsun hacı

Burda alıntıyla cevap versem kesin yine tartışma ortamı yarattım diye banlanırım.
Birisi cool gözlüğü istiyordu.
Kıramadım.
:cool:

Boşver dostum. Biz Youtube'ye rakip olabileceğini düşünen insanlar ile tartışma yaparak baştan hata yaptık zaten. Ardını da irdeleme. Şimdi gelir neden yapamasın diyen hayalciler.
Kimse birini küçük gördüğümü düşünmesin sadece Youtube kim biz kim. Çıkıp da bana insan isterse her şeyi yapar gibi klasik şeyleri söylemeyin.

yazdıklarını okumadım ama şöyle diyebilirim ;
ben de bir süre önce bence haksız yönetimce haklı sebeplerden banlanmıştım.sonra her önüme gelene (yardım isteyenler dışında) mesaj yazmamaya başladım.rahatsız eden bir şey olduğunda da report eder geçerim.

sende uygula...belki okumadığımdan bu yazdıklarım seninle hiç alakası yoktur ama ben şöyle yaptım banlandım millet bunları yapıyor demek bir işe yaramıyor...

geçmiş olsun

Burda alıntıyla cevap versem kesin yine tartışma ortamı yarattım diye banlanırım.
Birisi cool gözlüğü istiyordu.
Kıramadım.
:cool:

Bakın forum burası.Forumun ne olduğu bilmiyorsanız bunu öncelikle araştırın.Sonra bakın üyeler sizin herşeyinie olur olmaz laf sokma peşinde mi bi düşünün tartın.Bakın konu forum kurallarına uygun açılmış mı ? hakaret siyaset tehtid unsuuru içeriyor mu ? kişisel yada vatanına mlletine zarar veren içerikler bulunduruyor mu ? doğru bölüme açılmış mı bakın.bunlar doğruysa size laf söylemek düşmez.Konu dışı bölümü vardır.girmezsiniz olur biter.İnsanlar sosyal hayattan uzak olabilir.burada sohbet amaçlı yada günlük yaşamındaki bi sorunu dile getirebilir.Eğer sizin hayatınız sadece youtube,para,uyku,yemek ise siz yanlış yerdesiniz.Biraz sosyal iletişim içinde bulunmalısınız.

kardesım youtubenın bugun kı marka degerı 30 mılyar dolası asmıs

Bakın forum burası.Forumun ne olduğu bilmiyorsanız bunu öncelikle araştırın.Sonra bakın üyeler sizin herşeyinie olur olmaz laf sokma peşinde mi bi düşünün tartın.Bakın konu forum kurallarına uygun açılmış mı ? hakaret siyaset tehtid unsuuru içeriyor mu ? kişisel yada vatanına mlletine zarar veren içerikler bulunduruyor mu ? doğru bölüme açılmış mı bakın.bunlar doğruysa size laf söylemek düşmez.Konu dışı bölümü vardır.girmezsiniz olur biter.İnsanlar sosyal hayattan uzak olabilir.burada sohbet amaçlı yada günlük yaşamındaki bi sorunu dile getirebilir.Eğer sizin hayatınız sadece youtube,para,uyku,yemek ise siz yanlış yerdesiniz.Biraz sosyal iletişim içinde bulunmalısınız.

Bende onu diyorum zaten.
Konu SAÇMA bak bunu herkes kabul ediyor.
Bende Yorum yazıyorum yorumumu beğenmiyorlar.
Sonra alıntıyla cevap atınca bana kızıyorlar.

Bende ne diyorum senin dediklerini diyorum.
Benim Yorumumda da Siyasi-Küfür-Hakaret vs yok.
O zaman neden tartışma diye banlandım?
Konuyu açan arkadaşın attığı bana karşı Yorumlar benim ona yazdıklarımdan daha SERT.
O zaman onunda banlanması gerekmez mi?

Ben bunları sorguluyorum zaten.

kardesım cok haklısın forumu ozgunculer+spamcılar dıye ıkıye ayıranlar var..... kı onlara bırsey dedıgım yok ama sırf artıstık yapmak amacıyla ozgun calıstıgını vurgulayıp spamcılar soyle boyle deyıp hakaret edenler....kı cogu fenomen olmak kaydıyla veya youtubede spam basarısızlıgı ıle ozgun olma yoluna basvurmuslardır....vede cok yerlı yersız post kasmak ıcın yorum yapanlar geyık yapanlar var... az once konu actım yabancı ytpara sıtesı dıye acın bakın kac tane geyık yorum varrrr

Özgün çalışanların baska bir sebebe ihtiyacı varmı varsa nedir sen olsan neden özgün çalışırdın

Ayrıca ozaman yazmamıstım arkadasım ama Yabancı Ytpara formu diye bişey olmaz olamaz Aynı Her Jiletin Permatik olmadıgı gibi

Bende onu diyorum zaten.
Konu SAÇMA bak bunu herkes kabul ediyor.
Bende Yorum yazıyorum yorumumu beğenmiyorlar.
Sonra alıntıyla cevap atınca bana kızıyorlar.

Bende ne diyorum senin dediklerini diyorum.
Benim Yorumumda da Siyasi-Küfür-Hakaret vs yok.
O zaman neden tartışma diye banlandım?
Konuyu açan arkadaşın attığı bana karşı Yorumlar benim ona yazdıklarımdan daha SERT.
O zaman onunda banlanması gerekmez mi?
Ben bunları sorguluyorum zaten.

Konu seni şahsi rahatsız ediyor olabilir.Herkes burada ÖZGÜR.istediği konuya girip girmeme özgürlüğünüzvar.Ama aşağılayıcı şekilde SAÇMA demek sana değil kimseye düşmez.saçmaysa girmezsin olur biter

Özgün çalışanların baska bir sebebe ihtiyacı varmı varsa nedir sen olsan neden özgün çalışırdın

Ayrıca ozaman yazmamıstım arkadasım ama Yabancı Ytpara formu diye bişey olmaz olamaz Aynı Her Jiletin Permatik olmadıgı gibi
her jilet permatik değildir :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri