Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana kim veya kimler öğretti hocam onlara bu soruyu sorsana bana niye öğrettin veya niye öğrettiniz diye ?
Neden stres yapıyorsunuz anlamıyorum. youtuptan kolay para kazanma devri kapandı. sabırlı olan ve çok çalışan kazanacak zaten her işte sabırlı ve çalışkan adam kazanır. eskiler bırakmaya başlamış yeniler nereye kazanıyor.
istediğin kadar youtubu anlat kazanamazlar. şöyle örnek vereyim:
Japonca, Çince ve Korece bu üç dili bilen aylık 10k dolardan aşağı maaşı olmaz. buyrun bu dilleri öğrenip kazanınalın size sır işte.
neden bu cekememezlik ben kazanıyım başkaları kazanmasın ayakları...
Beceren kazanır.
Çoluk-Çocuk foruma girip ilk konuda Flag nedir?
Nasıl korunurum diye konu açıyor.
Sonra herkese öğretelim ekmek yesin.
Yesin yesin, bu Adsense banların, Adsense Para ödememezlik yapmanın + Adsense $ söndürmenin Türkiye'ye özel olduğu aşikar.
Yani almanya'da 100 kişiye oluyorsa Türkiye'de 1.000 kişiye bu işlem yapılıyor.
Acep neden bir soralım kendi kendimize?
Sorunun yanıtı bulunca bu konuyu açan üyeyede yazın.
Şu an diğer forumlarda kimse Adsense ban konusu açmamış.
( ben bilmiyorum diğer forumlarıda forumda yazanlar var )
EeEee birşeyler sadece TR'ye özelse orda da bir dur demek lazım.
Video çekip atın, sonrada deyinki Ev aldım arabanın 2. taksidi geldi 10k aldım 5 haneli aldım vs.
Hadi size kolay gelsin.
Video çekmek yayınlamak değil asıl adeletsiz olan kategorileri direk vermektir. Bize kimse kategori vermedi günlerce uyumadan aradık ama adam gidiyor 30 tl ye o kategoriyi bilmeyene satıyor bilmeyende çöp ediyor işte.
Video çekseler para kazanılıyor deseler ne olur bu saatten sonra giren yapabiliyorsa zaten bırakın yapsın haketmiştir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.