Neden bu isi ogretmek icin video cekip yayınlıyorlar ki

:D artık biz bile doğru düzgün kazanamıyoruz kaldı ki yeniler kazansın. Zaten çoğu kişi bıraktı, bırakmaya da devam ediyor. Sonumuz hayrola :D

İş mi kaldı ortada her gün 1 adsense hesabı banlanıyor kaç yıldır bu işi yapan adamlar kazanamayacak ta yeni öğrenenler mi kazanacak arkadaşın dediği gibi bu işi yapanlardan da bırakan bırakana.

ya adsense bile banlıyor kim neyi ögrencek bu saatten sonra bırakın ögrensinler :)

Afedeersiniz de 12 yaşındaki çocuk bile bu işe girmişiti. facebook gruplarında quiz nedir beyler,adsense nedir gibi sorular soruluyor sürekli. sağır sultan duydu,sonuç olarak bu hale geldi youtube. flag,telif olayları zaten bu yüzden arttı.
Bir de bunun ilişki boyutu var. Yani yiyip içtiğiniz insana dikret öğrettiğinizde,emek vermediği için kolay para olarak görecektir. Hatta belli bir miktar para kazandığında,havalara girecektir. Ve en ufak çıkar çatışmasında gerçek yüzünü gösterecektir. O yüzden,öz kardeşiniz değilse eş,dost,akrabaya bile öğretmek akıl kârı değil. Hele ki böyle maddi bir dünyada hiç tanımadığınız birine öğretmek iyi olmaz. Zaten öğrenecek olan,foruma parayı basar üye olur,çalışır didinir öğrenir.

bu saatten sonra eskiler bile zor kazanacak. yeniler uğraştığı ile kalır. adsense açacakda banlanmayacak. partner desen oda yok. artık aslanın ağzında yutup işi.

Bazı arkadaşlarımız belkı bencıllık yapıyorsun dıye bana kızabılırler haklılar Fakat gördük k i bu işi yapanlar büyüdükçe çoğaldıkça yayıldıkça sorunlar da dertlerde misli misli artıyor işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor Bu işi yaymak kendı ayağaına kursun sıkmaktır Duydumuz gördüğümüz kadarı ıle ulkemızde bu işi yapanlar için diğer ulkelere bakıs daha zorlu engeller çıkıyormus Ev aldım araba aldım konuları zamanında havada uçusuyordu Bunu duyan o yapıyorsa ben nıye yapamıyorum dıyor artık f...olayına hıc gırmeyeyım Benım dusuncelerım bu şekıldedır yanlıs veya doğru olabılır Hıc bir arkadasımı kardesımı kırmak ıcın yazmıyorum sedece sız değerli arkadaşlarla dusuncelerımı paylaşmak ıstedım

Arkadaşlar dunya reklam sektoru büyük tv ler oluyor reklamcılık alışveriş internete kayıyor yutup biterse başka şeyler çıkar rahat olun

bu işi bilmeyen mi kaldı allah aşkına youtubede hertürlü kategoride en çok steam oyunlarını minecraft gibi oyunlar çeken iyi montajlayan 9-10 yaşlı çocuklar bile var. hani biz çok eskilerden uğraşıyoruz ekmeğini ilk yedik ama bir işle herkez uğraşıyorsa o iş bitmiştir.

Son düzenleme:
Çoluk-Çocuk foruma girip ilk konuda Flag nedir?
Nasıl korunurum diye konu açıyor.
Sonra herkese öğretelim ekmek yesin.
Yesin yesin, bu Adsense banların, Adsense Para ödememezlik yapmanın + Adsense $ söndürmenin Türkiye'ye özel olduğu aşikar.
Yani almanya'da 100 kişiye oluyorsa Türkiye'de 1.000 kişiye bu işlem yapılıyor.
Acep neden bir soralım kendi kendimize?
Sorunun yanıtı bulunca bu konuyu açan üyeyede yazın.

Şu an diğer forumlarda kimse Adsense ban konusu açmamış.
( ben bilmiyorum diğer forumlarıda forumda yazanlar var )
EeEee birşeyler sadece TR'ye özelse orda da bir dur demek lazım.
Video çekip atın, sonrada deyinki Ev aldım arabanın 2. taksidi geldi 10k aldım 5 haneli aldım vs.
Hadi size kolay gelsin.

Aynen bende biktim boyle yapanlardan ya birak zaten ise tutunamayacak ama youtube cop olacak olan yine bize olacak boylee video cekip atiyorlar videoda da zateb kayda deger bilgi olmuyor bosuna ugrasiyorlar sonra yok flagcisidir yok bir kanal acip 5k video atanidir doluyor gidiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye anlamsız sen biliyorsun diye mi? 14.03.2015 üye tarihin daha maşallah

Sizler öğrendiniz bir şekilde diye başkalarının öğrenmesi anlamasız mı gelir oldu? Ne bu bencillik arkadaşlar bu kadar mı büyük para hırsınız..

Neden stres yapıyorsunuz anlamıyorum. youtuptan kolay para kazanma devri kapandı. sabırlı olan ve çok çalışan kazanacak zaten her işte sabırlı ve çalışkan adam kazanır. eskiler bırakmaya başlamış yeniler nereye kazanıyor.
istediğin kadar youtubu anlat kazanamazlar. şöyle örnek vereyim:

Japonca, Çince ve Korece bu üç dili bilen aylık 10k dolardan aşağı maaşı olmaz. buyrun bu dilleri öğrenip kazanın :D alın size sır işte.

Neden stres yapıyorsunuz anlamıyorum. youtuptan kolay para kazanma devri kapandı. sabırlı olan ve çok çalışan kazanacak zaten her işte sabırlı ve çalışkan adam kazanır. eskiler bırakmaya başlamış yeniler nereye kazanıyor.
istediğin kadar youtubu anlat kazanamazlar. şöyle örnek vereyim:

Japonca, Çince ve Korece bu üç dili bilen aylık 10k dolardan aşağı maaşı olmaz. buyrun bu dilleri öğrenip kazanın :D alın size sır işte.

onların alfebesi 128 harf değilmiydi yaw:) nasıl öğrenek:P

Video çekmek yayınlamak değil asıl adeletsiz olan kategorileri direk vermektir. Bize kimse kategori vermedi günlerce uyumadan aradık ama adam gidiyor 30 tl ye o kategoriyi bilmeyene satıyor bilmeyende çöp ediyor işte.

Video çekseler para kazanılıyor deseler ne olur bu saatten sonra giren yapabiliyorsa zaten bırakın yapsın haketmiştir

Millet aç gözlü. Öğrendiği bilgiyi birçoğu kötüye kullanıyor. Durum o kadar berbat ki adam özgün kanalını forumda paylaşamıyor. Niye? Biri flag atar diye. Foruma çoluk çocuğu alırsanız ve "Hergün 100 kanal aç herbirine 100 video yükle." diyenlere ses etmezseniz gün gelir sizde mağdur olursunuz. Demek ki neymiş foruma her önüne geleni almayacaksın. Eğer illa birilerine birşeyler öğretecekseniz özgün kanal açmaya yönlendirin. Kaliteli işler yapmaya teşvik edin. Ama nerde öyle bir anlayış. Forumda spam yapmayanı resmen dövüyorlar. :) Neyse bundan sonra umarım özgün iş yapanları sayısı artarda youtubeda çöp olmaktan çıkar. Böylece reklam verenlerin sayısı artar, tbm'ler yükselir.

neden bu cekememezlik ben kazanıyım başkaları kazanmasın ayakları...

Beceren kazanır.

Forumda bu konuda büyük bir sıkıntı var.Başkalarının haberdar olup olmamasına göre mi başarınız ? Kim doğru miktarda emeği,doğru zamanda , doğru şekilde verirse o kazanır.

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Çoluk-Çocuk foruma girip ilk konuda Flag nedir?
Nasıl korunurum diye konu açıyor.
Sonra herkese öğretelim ekmek yesin.
Yesin yesin, bu Adsense banların, Adsense Para ödememezlik yapmanın + Adsense $ söndürmenin Türkiye'ye özel olduğu aşikar.
Yani almanya'da 100 kişiye oluyorsa Türkiye'de 1.000 kişiye bu işlem yapılıyor.
Acep neden bir soralım kendi kendimize?
Sorunun yanıtı bulunca bu konuyu açan üyeyede yazın.

Şu an diğer forumlarda kimse Adsense ban konusu açmamış.
( ben bilmiyorum diğer forumlarıda forumda yazanlar var )
EeEee birşeyler sadece TR'ye özelse orda da bir dur demek lazım.
Video çekip atın, sonrada deyinki Ev aldım arabanın 2. taksidi geldi 10k aldım 5 haneli aldım vs.
Hadi size kolay gelsin.

İşte bu da doğru bir yaklaşım.Para bencillik ister.Aslında pazar payının herkese yetebileceği falan yok.Şuan kazanamayanların kazanamamasının nedeni başkalarının onun pastasını yemesinden.Sen kendi pasta dilimini başkasının gözünün önüne koyarsan o da hızlı davranıp senden önce atılır ve yer.

Rekabetçi olmak lazım doğru söylüyorsunuz.Ticaret mantığıyla doğru bir yaklaşım.Pastanın arttığı veya azaldığı yok.Pasta hep sabit fakat pastadan yiyen kullanıcı sayısı artınca kişi başına düşen pasta azalıyor.Bundan böyle üzülerek söylüyorum ki tüm forum rakibim.Kapitalizm bunu gerektiriyor herkese başarılılar bakalım kaç kişinin pastasını elinden alacağım:(

Video çekmek yayınlamak değil asıl adeletsiz olan kategorileri direk vermektir. Bize kimse kategori vermedi günlerce uyumadan aradık ama adam gidiyor 30 tl ye o kategoriyi bilmeyene satıyor bilmeyende çöp ediyor işte.

Video çekseler para kazanılıyor deseler ne olur bu saatten sonra giren yapabiliyorsa zaten bırakın yapsın haketmiştir

bu saatten sonra kazanan elini öper başıma koyarım ister yeni gelen ister eskilerden ama bu tarz videolar genelde kategori bulamayıp belki burdan birşey çıkar umuduyla cekilen videolar değil mi millet hep söylüyor işte serkan abinin videosunu biz görmesek bizde kazanmazdık serkan abinin videosu hergün silinmiyor yerinde duruyor sonuçta arayan yine ihtiyacını bulur hergün 1 kazanma videosu bile kategori gözüyle bakıyorlar:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri