Nedir benim bu çektiğim yt yüzünden

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben anlamıyorum bu insanları başta babam sanki kumar oynuyormuşum gibi bi tavırlar fln ama bi borcunu ödeyince hiç ağzını açmıyor. Hadi bunları geçtim geçen aylarda evin beyaz eşyalarını yeniledim biri geliyo işte aaa hayırlı olsun fln annem diye oğlum aldı . Hemen diyolar işe mi girdinki fln yok daha girmedim diyorum. Reklamcılık yapıyorum internet üzerinden fln. Hemen başlıyolar hmmm mmm demeye yok dikkat edin yok başınıza iş açarsın akıllı olun fln Allahım deliriyom ya bıktım valla. Bu ay da nasipse araba alacam inş kapıya arabayı çekince nolacak çoookkk merak ediyom çok
Valla bunaldım ya.sadece bende mi bu böyle sizde böyle durumlar var mı arkadaşlar ?

hocam aynı dertten muzdaripiz ne yapsam yaranılmıyor bende o yuzden araba Almak istiyorum alınca ooo hmmm mmmm diyenlerin gözüne sokucam arabayı :D

"Güzel", "adamakıllı", "saygın" işler bu düşüncedeki insanların gözünde çok büyük x firmasına girip orada "kölelik" yaparak hayatını geçirmen gençliğini tüketmen şeklinde malesef. Bizimkiler de aynı mantıkta.

Kötü niyetli değiller tabii, senin iyiliğini düşünüyorlar onların gençliğinde iyi bir hayatın olması için böyle bir yol izlemek gerekiyordu. Zamanla alışacaklardır.
Doğru hocam benim yaşıma yakın insanlar vay süper nasıl oluyo anlat diyolar. 40+ olunca çileden çıkıyp insan

ben paraları bilgisayarın kasasının içine saklıyom. haram para sokma bu eve diyolar. bizimkiler gerici biraz :)

Kimseye hesap vermek zorunda değilsin dostum yada hiç reklamı felan katma birikimim vardı onunla aldım diyebilirsin

eşim ve ben dışında kimse bilmez haa tüm gün evde napıyorsun diye soranlarada tasarım yapıp satıyoruz diyoruz geçiştiriyoruz youtubenin y sini demem kimseye :D

aileme bile 5 6 ay söylememiştim. Sonradan yavaş yavaş videoları attığımı söyledim çünkü anlamayacaklar ne olduğunu. ve Kimsenin haberi yok sadece 1 arkadaşa söylemiştim ondada pişman oldum herkese yaymış.

bizimkilerde kimseye söylemez sadece benim arkadaşlarım biliyor okadar baştan annemde kötü baktı int para mı kazanılır filan diye helal olmaz o para dedi babam kazandığma inanmadı sonra okul paramı filan kendim ödeyince durumlar değişti :D şuan sürekli video yükle diyorlar :D hatta dün araba bakıoz babamla bana daha iyi araba istiyorsan video yükle oturma boş boş diyo :D

Bir tek benim çevremdekiler destek veriyor galiba bu YT işine ilk başladığım zaman biraz çekinceleri vardı ama sonra düzgünce anlattım artık herkes beni destekliyor. Hatta annem babam bak amerikada şu olay olmus haberin videosunu attın mı diye soruyorlardı (Haber işiyle uğrasıyordum). Bence bu çevrenizdekilerin önyargısı yıkmakla ilgili birşey. Eminim düzgünce anlatırsanız size destek vermeye başlarlar. Şuan kuzenlerim filan benden bu işi öğretmemi istiyorlar. :)

ailem henüz bilmiyor geçen mayıs ayından vurgun yemeden önce anneme ablama babama ufak ufak hediyeler almıştım göze batmadılar, araba alacak kadar kazanmadığım sürece açıklamayı da düşünmüyorum şahsen

Başlık yanlış yaptığınız etik değil (üzgünmüş gibi), nazar gelirse,heleki araba konusunda allah korusun. Biz facede profil bile paylaşmıyoruz şu anlattıklarınıza bakın.

Annem haberleri çok izleyen birisidir. Sürekli oglum bak şu olmuş oglum bak bu olmuş yükle kaçırma patlat diye dolanıyor duruyor :)

elalem neyse de ben bu işe ilk başladığımda bizim hanım inanmıyordu böyle paralar kazanılacağına. Forumdan örnekler falan gösteriyodum.Olurmu öyle ya bir videodan bu kadar paramı kazanılır diyodu :) Ama geçen zaman zarfında araba almaya yakın para kazanıp banka hesabında da parayı görünce hergün " kocacım bugün kaç para kazandın" diye sormaya başladı :D Kısacası yapacak bişey yok beyler siz kazanın bakın dalganıza kimseye de kanıt sunmak zorunda değilsiniz. sonuçta insanlar haticeye değil neticeye bakacaklar...

ya kusura bakmayın bölüyorum da, güzel kardeşim ben artık forumda senin kazanç hanelerini, kanallarının izlenimlerini, bu ayki paralarını, önümüzdeki ayki paralarını, aldıklarını görmek istemiyorum.
Neden sürekli bunları dile getiriyorsun?
Yani kazanırsınız, Allah daha çok versin, herkese nasip etsin. Forumda herkez 6 Haneli kazansın. Rabbim bol bol versin. Bunu inan yürekten istiyorum.
Ancak forumda kazanamayan, ailesine bakmak için bu işlerde yırtınan insanlar var. Bunları sürekli dile getirmek hiç yakışır bir durum değil.
Söylediklerimi yanlış anlamassın umarım. Bu herkes için geçerlidir.
Konu Kilit
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri