Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
heyy bizim arkadaşın o sayfa ??? ule benı işletmiş demek senınmiş o sayfa way beee![]()
Admin olupda ne yapacagiz.![]()
Oha bu sayfa senin mi harbiden![]()
Bu sayfa benim değil benim olsa zengin olurdum![]()
![]()
Arkadaşlar sayfanın reklamını yapmayın reklama ihtiyacı yok zatensonra adsense banlanacak felan lütfen yani
![]()
Arkadaslar biliyorsunuz sosyal medya ile isim olmadigini,sevmedigimi ama bi yerden bi baslayalim dedik girdik bakalim Allah sonumuzu hayir etsin.
Facebook adresim : https://www.facebook.com/serkan.yigit.393
Sevenleri sevmeyenleri,dostlari dusmanlari bekliyorum.Herkeze kapim acik..
Saygilarimla.
Leynn niye dalga geciyonuz bilmiyonuzmu benim Face bilgimin ilkokul 2.sinif ogrencisindeki bilgiden daha az oldugunudurumlar karşılıklıFace ortamına Hoşgeldin Üstad
---------- Mesaj saat 22:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:58:17 civarında gönderildi. ----------
haha üniversitede okumuş lisede okuyor gözüküyor
Abi şaka maka son duruma acil el at bende duvarındayım!Arkadaslar biliyorsunuz sosyal medya ile isim olmadigini,sevmedigimi ama bi yerden bi baslayalim dedik girdik bakalim Allah sonumuzu hayir etsin.
Facebook adresim : https://www.facebook.com/serkan.yigit.393
Sevenleri sevmeyenleri,dostlari dusmanlari bekliyorum.Herkeze kapim acik..
Saygilarimla.
1905 Hikaye Gonuller bir olsunherkes 1905'i görünce eklemedim, 1905i kaldır ekliyeyim felan demiş bende bu furyaya katıldım 1905'i görünce çaktım engeli
Hoşgeldin facebooka buraya giren bir daha çıkamıyor![]()
1905 Hikaye Gonuller bir olsun
Cikamadimki zaten bi ne illetmis bu![]()
1905 Hikaye Gonuller bir olsun
Cikamadimki zaten bi ne illetmis bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.