Nerede yanlış yapıyorum ? Neden kazanamıyorum ?

• Kullanıcı cuslaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cuslaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Aylardır Youtube işi ile ilgileniyorum.
Ancak şimdiye kadar hiç ödeme alamadım.
Tek bir gmail hesabım üzerinde 8-10 adet 50-60'ar tane para kazanmaya açık videolar yüklü kanallarım var.
Günlük ortalama 1-2 TL geliyor , şuanda toplam 103,28 TL kazancım görünüyor ancak kesinleşmiş kazanç 55 TL...

Nerede yanlış yapıyorum bilemedim...

Adsense üzerinden kimlikle hesap doğrulaması ve banka hesabı doğrulaması yaptım.

Kanallarımın kimisi ingilizce kimisi türkçe , ancak neden kazanamıyorum çözemedim yorumlarınızı esirgemeyin...

Son düzenleme:
Kategori seçimin yanlıştır muhtemelen ve çok kanal çok sorumluluk demektir bunu unutma! Az olsun ama öz olsun.

kazancı silsen iyi olur yasak çünkü

Sildim hocam...

Sanırım kısa video calısıyorsun cunku to cok düşük

Kısa videolarda var , uzun videolarda var hocam hatta bi kanalımda 50 video var eski dizilerden gerçi onları yeni yükledim izlenimleri yok tamamı 25 dakikalık..

Kategori seçimin yanlıştır muhtemelen ve çok kanal çok sorumluluk demektir bunu unutma! Az olsun ama öz olsun.

Haklısınız ilk başta yaptım sanırım hatayı tek hesap tek adsense üzerinde hepsi..

Spam çalışma. spam çalşacaksanda sadece videoları yükleyip, hepsine aynı açıklama ve etiketi girip bırakma..
bak bende 2 aydır youtube ile uğraşıyorum günde 1 tlyi geçemiyordum dün 4 tl olmuş bugün 15 tl, ve dahada artacağına inanıyorum. Derli Toplu çalışmak yoğunlaşmak gerek..Zamana olur azmet bırakma devam.

Merhaba arkadaşlar ,

Aylardır Youtube işi ile ilgileniyorum.
Ancak şimdiye kadar hiç ödeme alamadım.
Tek bir gmail hesabım üzerinde 8-10 adet 50-60'ar tane para kazanmaya açık videolar yüklü kanallarım var.
Günlük ortalama 1-2 TL geliyor , şuanda toplam 103,28 TL kazancım görünüyor ancak kesinleşmiş kazanç 55 TL...

Nerede yanlış yapıyorum bilemedim...

Adsense üzerinden kimlikle hesap doğrulaması ve banka hesabı doğrulaması yaptım.

Kanallarımın kimisi ingilizce kimisi türkçe , ancak neden kazanamıyorum çözemedim yorumlarınızı esirgemeyin...

dostum guncel vıdeolar kullanırsan daha cok ızlenme alırsın ve arkadasların dedıgı gıbı etıket ve acıklama tabıı baslıkta onemlı,video adetını bıraz yukseltın

Kaç kere sinirlenip bırakasım geldi ancak forumdaki azimli arkadaşların "Vazgeçmeyin,pes etmeyin" önerilerini görünce hep devam ettim...
YTkazan botu kullanıyorum hep topluca yükleme yapıp bırakıyorum ve ekstra bir çalışmada yapmıyorum sanırım sorun burada kaynaklanıyor...

Kendine şöyle düzgün bir kategori seç, rekabeti fazla olmayan. İkinci bir adsense açmaya bak, ve yeni kanalınla sağlam ilgilen. Yeni adsenseye sadece bu yeni kanalını bağla. Ayrıca elinde 1-2 tane partner kanal bulundur. Rekabeti fazla olan kategoriye girmek istersen partner işini kolaylaştırır izlenme açısından. Otur, düşün. Nerde hata yaptığını. Ve sakın pes etme. Eski kanalların elinde dursun, onları şimdilik nadasa al. Belki patlama yapar içinden 1-2 videon. Yüzünü güldürür :)

kendin söylemişsin kanala yükleyip bıraktığını...
farkettiysen ilk başlarda kanaldaki videolar izlenim alır sonra kapasitesi yoksa index den düşer ve izlenme almaz.o yüzden bu şekildeki kanallara haftada iki üç gün yükleme yapmak daha iyidir.

Bence o kadar kanalla uğraşacağına tek bir kanala(mümkünse en eski kanalın) yoğunlaş, haa ona bir sürü video yükle demiyorum, ilk önce o kanalla oturumun açıkken youtube'da bi gezin millet neler yapıyo, hoşuna giden videoları izle, yorum yap, beğen, favorilerine al. beğendiğin kanallara abone ol. sonra arada kendi renderını aldığın videolar paylaş. bu şekilde biraz devam et. koyduğun videolar insanların beğenisini alacak videolar olsun. bu kanalı bu şekilde sağlamlaştır. bunu ne kadar fazla yaparsan daha sonra ekleyeceğin videolar biraz daha sıralamada ön plana çıkacaktır. ilerleyen zamanlarda diğer kanalarına uygula aynı taktiği. biraz zaman alacaktır ama ileride adımlarını sağlam basmış olursun.

150 kanalım varken 20 tl gelirdi şimdi partner ve adsense ayrı ayrı bağlı toplamda 9-10 kanalım var 150 kanalın getirisinin 3-4 katı getiriyor .. önemli olan izlenicek video yu bulmak bunu bulurken de camtasia kulanmalısın ..

Malesef vdsem dusuk oldugu icin telifsiz ve çok izlenen bir kategoriyi yukliyemiyorum .. yukseltmek icin de ödemeleri bekliyorum .. vds almak için param olmadığından değil 2 aydır yeniden başladım daha ödemeyi almış değilim pin kod sorunundan dolayı parayı almadan vds ye para vermek istemiyorum bu yuzdende daha fazla kazanamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri