Nereye şikayet edersem hızlı sonuç alırım?

OsC@R

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar.Dsmart üyeliğimi 28 martta taahhütümü bitirerek iptal ettim. Nisan ayında mesaj geldi dsmarttan 1. küsür lira alacağınız var uğrayın şubeden alın diye. Haziran 1 de de mail geldi mayıs ayı faturanız 20 tldir diye.Dsmart ın anasayfasında şikayet konusu açmaya çalışıyorum açılmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 10 sefer papağan gibi hoşgeldiniz kampanyalarımız cartlar curtlar diye 10 dakika aynı şeyi tekrarlıyor müşteri temsilcisine bağlanmak için.Onu da geçtim arıza falan bildirmek istesen bile sana menü seçenek sunmuyorlar.Elimde 6 nisan' da bütün dsmart ekipmanlarını sağlam olarak teslim ettiğime dair kağıt var. Bu kağıtla nerelere başvurabilirim? Daha önce başına gelen var mı?

digitürk dsmart bunlar bela firmalardır

Azrail ile işin olsun bunlarla olmasın. Bunlar yüzünden numaramı değiştirdim. Mesajları aramaları reklamlara kapatmama rağmen zırt pırt arayıp soruyorlar.
Şikayet var dan şikayet oluştur. Bimer üzerinden başvuru yap. Başvuru metnini bunlara postala.

Şikayetvar.com a yazın hocam 24 saat içinde dönüş alırsınız

beni de banka rahatsız ediyordu hesabıma yatan paradan dolayı 1 kere sabahın 10 unda aradı telefonda bayan vardı dedim bi daha beni rahatsız etmeyin kampanyadan filan da yararlanmak istemiyorum eğer ararsanız ağzıma geleni söylerim 2 haftadır rahatsız etmiyorlar

beni de banka rahatsız ediyordu hesabıma yatan paradan dolayı 1 kere sabahın 10 unda aradı telefonda bayan vardı dedim bi daha beni rahatsız etmeyin kampanyadan filan da yararlanmak istemiyorum eğer ararsanız ağzıma geleni söylerim 2 haftadır rahatsız etmiyorlar

Hocam daha kampanya olmamıştır olunca ararlar

Bende yıllardır digiturk kullanırım bir sıkıntısını görmedim.

Aynen bende üstekini yazmaya geldim. İş bırakmaya gelince illahlah ettiriyorlar.

İptal ettirdik sanıyorsunuz hoop fatura. geçmiş borç bilmemne.

Bunlarla ilgili yasa çıkmadığı sürece böyle vermediği hizmete alırlar parayı.

Bizim devlet büyüklerimiz anca kadının doğumu sezeryan mı olacak normal doğum mu onu tartışırlar.

Bundan 2 yıl önce digiturk aradı ilk bilmem kaç ay ücretsiz falan dedi tamam istedik geldi . Cihaz ve anten olsun hala dükkanın arkasındayken daha bağlanmamışken 100 küsür fatura çıktı ödeme yapın diye hergün mesaj gelmeye başladı neyse ödedik daha bağlamadan sözleşmenin bitmesini bekledik iptal etmek için. Sonra 300 lira gibi bir borç çıktı o zamanlar ptt hesabımıza bile bloke konuldu icraya verdiklerinden dolayı mecbur blokenin kaldırılması için ödedik . En son süre bitti gidip herşeyi teslim edip iptal ettik . Hala mesajlar gelmeye devam ediyor bilmem kaç faturanız var diye kim ödeyecek ki :D adımıza bişey yok alabiliyorlarsa alsınlar

Bimer.com.tr mahallenizdeki kaldirim tasindan sikayetciyseniz bile yazinca ilgileniyorlar herkesn aklinda bulunsun lazm olur

Digiturk un nesi yok ki. 4 yilda neler yasadiklarimi buraya satirlarca yazsam okumaktan sikilirsiniz. En basta teknik destegi cok kotu ve bu isi taseronlara baglamislar. Onlarda her gelisinde para koparma, ekstradan birseyler satma derdinde. Mesela sinyal guclendirici, altin kaplamali hdmi kablo, kurulum malzemelerinin yenileri vs. Bunun disinda digiturkte fiyat politikası tutturabildigine goredir. Siz 70lira verip sadece 3 buyuklerin lig macini ve 2 keyif paketi oderken, daha gelismis bir paketi mesela tum lig maclari ve sinema ve dizi kanallari dahil tum keyip paketine 45 lira odeyen de gorebilirsiniz. Aboneliginizi her iptal ettirme talebinizde size de indirim teklifi, yetiskin kanallari falan teklif ederler. Sinyalde aylarca sorun yasayin binanizdaki sistemin degistilmesi icin ne kadar para gerekiyorsa verin ama yayiniz gelmesin ama hala faturaniz gelir. En zorlu kisimda kapattirmadir. Cunku butun abonelere turksel gibi taahüd takmıştir. Ekstradan bir ton borc cikartir. 2016 dunyasinda fax atmanizi ister. Bunun icinde onceden telefonla kayit olusturuyordunuz. Kapattirmak icin kimlik fotokopisi, kapattirma nedeni vs. yazip faxlaminiz gerekir. Sonrasinda defalarca telefonunuz onlarca farkli numaradan taciz edilir. Bunlarda gene taseronlar. Engelle engelle bitmez. Rica etsen anlamazlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri