Altın + Kripto
60 dolarken almam düşecek diyodun düşürdün doldurdun çantayı
Başkanım burdan ne olur çıkar mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Altın + Kripto
Altın + Kripto
Altın + Kripto
Hocam sen ethereum ve matic gibi majör coinler almadiysan hiç bişey bilmiyorum![]()
yap bir sepet bize inceleyelim reis
60 dolarken almam düşecek diyodun düşürdün doldurdun çantayı
Başkanım burdan ne olur çıkar mı![]()
Yatırım aracı olarak neyi kullanıyorsunuz?
Borsa, coin, altın, döviz, araba, konut vs
Tabi ki borsa. Borsada yatırımcı olup kazanmayacak kişi yoktur.
Tarla diyorum kesinlikle tavsiye ederim mesleğim gereği��. Dönümü 40 bin TL yola cepheli yerler aldım İnşallah satıp yaza araba alacağım. Yatırım için trakyadan bir kaç parça almak isterseniz yardımcı da olabilirim.
yeni mi aldınız hocam son 1 senedeki fiyat degisimleri nasıl aldıgınız bölgede
Haklısınız Mesut hocam, kendi teknik bilginizin yanında destek aldıgınız bir platform varmı, ( Ücretli yt kanalları, telegram vs.)
altın hariç hiç bie şeye yatırım yapmam. hele kripto işinde al sat dışında yatırım va olmaz. bu yıl arsa almayı düşünüyorum. zamanında babam buralarda arsa alalım demiş abim yok dağdır şu bu dedi almadık şimdi yüz tane lüks bina yaptılar. tabi kim bilebilirdi dağların başına bina yapacaklarçocukken tarlasından bağına papatya tarlalarında koştuğumu hatırlıyorum, cennetten bir köşeydi ama şimdi her yer bina, bildiğin şehir oldu mahallem. şimdi yeniler sanki buranın sahibiymiş gibi davranıyorlar ah ulan ahh..
Haklısınız Mesut hocam, kendi teknik bilginizin yanında destek aldıgınız bir platform varmı, ( Ücretli yt kanalları, telegram vs.)
Suat hocam sen neye yatırım yapmayı düşünüyorsun?
Hocam nedendir bilmiyorum ama gümüşün çıkacagına inanıyorum, ben 1.5 senedir altındayım
Klasik cümleyi ekleyeyim: Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Don paça borsadayım ama kısa vadeli bakmadığım için düşüşlerde zarara falan bakmıyorum sadece alım yapıyorum, bist30 dan yapılacak bir portföy orta-uzun vadede her zaman diğer yatırım araçlarını solluyor, sadece sabırlı disiplinli olmak gerekiyor. Altın falan boş yatırım yeri geliyor 5-6 sene reel bişey kazandırmadan yatıyor sonra arad bi kriz durumunda yükselir gibi duruyor insanlar ona bakarak kazandırıyor zannediyor
Hocam ona birşey demiyorum tarz meselesidir yatırım, ama şirket faaliyetleri sağlam ihracatı ve yurtdışı tesisleri olan firmalardan alınacak kağıdın garantisini hiçbirşeyde görmüyorum bu firmalar birde dolar bazında da kazandırıyor, yatırıma 5 seneden az bakmadığım için dönemsel düşüşlere çok takılmam önemli olan borsada yatırım yapmayı devamlılığı olacak şekilde sürdürmek. Arsa yatırımı nispeten yüksek sermaye ister, kazandırıp kazandırmaycağı belirsiz kazandırırsa da ne zaman olacak bilmediğim birşeye açıkçası o kadar para bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Sermayesi kuvvetli olan zaten herşeye dağıtabilir parasını.
Hocam ona birşey demiyorum tarz meselesidir yatırım, ama şirket faaliyetleri sağlam ihracatı ve yurtdışı tesisleri olan firmalardan alınacak kağıdın garantisini hiçbirşeyde görmüyorum bu firmalar birde dolar bazında da kazandırıyor, yatırıma 5 seneden az bakmadığım için dönemsel düşüşlere çok takılmam önemli olan borsada yatırım yapmayı devamlılığı olacak şekilde sürdürmek. Arsa yatırımı nispeten yüksek sermaye ister, kazandırıp kazandırmaycağı belirsiz kazandırırsa da ne zaman olacak bilmediğim birşeye açıkçası o kadar para bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Sermayesi kuvvetli olan zaten herşeye dağıtabilir parasını.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.