Net Siteleri-Blog-Wordpres Nasıl Nerden

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar Arkadaşlar,
Arkadaşlar bu aralar internet site işlerine merak sardım çok iştahlıyım ve iştahlıydım bılgısayarla tanıstıgımdan beri amacım bu işlerden kendıme uzun vadede kazanç sağlamak temelı saglam bır kazanc tabıkı de ...
burdakı arkasların sadece bilgilerinden yararlanmak istiyorum tecrübelerinden felan neyı nasıl nerden ogrendıgınızı yaptıgınızı nerden basladıgınızı

konuya baslamadan aklımda deli sorular vardı unuttum valla ıcınde aklma geldıkce sorarım
bıde skypeden yardımcı olucak tabıkı bos zamanlarında amacım rahatsızlık degıl var ıse ozelden skype bırakabılır yada ısteyebılır tesekkurler

Merhabalar Arkadaşlar,
Arkadaşlar bu aralar internet site işlerine merak sardım çok iştahlıyım ve iştahlıydım bılgısayarla tanıstıgımdan beri amacım bu işlerden kendıme uzun vadede kazanç sağlamak temelı saglam bır kazanc tabıkı de ...
burdakı arkasların sadece bilgilerinden yararlanmak istiyorum tecrübelerinden felan neyı nasıl nerden ogrendıgınızı yaptıgınızı nerden basladıgınızı

konuya baslamadan aklımda deli sorular vardı unuttum valla ıcınde aklma geldıkce sorarım
bıde skypeden yardımcı olucak tabıkı bos zamanlarında amacım rahatsızlık degıl var ıse ozelden skype bırakabılır yada ısteyebılır tesekkurler

bence burdan sor dostum,el elden ustun cunku,bende elımden geldıgım kadarıyla yardımcı olurum

0 dan nasil baslicam ilk soru neyi once ogrenmeliyim 1 ay gibi bir surede herseyi ogrenebilirmiyim

o zaman ben de sorayım şimdi, 40500 aranma 32tl tbmye sahip olan rekabetin düşük olduğu kategoriye niche girilir mi? daha iyi kelime mi arayayım? niche olduğu için yazılacak makale sayısı kısıtlı, bu niche sitelerde nasıl oluyor 10 bilemedin 20 hadi taş çatlasın 30 makale girilir. onlar bitince yükselmeyi ya da yerimizi korumayı nasıl yapıyoruz?

o zaman ben de sorayım şimdi, 40500 aranma 32tl tbmye sahip olan rekabetin düşük olduğu kategoriye niche girilir mi? daha iyi kelime mi arayayım? niche olduğu için yazılacak makale sayısı kısıtlı, bu niche sitelerde nasıl oluyor 10 bilemedin 20 hadi taş çatlasın 30 makale girilir. onlar bitince yükselmeyi ya da yerimizi korumayı nasıl yapıyoruz?

bu konuda fikrim yok niche çalışmadım hiç hocam

Arkadaslar konuyu sabote etmeyin ya
Site islerine ilk olarak nerden baslicaz neleri ogrenmem gerekiyor
Hangi zorluklari kolayliklari bilmem lazim neler gerekli kazanc saglayabilirmiyim .

Arkadaslar konuyu sabote etmeyin ya
Site islerine ilk olarak nerden baslicaz neleri ogrenemem gerekiyor

domain,hosting,mysql nedir? Bir site kurulması için gerekli olan şeyler web programlama dilleri nelerdir.Wordpress,joomla,script ne demektir nedir çok öğrenmek istiyosan burdan başla hocam videoları izliyerek.Ha diye hemen başlıyan biri okadar kolay kazanç sağlıyamaz maddi bi yatırımı olmazsa projenle sıfırdan başlıyan biri hemen kazanamaz hocam

Hemen kazanamayacagimi biliyorum simdilik oncelikle blog ve wp lerden kurulum gerekli islemler felan ordan baslicam yt den video izlicem yapacam birakca wp birkac blog acip yapacam daha sonra domain siteler felan baslicam benim anlamadigim nokta su web proglama dili ogrenmek zorundamiyiz arkadalar

Hemen kazanamayacagimi biliyorum simdilik oncelikle blog ve wp lerden kurulum gerekli islemler felan ordan baslicam yt den video izlicem yapacam birakca wp birkac blog acip yapacam daha sonra domain siteler felan baslicam benim anlamadigim nokta su web proglama dili ogrenmek zorundamiyiz arkadalar

hocam git birtane domian ve host al ondan sonra aç cpanel i ilk öğrenmen gereken şey cpanel i kullanmak. ondan sonra kur kur sil panelden kafana göre böyle böyle öğrenirsin. zaten dediğimi yapınca aklında ki soruları cevaplamıs olursun. birde aklına takılan birşey olursa buraya değil google a yaz %99 cevabını bulursun.

hocam git birtane domian ve host al ondan sonra aç cpanel i ilk öğrenmen gereken şey cpanel i kullanmak. ondan sonra kur kur sil panelden kafana göre böyle böyle öğrenirsin. zaten dediğimi yapınca aklında ki soruları cevaplamıs olursun. birde aklına takılan birşey olursa buraya değil google a yaz %99 cevabını bulursun.

Wp ve blog da kullanmaya baslasam olurmu ? Dediginiz seyleri

Arkadaslar guncel olarak yt de anladim videosu bulamadim wp icin site .com degil. Siteadi.wordpress.com bide site ingilizce nasil tr yaparim

Allah'ım ne kadar beleşçi bir üye demiş çocuk..

Ben web site işiyle uğraşıyodum bundan 2 yıl önce. Son 1.5 yılda youtube sardım. Ama durumlar malum :) tekrar site işlerine döndüm. Yani en az 1 yıl üstünde çalışman lazım iyi bir site acmak için bence.

sitelerde edit yapabilmen için css bilgin olması lazım site tasarımı yapabilmek içinde css+html bilmelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri