Network Kaliteli Olan Buraya Gelsin

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Pala

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle benım bir sıkıntım vardı eski kanalım awesomenesstv baglıydı ve karaktersiz herifler benı ocak 7 de paramı vereckeleri halde vermediler işte tekrardan yenilediler falanda filan şimdi resmi bir kanal oluşturdum ve kanal dogrulamasıda yakında olacaktir..
Google+ Dogrulaması yapıldı..

Kendi şarkılarımı paylaşıyorum kanalımda daha yeni açtım , bana çok saglam işini düzgün yapan istedigim zaman parasını alabileceğim bir network lazım

İçerik: Müzik
Kanal: Kendi Kanalım.
Aylık İzlenımlerim Ortalama Olarak: 100 bin Üzeri
Şuan Abonem 1000 olacak ama tabi yakın zamanda 50 60 bini bulacak

Kıscası Bana Adam gibi network lazım sıkıntı yapmıyacak işlerinde sağlam network olan buranın altına yorum atarsa sevinirim.

ödemeleri sorunsuz kapanan kanalında ödemesi yapılıyor

teşekkür ederiz .

RenkNetwork

Merhaba arkadaşlar öncelikle benım bir sıkıntım vardı eski kanalım awesomenesstv baglıydı ve karaktersiz herifler benı ocak 7 de paramı vereckeleri halde vermediler işte tekrardan yenilediler falanda filan şimdi resmi bir kanal oluşturdum ve kanal dogrulamasıda yakında olacaktir..
Google+ Dogrulaması yapıldı..

Kendi şarkılarımı paylaşıyorum kanalımda daha yeni açtım , bana çok saglam işini düzgün yapan istedigim zaman parasını alabileceğim bir network lazım

İçerik: Müzik
Kanal: Kendi Kanalım.
Aylık İzlenımlerim Ortalama Olarak: 100 bin Üzeri
Şuan Abonem 1000 olacak ama tabi yakın zamanda 50 60 bini bulacak

Kıscası Bana Adam gibi network lazım sıkıntı yapmıyacak işlerinde sağlam network olan buranın altına yorum atarsa sevinirim.

Hocam zoomtv de daha önce kanalım vardı sağlam firma.

ERANETWORK
ödemelerde kesinlikle sıkıntı yaşanmadı.
Kesinti oranı %20, ödeme sınırı paypal için 1$ dır.

Sen kaliteli network gelsin dersen herkes ben kaliteliyim der :)

Sen kendince bir değerlendirme yap ve oylamaya sun.

Hocam şuan partner olmayın büyükten sonra size kesintide indirim yapmak için teklif vereceklerdir. %20, %15 ile girmeyin.

bütün networkları buraya çağıracağına Yerli Network Bayiileri - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu
bu başlık altında hepsini bulabilirsin.incelemeler, para ödeniyor mu,ne kadar kesiyor,sana ne katkısı olur varsa şikayetler gibi bütün konuları oku hala anlayamadığın birşey çıkarsa o zaman sor bence.ben hepsini sordum şimdiye kadar sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldu.farklı başlıklar altında özelden skype den destekleri sağlam.
ben de özgün videolar hazırlıyorum 2-3 gün sonra yüklemeye başlayacağım bir sıkıntı olmazsa.sonra izlenim durumuna göre başvuracağım bir tanesine. bazıları özgün kanal olunca çok da izlenime dikkat etmiyorlar çünkü geleceği parlak olan özgün kanallar var.

tabi bu arada hepsine ayrı ayrı spam kanallar hazırlıyorum onlarla da başvuracağım.

sen de tek tek incele hangisiyle anlaşabileceğini düşünüyorsan başvur.network sahiplerinin verdiği cevaplardan anlarsın durumu. ama dikkat et forumda defalarca konuşulmuş soruları sorma ;)

katılıyorum senin bir networkten beklediğine göre değişir yoksa her network kendine göre kalitelidir. Ben adsense çalışıyorum ancak bende networke geçmeyi düşünebilirim belki yeni bir kanal hazırlayıp konu takibimde

dogru söylüyorsunuz hocam

yada sorularını yönet.

1- Yetkiniz nedir ?
2- Ağınızda ne tür sorun oldu ve nekadar sürede çözdünüz ?
3- Nekadardır bu firma ile çalışıyorsunuz ve hakkında ne biliyorsunuz ?
4- Ana firmada kim ile irtibat halindesiniz ve ne derece yetkileriniz var ?
5- ödeme şartlarınız ve kriterleriniz nedir ?
6- eşlesen de veya ihtarda ağdan atma durumu var mı ?
7- kaç kişi hizmet veriyorsunuz ?
8- hizmet saatleriniz ve günleriniz ?

Aklıma gelen bunlar. yani siz müşterisiniz, forumda çok rast geliyorum.

Biri yorum yapıyor, ben kendim içinde diyorum bunu. O an o kişi benden memnun kategorisi farklı yani herşey dört dörtlük, ilgimizde hoşuna gidiyor yorum yapıyor, ETC NETWORK çok ilgili diye, diğeri direk başvuruyor.

aynı şartları alması imkansız, kategori farklı,hitap ülke farklı.
Sorularınızı sorun, Ana bayi olsun Hub olsun Recruitter olsun, Aklınızda ki soruları sorun ikn edici yanıtlar alır eğer bir kaç seçim arasında kalır iseniz foruma sorun. Yoksa benim kanalımı hanginiz alır dersen hepsi ben alırım der.

Saygılarımla.

---------- Mesaj saat 18:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:47:17 civarında gönderildi. ----------

Ben sana yardımcı oluyum karar vermende :)

önce ana bayini seç. Fullscreen, Creative, Zoomin.tv gibi, sonra seçtiğin network firmasının hubu yada recruitteri varmı forumda bak, ( Türkçce destek için ) Sonra bu aracıların hizmetlerini değerlendir.

Sana tavsiyem, Creative yi seçersen kesinlikle [MENTION=1316]Alex[/MENTION] derim.!

Sana tavsiyem, Creative yi seçersen kesinlikle [MENTION=1316]Alex[/MENTION] derim.!

bir network diğerini tavsiye edebiliyorsa demek ki tavsiye edilen network işini cidden iyi yapıyordur. söylemek istemiyordum ama ben de özgün kanalımı [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ile denemeyi düşünüyorum.
başarılarının devamını dilerim caner hocam.
seni de tebrik ederim [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam senin forumda yazdıkların sayesinde partnerlerde paramın kesinlikle kalmayacağını anladım şimdilik awe hariç tabi ki :)
senin için de şimdiden 2 tane kanal hazırladım :) biraz zaman geçsin başvurumu yapıcam ;)

bir network diğerini tavsiye edebiliyorsa demek ki tavsiye edilen network işini cidden iyi yapıyordur. söylemek istemiyordum ama ben de özgün kanalımı [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ile denemeyi düşünüyorum.
başarılarının devamını dilerim caner hocam.
seni de tebrik ederim [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam senin forumda yazdıkların sayesinde partnerlerde paramın kesinlikle kalmayacağını anladım şimdilik awe hariç tabi ki :)
senin için de şimdiden 2 tane kanal hazırladım :) biraz zaman geçsin başvurumu yapıcam ;)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ilgi ve alakasiyla tavsiye yi hak ediyor, sonuc olarak yaptigi iste sadece araci yani odemeyi yapmaz yada kalitesiz malzeme veriri gibi bir durum degil bu, [MENTION=1316]Alex[/MENTION] in konumunda sadece ilgi ve alaka gerektirir ve bunu [MENTION=1316]Alex[/MENTION] yapiyor.

Biz bir firma hakkinda kotu birsey dedigimizde onu yok etme, iftira atma,karalama ile karsilandik ama bir kisi cikipda demedi ki...

ETC iftira atmiyor, soru soruyor ama cevap yerine elestiri aliyor.!

Herkesin cani sagolsun, hakkimda ne dusunulurse dusunulsun istedigim tek sey, bulundugum ortamda bir kisi digerini kandirmaya calismasin.!

Bunu gorunce sessiz kalamiyorum. Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyemiyorum.

Kanallarinizi nezaman uygun hale getiriseniz bekleriz.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ilgi ve alakasiyla tavsiye yi hak ediyor, sonuc olarak yaptigi iste sadece araci yani odemeyi yapmaz yada kalitesiz malzeme veriri gibi bir durum degil bu, [MENTION=1316]Alex[/MENTION] in konumunda sadece ilgi ve alaka gerektirir ve bunu [MENTION=1316]Alex[/MENTION] yapiyor.

Biz bir firma hakkinda kotu birsey dedigimizde onu yok etme, iftira atma,karalama ile karsilandik ama bir kisi cikipda demedi ki...

ETC iftira atmiyor, soru soruyor ama cevap yerine elestiri aliyor.!

Herkesin cani sagolsun, hakkimda ne dusunulurse dusunulsun istedigim tek sey, bulundugum ortamda bir kisi digerini kandirmaya calismasin.!

Bunu gorunce sessiz kalamiyorum. Bana dokunmayan yilan bin yasasin diyemiyorum.

Kanallarinizi nezaman uygun hale getiriseniz bekleriz.
Forumda takdir ettiğim bayilerden birisi. Daha önce hiç partner çalışmadım ama çalışmayı düşünürsem ilk buraya başvuracağım hocam. Denemenizi öneririm.

Forumda takdir ettiğim bayilerden birisi. Daha önce hiç partner çalışmadım ama çalışmayı düşünürsem ilk buraya başvuracağım hocam. Denemenizi öneririm.

Bizler konumumuzda yetki sahibi ve tecrube sahibiyiz :) ilk defa partnerlik deneyecekler bize, tecrube etmisler [MENTION=1316]Alex[/MENTION] e :) gitsin ki denge saglayalim :)
Bilmeyenlere biz ogretelim bienlere alex hizmet versin :)

Çok seçenek var cidden bende artık yarı adsense yarı partner yapcam.Bu işte rekabet iyice arttı en iyi seçenek nereyi sunarsa bakıcam

---------- Mesaj saat 18:45:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:21 civarında gönderildi. ----------

creative 2 kanal başvuru yaptım 2 gün geçti halen bekliyorum cevabı bakalım ne zaman gelicek cevap

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Erdal abimiz de bizim AlexaNetwork olarak iletişim kurduğumuz youtuber'lara tavsiye ettiğimiz ilgisi ve kalitesiyle öne çıkan bir networktür. ( ETC Network )

AlexaNetwork'ün hakkını açık yüreklilikle teslim etmeniz ve bizleri tavsiye eden tecrübeli Networkler'in olması gerçekten gurur verici.

AlexaNetwork olarak hayal edemeyeceğimiz bir yolda ilerliyoruz hepinizin katkılarıyla, kenetlenerek.

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri