Network Yazılım Mağdurları Tek Konu

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
VAYYY hocam demek sendin o :):)
valla belki 1 yıl oldu senin kanadan izliyordum hatta bi ara cekmişliğim bile var iyide para kazandırıyordu ama sen bütün videolarına bu video XXXX KAnalı tarafından cekişmiştir yazıyon diye bırakmıstım emege saygı.ama videoları cekmeden önce sürekli reklamlarınada tıklamayı ihmal etmedim.
Bide azmine hayranım hocam o kadar programı nasıl cekipte yüklüyon helal
neyse konu network yazılım konusu dagılmasın
konuya gelecekolursak network yazılım %100 sahte

videonun başında yazıyordu birde kanalın ismini vermediğin kaldı :) yavaş yavaş bırakcam bu işleri gibi duruyor zaten beyaz futbol para kazandırıyordu

Network yazılımın bu mübarek cuma gününde inşAllah sahte olup olmadıklarını ortaya çıkar .

iki tane alakasiz videoma eslesen yemistim geri cekildi sikayet ettigim icin simdi bu digerlerine ne demeli peki hacilar yardim edin :D

bende 2+1 telif yedim network yazılımdan sonra para kazanmam kapanır diye korktum kanalı sildim

iki tane alakasiz videoma eslesen yemistim geri cekildi sikayet ettigim icin simdi bu digerlerine ne demeli peki hacilar yardim edin :D

Eşleşen yediginiz videonun ve geri çekilme sayfasının ekran görüntülerini [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'a gönderin dostum.

Edit: Bu işi yapan kişinin bu forumdan olduğu açık. Dünden beri hareketlenmeye başlayınca biz eşleşenler birer birer geri çekiliyor. Aptal olmadığımı anlamıştır en azından o yazısında bahsettiği gibi '' asalak '' değiliz yani. :) Ama bu işin sonuna kadar gideceğiz.

Eşleşen yediginiz videonun ve geri çekilme sayfasının ekran görüntülerini [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'a gönderin dostum.

Edit: Bu işi yapan kişinin bu forumdan olduğu açık. Dünden beri hareketlenmeye başlayınca biz eşleşenler birer birer geri çekiliyor. Aptal olmadığımı anlamıştır en azından o yazısında bahsettiği gibi '' asalak '' değiliz yani. :) Ama bu işin sonuna kadar gideceğiz.

Başkalarının sırtından geçinen kimse anlamında kulanmıştır zeka ile ilgili değil burdan yazdıklarımızı okuyorlar ona göre işlem yapıyorlar :) bencede

itiraz edin belge isteyin açılır eşleşen geri

eşleşen göndermeyi bıraktılar herhalde ses seda yok

Tamamen cms sitemini kullanarak yapıyor .... . Bende istesem yaparım aynısını..

Konuyu inceleyiniz:
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...inda-baska-firma-bize-telif-atilabilirmi.html

Ben mahkeme aşamasına getirdim. ve eşleşeni geri çektiler.
Dedikleri şey: bu seferlik size dokunmuyoruz.
şunu söyleyebilirim, network yazılım gerçek, eşleşen hakkına sahip. Fakat birçok içeriğe yanlış şekilde ayar yapmışlar. düşünün cnntürk te bunun içeriği olan sadece bir program var,doğrudur. fakat bu ne yapmış biliyomusunuz, o programın ismini reklam kısmını eşleşen kategorisine almış... bu ne turşu bu ne lahana.

arkadas bu adamlar salliyor bazi videolarada sahte eslesme felan yapiyorlar simdide tahir buyukkorukcu hocamin videolarina eslesen videolar gonderdiler bu ne ya

arkadas bu adamlar salliyor bazi videolarada sahte eslesme felan yapiyorlar simdide tahir buyukkorukcu hocamin videolarina eslesen videolar gonderdiler bu ne ya

Bu eşleşen Sahte değil, bir çok Dini İslam Alimi ile anlaşmışlar.. cübbeli hoca tahir hoca,diğer icazetli hocalar vs hepsi ile anlaşmış. Tekelci zihniyet yolunda gidiyor adamlar..Kendi açılarından iyimi iyi, fakat bizim açımızdan kötü oluyo işte..

Bu eşleşen Sahte değil, bir çok Dini İslam Alimi ile anlaşmışlar.. cübbeli hoca tahir hoca,diğer icazetli hocalar vs hepsi ile anlaşmış. Tekelci zihniyet yolunda gidiyor adamlar..Kendi açılarından iyimi iyi, fakat bizim açımızdan kötü oluyo işte..

Yazili anlasma falan yok. Sozle almislar izinleri bildigim kadariyla. Oyle anlasma olmaz.

bütün videoları hatta kanalıda sildim ben kazanmayacaksam neden adamlar benim verdiğim emekten kazansın.. herkes silerse bakalım aldıkları telif hakkını ne yapacaklar artık kendileri oturup video yüklemeye başlarlar ama telif hakkını yüklemek için değil yotubede varolan videolardan kazanmak için almış olmaları ihtimali daha yüksek.

bütün videoları hatta kanalıda sildim ben kazanmayacaksam neden adamlar benim verdiğim emekten kazansın.. herkes silerse bakalım aldıkları telif hakkını ne yapacaklar artık kendileri oturup video yüklemeye başlarlar ama telif hakkını yüklemek için değil yotubede varolan videolardan kazanmak için almış olmaları ihtimali daha yüksek.

Aynen öyle. kendileri yükleyip kazanıyo bile, daha iyi hizmet verebilmek için böyle yapıyolarmış... mailde öyle diyodu.

Tahir hocanin videosune sikayetimi ilettim duzeldi.. :)

Ben Şikayet ettim Network Yazılım 15 tane Telif attı Arkadaş Herkesi çöde kervan karşılar bizi ayı karliyor :S
Not:Kanalımdan herhangi bir gelir elde etmiyordum
Kanal dini bir kanal sadece Öyle Allah için açık kalıyordu
bu kadar da adilik olmaz herşey paramı be Network kardeş ayıp sana
Adamları da rahat bırak artık düş yakasından bu ytparanın
yaptıkların yanına karmı kalır
elbette keser döner sap döner gün gelir hesap döner
soytarılığın lüzumü yok bir gün senden çıkar o kadar kişinin ahı
Son olrak yüzüne tükürüyorum
tuuuuuuuuuuuuffffff sana alçak erif :mad:

network yazlım bu işi bırakma noktasına getirdi beni çünkü beyaz tv network yazılım yüzünden telif atmaya başladı

arkadaşlar bu network yazılımın ocagına incir ağacı dikecem inşaallah.hepinizin bildiği gibi tahir buyukkorukçu hocanın videolarına da esleşen gönderiyor bu karaktersizler tahırbhocanın ogluyla pazartesi gunu goruşecem telefonla goruşmemden anladığım kadarıyla herhangi bir bilgileri falan yok bu p.....lardan.kendisini razı edebilirsem bu çakallara dava açtıracam mahkeme masrafları benden.umarım böyle adiler piyasadan silinirler

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:35 ----------

edin kardeşim benim 15 videomada eslesn geldinhepsine itiraz ettim direk duzeldi

3. Taraf Eşleşen çoktandır sahtekarlar tarafından kullanılan bir sistem açığı, bu eşleşenlerin %50'sinin sahte olduğunu söylemek bile az olur. Bunu neye dayanarak söylüyorum? Genelde uyarıları silmeden önce bir tarama yaparım nette ve genelde karşıma sicili kabarık partnerler çıkar. Hatta bir keresinde kendi gitarıyla çaldığı ve bestesi kendisine ait olan parçaya eşleşen geldiğini iddia eden birine bile rastlamıştım. Public domain içeriklere eşleşen verdiklerine de bizzat şahit oldum defalarca. Türkiye'de de bu açığı fark etmiş birileri var gibi görünüyor, gerçek hak sahipleriyle iletişime geçip bunları mahkemeye vermek en iyi çözüm sanırım.

Bu arada Cübbeli Ahmet Hoca hiç bir videosundan telif almadığını defalarca söylemiştir. Şu videoda da söylüyor mesela:

http://youtu.be/GjRevYHCTNA?t=1m9s

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri