Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayın xxxxx,
Müjde! NETWORK YAZILIM adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.
Bu NETWORK YAZILIM tamamen ustaca isim bulunmus ve bu forumdan biri gibi geliyo bana.
networkbil.net Çok eski bir firma bu bir çok iş yapıyor web tasarım hosting vps canlı yayın vs.
Yav eski meski bize ne kardeşim canlı yayın yapıyor olabilir ama bu videoların hak sahipliliğini aldıgını mı gösterir? Hadi dicem 5-10 içerik olurda ben size 100 lerce ve garip garip içerikten bahsediyorum. Ve nedense hepsi telifsiz içerik. Telif attıgı videoların gercek hak sahiplerini aradık adamdan kimsenin haberi yok.
adresleri de belli.bir gün birisinin canına tak eder gider ziyarete![]()
yarın başakşehirde iş görüşmem var ziyaretlerine gidebilirim.
Ben hak sahipliğini aldı demedim iyi okursan alintı ve cevaba bakarsan.
yarın başakşehirde iş görüşmem var ziyaretlerine gidebilirim.
Bu kadar savundugunuz sirketin gercekten bu haklara sahip oldugunu ispatlamak icin gerekli olan evraklari gorebilirsiniz mesela. Tabi oyle evraklar varsa..
yani ne diyor ?![]()
Ben savunmuyorum GERÇEK OLMA İHTİMALİ %99 diyorum sizde gerçek değil diyorsunuz siz ıspatlayın o zaman gerçek olmadığını
Hocam tartismayin benimle bos yere. Ispatladim, televizyon sirketiyle konustum diyorum hala ispat diyorsunuz. [email protected] adresi telif gondermeye basladi artik iceriklere, bu da mi gol degil? Ispat olmasi icin ne olmasi gerekli? Neyin, kimin savunmasini yapiyorsunuz bana hala? Tutturmussunuz bi %99 diye..
Hocam tartismayin benimle bos yere. Ispatladim, televizyon sirketiyle konustum diyorum hala ispat diyorsunuz. [email protected] adresi telif gondermeye basladi artik iceriklere, bu da mi gol degil? Ispat olmasi icin ne olmasi gerekli? Neyin, kimin savunmasini yapiyorsunuz bana hala? Tutturmussunuz bi %99 diye..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.