Network Yazılım Mağdurları Tek Konu

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sayın xxxxx,

Müjde! NETWORK YAZILIM adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.

Sayın xxxxx,

Müjde! NETWORK YAZILIM adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.

Helal olsun kardeşim ısrar ettin ve kazandın demek ki herşey kendilerine ait değil sahte attıkları çok

ah özgün bir videoya denk gelecek, alacaksın mahkemede süründüreceksin.
sahte teliften

networkbil.net Çok eski bir firma bu bir çok iş yapıyor web tasarım hosting vps canlı yayın vs.

Yav eski meski bize ne kardeşim canlı yayın yapıyor olabilir ama bu videoların hak sahipliliğini aldıgını mı gösterir? Hadi dicem 5-10 içerik olurda ben size 100 lerce ve garip garip içerikten bahsediyorum. Ve nedense hepsi telifsiz içerik. Telif attıgı videoların gercek hak sahiplerini aradık adamdan kimsenin haberi yok.

adresleri de belli.bir gün birisinin canına tak eder gider ziyarete :D

Yav eski meski bize ne kardeşim canlı yayın yapıyor olabilir ama bu videoların hak sahipliliğini aldıgını mı gösterir? Hadi dicem 5-10 içerik olurda ben size 100 lerce ve garip garip içerikten bahsediyorum. Ve nedense hepsi telifsiz içerik. Telif attıgı videoların gercek hak sahiplerini aradık adamdan kimsenin haberi yok.

Ben hak sahipliğini aldı demedim iyi okursan alintı ve cevaba bakarsan.

adresleri de belli.bir gün birisinin canına tak eder gider ziyarete :D

Bunlar din videoları ile başladılar işe. Sonra akla ziyan kategoriler. ''Erotik'' dahil. ;) En çokta cübbeli gün geçmedi abidik gubidik içeriklere sıçradılar bu geçen zamanda kesinlikle telifsiz içerikleri tespit ettiler. Hadi diyelim lalegül tv ile anlaşmalısın cübbeli'nin videolarına telif atıyosun, yav sen Cübbeli Hoca'nın tüm haklarını mı aldın da, adam nereye çıksa telif gönderiyosun? Atv, habertürk, vs vs adam neredeyse o videolara anında eşleşen. Yani adamın koskoca resmi youtube hesabı var, lalegül Tv'nin koskoca resmi youtube hesabı var binlerce aboneli bunlar atmıyor telif eşleşen bizim sivri zeka atıyor. Birde youtube işi yapan herkese ''asalak'' diyor. Hani ağzımı bozmayayım diyorum da cidden sonunda patlatacak. Çok takıldım 2 gündür bu adamlara ne program atıyorum ne bişi o herifler çökmeden bana rahat yok.

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

yarın başakşehirde iş görüşmem var ziyaretlerine gidebilirim.

Dostum zaten bi sen bu adamlarla anında yazışıyorsun ve bir sen bu adamlarla iletişim kurma haklarına sahipsin. :D Gene dayanamadın attım bi mesaj. Sen ilgilenme teşekkürler. Ha çok görüşmek istiyorsan bize yazılı izin belgelerini resmi evraklarını getir bende bunları o kanallara postalıcam hodri meydan. :)

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

Ben hak sahipliğini aldı demedim iyi okursan alintı ve cevaba bakarsan.

Aynen sen çok büyük ve eski bi firma gibi bir şey söylemişsin. Hocam Web sitesi açmak ile yayın haklarına sahip olmak çok ayrı şeyler. Ayrıntıya dikkat et. Adam düne kadar hosting işi yaparken şimdi bildiğin dağıtım firmasına dönüşmüş. :D Bu şey gibi düne kadar korsan cd satan adam biran da koskoca müzik firması sahibi oluyor.

yarın başakşehirde iş görüşmem var ziyaretlerine gidebilirim.

Bu kadar savundugunuz sirketin gercekten bu haklara sahip oldugunu ispatlamak icin gerekli olan evraklari gorebilirsiniz mesela. Tabi oyle evraklar varsa..

Bu da benden olsun......

Ekli dosyalar

• itir.jpg
    itir.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 67
beyler toplayın videoları hep beraber gönderelim arkadaşın dediği gibi en az 2-3 hafta biriktirin starta basalım bakalım nolacak

Bu kadar savundugunuz sirketin gercekten bu haklara sahip oldugunu ispatlamak icin gerekli olan evraklari gorebilirsiniz mesela. Tabi oyle evraklar varsa..

Ben savunmuyorum GERÇEK OLMA İHTİMALİ %99 diyorum sizde gerçek değil diyorsunuz siz ıspatlayın o zaman gerçek olmadığını

Ben savunmuyorum GERÇEK OLMA İHTİMALİ %99 diyorum sizde gerçek değil diyorsunuz siz ıspatlayın o zaman gerçek olmadığını

Hocam tartismayin benimle bos yere. Ispatladim, televizyon sirketiyle konustum diyorum hala ispat diyorsunuz. [email protected] adresi telif gondermeye basladi artik iceriklere, bu da mi gol degil? Ispat olmasi icin ne olmasi gerekli? Neyin, kimin savunmasini yapiyorsunuz bana hala? Tutturmussunuz bi %99 diye..

%99 gerçek olan neden geri çeker eşleşenlerini.. Bakın itiraz edenlerinkini çekmeye başlamış bumu gerçek. Ellerinde evrakları olacak ve geri çekecekler. Benim elimde bana ait olduğunu dair belge olacak çekermiyim eşleşeni telifleri?

Hocam tartismayin benimle bos yere. Ispatladim, televizyon sirketiyle konustum diyorum hala ispat diyorsunuz. [email protected] adresi telif gondermeye basladi artik iceriklere, bu da mi gol degil? Ispat olmasi icin ne olmasi gerekli? Neyin, kimin savunmasini yapiyorsunuz bana hala? Tutturmussunuz bi %99 diye..

YA bu Beyaz tv sadece beni mi buldu telif gönderecek :) diğer programlara da gelecek mi telif ?

İbrahim kardeşim, nye tartışıyosun kendini üzüyorsun anlamadım.. Bakın hemen üste ben bir örnek koydum... *** Bir İtiraz *** ve hemen sonrasında eşleşenin iptali... daha çok söze gerek var mı?...

Hocam boş yere yazıyoruz boşu boşuna

bende 1 2 sene önce kanal d yi aramıştım onlarda bilgimiz yok demişlerdi yani bu işler sadece aramakla olmuyor telefonu açan elaman senin benim gibi biridir telefonla olacak işler değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri