Network Yazılım Mağdurları Tek Konu

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yardımcı olan da kabahat :)

hep söylüyorum öyle 3.taraf göndermek spam yada sahte telife benzemez 3.taraf geldiyse %99,99,99 doğrudur youtube spam konusunda pek bir şey bulamadı ama 3.taraf konusunda yanılma ihtimali %0.0.0.0.0,5 tir :)

bana şimdi bir videonu ver sahte eşleşen atayım
gör bakalım sahte eşleşen nasıl atılıyormus :)

eşleşeni biz göndermiyoruz bağlı bulunduğumuz firma gönderiyor yani hakkımızı savunuyor.

Kimden neden bahsediyorsun anlamadim ama esleseni sadece networklar gondermiyor. Networklar kanallara "ayricalik" taniyabiliyorlar bazi konularda. Bu sayede kanalinda acilan bi panel sayesinde eslesen/dunya engeli gonderebiliyorsun.

youtube kanalımda bir iki video at da görek :)

sahte eşleşen atmak o kadar zor birsey değil :)
insallah benim bildiğim yöntem yanlış ellere düşmemiştir

bir kanalının linkini pm at bana
burdan eşleşeni takıyım
:D

not: bu yöntemi vicdani sebeblerden kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın
sadece amacım yuminin eşleşenler %99.9 gercektir tezini çürütmektir

madem o kadar bildiğimizin yanlış oldugunu savunuyorsun,en kazançlı videonu ver arkadaşa yollasın bakalım :D

istediği videoya yollasın sıkıntı yok tabi gönderebiliyorsa :)

ayrıca amacınız ne sizin benimle niye uğraşıyorsunuz :)

Network Yazılımın sahibi olmak mı günahım :)

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

sahte eşleşen atmak o kadar zor birsey değil :)
insallah benim bildiğim yöntem yanlış ellere düşmemiştir

bir kanalının linkini pm at bana
burdan eşleşeni takıyım
:D

not: bu yöntemi vicdani sebeblerden kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın
sadece amacım yuminin eşleşenler %99.9 gercektir tezini çürütmektir

burda sadece kendi videonuzu savunuyorsunu 3.taraf gönderiyorsunuz.

istediği videoya yollasın sıkıntı yok tabi gönderebiliyorsa :)

ayrıca amacınız ne sizin benimle niye uğraşıyorsunuz :)

Network Yazılımın sahibi olmak mı günahım :)

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

burda sadece kendi videonuzu savunuyorsunu 3.taraf gönderiyorsunuz.

ya senin kanalında olan videoyu bu kanala atıp kendi videommus gibi eşleşen atarsam ne olur?

işte biz buna SAHTE EŞLEŞEN DİYORUZ!!!
:)

ya senin kanalında olan videoyu bu kanala atıp kendi videommus gibi eşleşen atarsam ne olur?

işte biz buna SAHTE EŞLEŞEN DİYORUZ!!!
:)

bunu yapabiliyorsan o zaman bugün yarın Network Yazılımın sahte olup olmadığını ortaya çıkarırsınız ozaman :)

bana yazmanıza gerek yok

sahte olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin youtube u arayın mail atın buraya yazmanıza gerek yok :)

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] hocam daha önce hiç bu şekilde eşleşen attınmı , neden soruyorum biliyormusun çünkü herşey göründüğü kadar kolay olmayabilir ytnin buna karşı bir önlemi bence vardır ama dersenki daha önce attım ve gerçektende eşleşen karşı tarafa gitti onu bilemem

network yazılımdan gelen videoya itiraz ettim bir arkadaş bu şekilde kaldırttığını söyledi

Bu NETWORK YAZILIM tamamen ustaca isim bulunmus ve bu forumdan biri gibi geliyo bana.

Acık konusmak gerekirse kapanan bi cizgifilm kanalıma türkce tabi cokta bilinen trt de atıyo bu network yazılımda atıyo . arastırdım hic bir baglantı yok. [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ın dedigi gibi. Videoya eslesen attı itiraz ettim telif gönderdi. bende tekrar ugrasmadım ancak cok büyük ihtimal sahte. Ve burda bi kac kisi Bu NETWORK YAZILIMI konusu cıktıgından beri acayip derecede savunuyo.

Aynen Bende İtiraz ettigimde Telif göndermisti bana aynı mail.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri