geçen bir arkadaşın partner kanalında yanlışlıkla 3.taraf eşleşen paneli açılmıştı .buna ne diyeceksin?
elmayla armutu birbiriyle karıştırmayın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçen bir arkadaşın partner kanalında yanlışlıkla 3.taraf eşleşen paneli açılmıştı .buna ne diyeceksin?
elmayla armutu birbiriyle karıştırmayın![]()
Elmayla armut degil, ayni seyler. O panel sayesinde eslesen gonderebiliyorsun.
eşleşeni biz göndermiyoruz bağlı bulunduğumuz firma gönderiyor yani hakkımızı savunuyor.
bağlı bulunduğunuz firma bütün bu eşleşen attığı içerik haklarını satın mı aldı?
yardımcı olan da kabahat
hep söylüyorum öyle 3.taraf göndermek spam yada sahte telife benzemez 3.taraf geldiyse %99,99,99 doğrudur youtube spam konusunda pek bir şey bulamadı ama 3.taraf konusunda yanılma ihtimali %0.0.0.0.0,5 tir![]()
bana şimdi bir videonu ver sahte eşleşen atayım
gör bakalım sahte eşleşen nasıl atılıyormus![]()
eşleşeni biz göndermiyoruz bağlı bulunduğumuz firma gönderiyor yani hakkımızı savunuyor.
bana şimdi bir videonu ver sahte eşleşen atayım
gör bakalım sahte eşleşen nasıl atılıyormus![]()
madem o kadar bildiğimizin yanlış oldugunu savunuyorsun,en kazançlı videonu ver arkadaşa yollasın bakalımyoutube kanalımda bir iki video at da görek![]()
youtube kanalımda bir iki video at da görek![]()

madem o kadar bildiğimizin yanlış oldugunu savunuyorsun,en kazançlı videonu ver arkadaşa yollasın bakalım![]()
istediği videoya yollasın sıkıntı yok tabi gönderebiliyorsa
ayrıca amacınız ne sizin benimle niye uğraşıyorsunuz
Network Yazılımın sahibi olmak mı günahım
---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------
burda sadece kendi videonuzu savunuyorsunu 3.taraf gönderiyorsunuz.
ya senin kanalında olan videoyu bu kanala atıp kendi videommus gibi eşleşen atarsam ne olur?
işte biz buna SAHTE EŞLEŞEN DİYORUZ!!!
![]()
Aynen Bende İtiraz ettigimde Telif göndermisti bana aynı mail.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.