Network Yazılım Mağdurları Tek Konu

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam boş yere yazıyoruz boşu boşuna

bende 1 2 sene önce kanal d yi aramıştım onlarda bilgimiz yok demişlerdi yani bu işler sadece aramakla olmuyor telefonu açan elaman senin benim gibi biridir telefonla olacak işler değil.

Hocam siz telefonu acan kisiyle konusmusssunuz, ben BeyazTv'de bu isin sorumlusuyla konustum. Ona kalirsa sahte telif diye birsey var, o zaman tum telifler sahte.. Boyle bi mantik mi var? Bari siz yapmayin, o kadar maziniz var bu sektorde..

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

İbrahim kardeşim, nye tartışıyosun kendini üzüyorsun anlamadım.. Bakın hemen üste ben bir örnek koydum... *** Bir İtiraz *** ve hemen sonrasında eşleşenin iptali... daha çok söze gerek var mı?...

Cok haklisiniz.

Hocam siz telefonu acan kisiyle konusmusssunuz, ben BeyazTv'de bu isin sorumlusuyla konustum. Ona kalirsa sahte telif diye birsey var, o zaman tum telifler sahte.. Boyle bi mantik mi var? Bari siz yapmayin, o kadar maziniz var bu sektorde..

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

Cok haklisiniz.
Üstad
size beyaz tvden telif yediğini söyleyen oldu mu başka ?

Kardeşim bu adamların iletişim maili neyse hepimiz bahsettiği kanallarla olan yazılı çalışma belgelerini göstersin, göndersin bizde bakalım neymiş ne değilmiş. İçlerinden 1-2 tanesinin haklarını almış olabilir ama 10 larca kanaldan 100 lerce yayın hakkı, yüzlerce kategoriden 1000 lerce isim hakkı almış olamaz. Kim ki bu adam çizgi filmlere eşleşen atabiliyor? Trt'nin çizgi filmine eşleşen attığını söylemiş bi adam. Koskoca devlet kanalı kalkıp bu deli fişeklere hak mı verir?

BEYAZ Tv https://www.youtube.com/channel/UCephDYPmoVrQhEaZb0gS0Iw
Sayın ilgili,

Beyaz TV programlarını, görsellerini, logosunu,vs.. youtube kanalınızda izinsiz bir şekilde yayınladığınız tarafımızca belirlenmiştir. Kanal yönetimimizin izni olmadan Beyaz Tv yayınlarını yayınlamanız yasaktır.

Youtube kanalınızda bulunan söz konusu Beyaz Tv yayınlarının derhal kaldırılmasını talep eder, aksi takdirde;
Youtube/Google/DMCA telif bildirimi yanısıra maddi/manevi yasal yollara başvuracağımızı belirtiriz.

Yargısal İçtihatlar ile oluşturulmuş ilkeler ve ilgili yasa maddeleri ışığında, vuku bulan hak ihlaline Kurumunuzca/tarafınızca kayıtsız kalınmayacağına ve etik bir yaklaşımla gerekli hassasiyetin gösterileceğine olan inancımız tamdır. 5651 sayılı yasanın 9. Maddesi uyarınca bu bildirimin tarafınıza ulaşması akabinde Beyaz Tv'ye ait tüm videoların kaldırılmasını önemle rica ve ihtar ederim.

Beyaz TV
Av. Zeynep Arısan Dişçi

BEYAZ Tv https://www.youtube.com/channel/UCephDYPmoVrQhEaZb0gS0Iw
Sayın ilgili,

Beyaz TV programlarını, görsellerini, logosunu,vs.. youtube kanalınızda izinsiz bir şekilde yayınladığınız tarafımızca belirlenmiştir. Kanal yönetimimizin izni olmadan Beyaz Tv yayınlarını yayınlamanız yasaktır.

Youtube kanalınızda bulunan söz konusu Beyaz Tv yayınlarının derhal kaldırılmasını talep eder, aksi takdirde;
Youtube/Google/DMCA telif bildirimi yanısıra maddi/manevi yasal yollara başvuracağımızı belirtiriz.

Yargısal İçtihatlar ile oluşturulmuş ilkeler ve ilgili yasa maddeleri ışığında, vuku bulan hak ihlaline Kurumunuzca/tarafınızca kayıtsız kalınmayacağına ve etik bir yaklaşımla gerekli hassasiyetin gösterileceğine olan inancımız tamdır. 5651 sayılı yasanın 9. Maddesi uyarınca bu bildirimin tarafınıza ulaşması akabinde Beyaz Tv'ye ait tüm videoların kaldırılmasını önemle rica ve ihtar ederim.

Beyaz TV
Av. Zeynep Arısan Dişçi

Sorsana Network yazılımı tanıyor muymuş bu Zeynep abla. :D

Ne maddi ve ne manevi hakki varmis bunlarin? Oldu olacak bir de beddua ederiz desinler :)

Youtube/Google/DMCA telif bildirimi yanısıra maddi/manevi yasal yollara başvuracağımızı belirtiriz. :)

Youtube/Google/DMCA telif bildirimi yanısıra maddi/manevi yasal yollara başvuracağımızı belirtiriz. :)

Kim diyor bunu? Beyaztv nin mailinden gelense dogru, network yazilimdan bahsediyorum ben. Karistirmayin lutfen.

bunlar %100sahte bütün yazısmaları okudum ve buna kanaat getirdim ayrıca birseye daha kanaat getirdim yumi %99 bu işin içinde :)
o degilde youtubede bi kanal vardı Bas harfleri S.V.K BÜTÜN BEYAZ FUTBOLU ORDAN İZLİYORDUM ODA SİLMİŞ VİDEOLARI EGER O KANALIN SAHİBİ BURDAYSA BVENİ Bİ ETİKETLEYİ VERSİN KANALIDA TOOPLAM 16 HARF VAR VE BAS HARFLERİ SVK

Son düzenleme:
bunlar %100sahte bütün yazısmaları okudum ve buna kanaat getirdim ayrıca birseye daha kanaat getirdim yumi %99 bu işin içinde :)
o degilde youtubede bi kanal vardı Bas harfleri S.V.K BÜTÜN BEYAZ FUTBOLU ORDAN İZLİYORDUM ODA SİLMİŞ VİDEOLARI EGER O KANALIN SAHİBİ BURDAYSA BVENİ Bİ ETİKETLEYİ VERSİN KANALIDA TOOPLAM 11 HARF VAR VE BAS HARFLERİ SVK

ne oldu telif yedim dardayım :) artık buradan izleyeceksiniz https://www.youtube.com/channel/UCephDYPmoVrQhEaZb0gS0Iw

Son düzenleme:
ne oldu telif yedim dardayım :) artık buradan izleyeceksiniz https://www.youtube.com/channel/UCephDYPmoVrQhEaZb0gS0Iw

VAYYY hocam demek sendin o :):)
valla belki 1 yıl oldu senin kanadan izliyordum hatta bi ara cekmişliğim bile var iyide para kazandırıyordu ama sen bütün videolarına bu video XXXX KAnalı tarafından cekişmiştir yazıyon diye bırakmıstım emege saygı.ama videoları cekmeden önce sürekli reklamlarınada tıklamayı ihmal etmedim.
Bide azmine hayranım hocam o kadar programı nasıl cekipte yüklüyon helal
neyse konu network yazılım konusu dagılmasın
konuya gelecekolursak network yazılım %100 sahte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri