Network Yazılım Mağdurları Tek Konu

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
network yazılım eşleşen göndermeyi bıraktı mı çoktandır bu konu işlemiyor

Bu network yazilim 3 tane türkce icerikli videoma gecenlerde eslesen gönderdi. Yükledigim videolarin yapimcisida belli bu da kim diye itiraz ettim ve aradan 3 saat gecti eslesenleri geri cekmis birde baktim ki.

ben 1 aydır kontrol edemiyordum kanalları. yüzlerce telif gelmiş kanallarıma. hepside hocaların videosu. network yazılım göndermiş. korkudan hemen sildim videoları. sonra da bu konuya rastladım. bir daha önce araştırıp sonra sileceğim

son durum nedir bu konu hakkında kesin bir bilgi varmı gerçekmi sahtemi eşleşenler acaba ?
Enter Cookie as format:
(ex: name=val;) separate with ';'

OKCancel

son durum nedir bu konu hakkında kesin bir bilgi varmı gerçekmi sahtemi eşleşenler acaba ?
Enter Cookie as format:

OKCancel

dün şu konuda yazdım gezi eylemi videosu vardı 1 yılı aşkındır aktif. ama nedense geçenlerde eşleşen yolladı bende kabul etmedim sahte uyarı diye yolladım para kazanma tekrar aktif oldu. Bence yerse bantığı yapıyorlar.

Enter Cookie as format:

OKCancel

Attığı telifleri bile geri çektirdim. :) Ama dur hele bende 1 gün onun canlı yayın kanallarını ziyaret edeceğim. O bizi çocuk sanıyor. :D

bu adamın yaptığı eşleşen sistemini kötüye kullanma olayını nereye şikayet edebiliriz. adam herşeye eşleşen çıkartiyor... kendisi kanallarına yüklemiş videoları.herkes silsin bizimkiler kalsın parayı götürelim derdindeler.. yani bu işin artık *uştluğuna kaçmışlar hile yapıyor sistemi kötüye kullanıyor. googleye topluca şikayet edelim bu adamın eşleşen haklarını ellerinden alsınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri