Nickinizin Anlamı Nedir?

adımın ilk üç harfi ve plaka ;)

YTPARA ya yarım yıldır üyeyim bu nicki kullanıyorum crazykanka61 aslında geçmişi olan bir hikayesi var ama uzun sürer anlatmıyım crazy bildiğiniz gibi deli demek bende deli dolu biriyim kanka arkadaşlarıma her zaman dediğim bir kelime 61 Trabzonluyuz (:Bize her yer Trabzon

Alman Basket takımından esinlendiğim nick.Basket takımının adı '' Bonn '' Ben metin2 oynarken Bonna yapmıştım :) İnternetten ilk paramı kazandıran yegane karakterim :) 300 TL kazandırmıştı az belki ama o zaman çok mutlu etmişti :) Şimdi keşke geri alabilseem...

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]

senin nickin anlamı nedir?

Adım anıl yiğit ingilizcede yiğit = valiant :D anıl ın bi anlamı yok belkide vardır bakmadım anılvaliant güzel olmazdı zaten aradaki ı yıda i yapmam gerekti L yide sildim Anivaliant :D

bir anlamı yok niye öyle yazdım bende bilmiyorum

nicomedya bi zamanlar sonlarda kopup gelen bir at vardı o zamanlar at yarışı çok oynardım
yavuzhanın son zamanları idi bilen bilir, çamur oldumu hele en arkadan gelir alırdı yarışı islombol diye bir at vardı geçilmeyen ilk orda bana çok para kazandırmıştı iyi sayılabilecek bir de altılı vurdurmuştu.:D benimgibi sonları iyiidi:D

Ayın büyüsü

http://en.wikipedia.org/wiki/Moonspell

moonspell%2Bgreat%2Bsilver%2Beye%2B2007.jpg

melankolia : Youtube' a düşen ilk inci tanesi :D

şaka bi yana nickimin anlamı sagopa kajmer in müzik şirketinin adıdır.

ETC hikayesi bayagi uzun.!

anlami Erdal Tugba Celebi
kendi adim esimin adi soy adim.!

computers de isim :) birde beveiliging varda uzun olur diye yazmadim :)

ETC Computers & Beveiliging

ETC nin hikayesi 2004 yilina dayaniyor ozetide hikayeside uzun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri