Nisan Ayi Kazanclari Kesinlesti.Adsense'ye Yansidi.

n1m86.png

Resimde gösterebilir misiniz nerede yazdığını.

Şu anda 2,54 Dolar kesinleşmiş kazancın var. En sondaki 2,54, altında ödenmemiş kazançlar yazan.

Önceden de bu yazıyordu orada. Yüksek para bekliyordum? Beklemek lazım herhalde.

Eski adsense hesaplarına kazançlar yansımış. Ödemeler başlığından bakabilirsiniz. Ancak benim hesaba hala yansımamış. Muhtemelen gun içerisinde yansıyacak.

---------- Mesaj saat 09:10:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:55:39 civarında gönderildi. ----------

Önceden de bu yazıyordu orada. Yüksek para bekliyordum? Beklemek lazım herhalde.
Kardeş 2,54 yazan yerde görünecek. Hesaplarda yavaş yavaş kesinleşiyor. Bugün görünür.

banlanan kanalların odemesı yapılmısmı bi bilgisi olan varmı ?

Ödeme yapılıyo diye biliyorum.ama youtube bonusların hariç.

Evet Beyler , suan itibariyle Nisan ayi kazanci yansimiz hemde ufak bir süpriz ile, toplam kazanclarda gördügümün 0,8778 oraninda yansimis. yani sadece % 12,22 kesinti olmus..

Kesinlesen Miktar = (Adsensdeki 1-30 Nisan Toplam kazanci ) x 0,8778

Evet Beyler , suan itibariyle Nisan ayi kazanci yansimiz hemde ufak bir süpriz ile, toplam kazanclarda gördügümün 0,8778 oraninda yansimis. yani sadece % 12,22 kesinti olmus..

benim 0$ yazıyo ödemeye yapılyacak diyo ama içerik barındırıcı adsensede nisan ayının kazancı 60$ görünüyo yani boşamı gitti para ?

Sanırım oran değişiyor, R10'da bir arkadaşın oranı 0,8090 çıkmış.

EnemyHunter Dostum zaten senin , 100$ gecmedigi icin bu ay ödeme alamayacaksin .Ama o para bosa gitmeyecek tabiki.62$ in belirli bir oranla (bende 0,87 oldu) carpilip hesabina kaydedilecek , sonra toplam bu miktarlar 100$ gectigi ayin 27 sinde de ödemeni alacaksin..100$ gecmemis arkadaslar hepsi bu durumda.

(tabi mart ayindan devreden bakiye varsa mesela atiyorum 50$ bu aydanda 62$*0,87 = 53,94$ , bu ay 50+53,94 =103,94 $ olacagi icin parani bu ay alirdin.ama Nisanda yeni baslamis arkadaslar ve 100$ gecmemis arkadaslar bu ay ödeme beklemesin , ve bu konu onlarla ilgili degil, alakasiz sorulari lütfen buraya sormayalim, bu konu sadece kesinlesen kazanclarla ilgili )

teşekkür ederim içim rahatladı ama yani 100$ geçmemiş bile olsam o 60$ orda gözükmesi gerekmiyor mu yada sonramı yansıyasak gelcek ay görecez bakalım

E_trader : Daha konu kirlenmesin diye buraya ekliyorum , yukardaki mesajimdada dedigim gibi daha herkese yansimadi ,zaten normaldede 15 inde bekliyorduk , bugün süpriz oldu..

Ne yazık ki yanlışlık yok e_trader. hesaplarımda yanılma payı 0. Birkaç arkadaş daha var sordum onlarda da yaklaşık %25lik kesinti olmuş.

kardeşi benim ülke ing 14 Nis 2013 – 13 May 2013 tahmini kazanç youtub kanalında 0$ adsense0$ görünüyor

Toplam Kazançlar: 134,78 Kesinleşen Kazanç: 113,77 Kesinti: 21,01 Usd Hesabını siz yapın artık :)

E_trader : Tembel arkadaslar icin hesap yapildi :) : 113,77 / 134,78 = 0,844 (Normal mantikli bir oran )

Bendeki eski hesaba da yansımış bulunmakta. Hayırlı olsun.

Kesinti - %10 civarı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri