NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gelen partner ilk birinci haftadan sonra hep yükseltiyolar bu alım şartlarını. Zaten biliyorsunuz rağbet olcağınıda en başta niye yapmıyosunuz bunları? Ben kanal hazırlamışım 5 bin izlenimli şimdi 20 bin diyosunuz. Her partnerde durum aynı. Müşteriyi kazanıp daha sonra hemen yükseltmek niye? Başta yapsana.

hocam yükselt yükselt nereye kadar?:confused:
Hocam bende isterim 1k lık kanal almak ama youtubenin eylül güncellemesini biliyorsunuz.Mcnleri bayağı köşeye sıkıştırdı.

---------- Spam Engelliyici 17:59 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Her gelen partner ilk birinci haftadan sonra hep yükseltiyolar bu alım şartlarını. Zaten biliyorsunuz rağbet olcağınıda en başta niye yapmıyosunuz bunları? Ben kanal hazırlamışım 5 bin izlenimli şimdi 20 bin diyosunuz. Her partnerde durum aynı. Müşteriyi kazanıp daha sonra hemen yükseltmek niye? Başta yapsana.
Merhaba hocam söylediklerinizde haklılık payı vardır mutlaka ama aşırı şekilde kanal başvurusu geldi ve çoğu çöp kanallar video atılmış ve aylardır izlenim alamayan kanallardı. Tek bir tane MCN firması bu kadar spam kanalı kaldıramaz.Mecburen değişmek zorundaydı ve değişti.

Hocam bende isterim 1k lık kanal almak ama youtubenin eylül güncellemesini biliyorsunuz.Mcnleri bayağı köşeye sıkıştırdı.

Madem bunu biliyosunuz niye en başta standart bi alım şartlarıyla devam etmiyosunuz hocam? Gene rağbet olunca bu seferde 50 bin izlenime mi çıkartıcaksınız?

hocam ben misal 1 video atıyorum 100k izlenim alıyor 10 video neden 10video atsamda riski azaltmak için izlenim almayanı silerim bu durumda benim kanallar şartlara uymazmı ?
Merhaba hocam ana partnerimiz böyle olmasını ısrarlı bir şekilde istedi bizde fazla üstelemedik ondandır hocam yani

özgün tarzlı kapak resmi ne ise yarar ? youtubu mu kandırıyorsunuz bununla ? yoksa network sirketini mi ? spam yap kanal resmi ozgun olsun :D yeni newtwork sirketleri saka gibisizniz hepiniz

ne yapalım yani o videonun yanına 9 tane daha video mu atalım neden ısrar etmiş ki 1 video bazen 100 videodan daha iyi gelir getirir
Hocam içeriğinizin getirisine ve kanallarınıza güveniyorsanız başvurun ekibimize ben söyleyeyim çaresine bakalım.

ne kazandırır ?
Merhaba hocam. Önemli olan youtubenin kanalı spam olup olmadığını anlaması değil spamsa kanal zaten anlayıp kapatıyor.Burda önemli olan kanala biraz özen gösterilip birazcık albenisi olsun.Kanal resmi kanal kapağı olmayıp çok belli etmesin spam kanal olduğunu izleyenler için .Saygılar hocam

abone kazandırır abone olursa üst sıraya çıkarsın izlenim kazandırır

sen konuyu yanlıs anlamıssın. newtworke kayıt olurken ne kazandırır ? olmazsa olmaz sartları ya ?

bu abone kazandırır ust sırada cıkarsın tezinde gercek degil onunda farkına varmalısın. atı alan uskudarı gecer o isler kapakla resimle filan olmuyor

Merhaba hocam. Önemli olan youtubenin kanalı spam olup olmadığını anlaması değil spamsa kanal zaten anlayıp kapatıyor.Burda önemli olan kanala biraz özen gösterilip birazcık albenisi olsun.Kanal resmi kanal kapağı olmayıp çok belli etmesin spam kanal olduğunu izleyenler için .Saygılar hocam

izleyenler icin cok farketmiyor bu soylediklerin. izleyiciyi icerik memnun eder. kanalda kapak resmi olmayan ve hatta avatarı bile olmayan nice spam kanallar var ve her gun 100 lerce abone geliyor kanallara

saygılar

izleyenler icin cok farketmiyor bu soylediklerin. izleyiciyi icerik memnun eder. kanalda kapak resmi olmayan ve hatta avatarı bile olmayan nice spam kanallar var ve her gun 100 lerce abone geliyor kanallara

saygılar
Hocam siz olaya bir bütün olarak bakmıyorsunuz sadece kendi bildiğiniz kendi isteğiniz yönden bakmaktasın.Bizlerde bu şartlarda bize katılmak isteyenlerden kendi istediğimiz bütünlüğünü istiyoruz .Saygılar

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:33 ----------

Pardon hocam. Bize ana partner büyük film dizi show yapımcılarının içeriklerinin olduğu kanallarıda alabileceğini söyledi .Ama ben son kez teyit edip düzenleme yapacağım. İyi forumlar hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri