NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ytpara üyeleri eski ana partnerimizİn isteği doğrultusunda kanal alımlarını kapatmıştık. Şimdi sizlere yeni bir partner sunuyoruz tanıtım konusunda gerekli açıklamalar ve güncellemeler yapılmıştır.Tüm foruma hayırlı olsun.

hocam eski partner ile devam ediyormusunuz peki destek vermeye kanal bagladı sonucta insanlar yalan olmasın kazancları

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

ek olarak hocam yeni MCN şirketiniz de mi 'sır ' olarak kalacak acaba?

benden sana tavsiye otomatik başvuruyu kaldırın siteden...
hayırlı işler...

Hocam kapanan kanal %35 dedin eskiden bağlanan kanallarda aynı %70 denmişti onda

Partnerimize sitemizden 1.2.2015 tarihinden itibaren başvuran kanalların maillerine sözleşmeleri gönderilmiştir .Lütfen sözleşmenin gerekli olan böümleri doldrunuz . Daha sonra kanalınız partnerimiz tarafından son kez incelenip şartları karşılıyorsa davetiyeler kanalınıza gönderilecektir.Kanalların incelenmesi biraz teknik sebeblerden dolayı geç olmuştur inşallah ilerleyen zamanlarda daha hızlı dönuş sağlayacağız. Herkese iyi forumlar.

Partnerimize sitemizden 1.2.2015 tarihinden itibaren başvuran kanalların maillerine sözleşmeleri gönderilmiştir .Lütfen sözleşmenin gerekli olan böümleri doldrunuz . Daha sonra kanalınız partnerimiz tarafından son kez incelenip şartları karşılıyorsa davetiyeler kanalınıza gönderilecektir.Kanalların incelenmesi biraz teknik sebeblerden dolayı geç olmuştur inşallah ilerleyen zamanlarda daha hızlı dönuş sağlayacağız. Herkese iyi forumlar.

Hocam, şöyle özet geçmek istiyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Kanallar en az 1 aylık ve 5000 izlenime ulaşmalı.

Kapanan kanal olursa %35 şine kadar ödüyor

Normal devam eden kanallar için de, %70 ödeme yapıyor..

editt

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

Evet hocam bu şartları karşılıyorsa kanalınız başvurun ama her şartı karşılayan kanalıda ağlarına kabul etmiyorlar bununda bilinmesini isterim

Son düzenleme:
editt

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

Evet hocam bu şartları karşılıyorsa kanalınız başvurun ama her şartı karşılayan kanalıda ağlarına kabul etmiyorlar bununda bilinmesini isterim

peki hocam şöyle sorsam

kanal şartlarını karşılayacak şekilde makul bir kanal yapılsa. misal haber kanalı.

sonrasında bu kanalı partnere soktuğumuz da, bu haber kanalını oyun kanalına çevirsek sakıncası oluyor mu? yada direkt şunu sorayım, oyun kanaların da sıkıntı oluyor mu? bildiğimiz, oyun, oyuncak kanalları.

peki hocam şöyle sorsam

kanal şartlarını karşılayacak şekilde makul bir kanal yapılsa. misal haber kanalı.

sonrasında bu kanalı partnere soktuğumuz da, bu haber kanalını oyun kanalına çevirsek sakıncası oluyor mu? yada direkt şunu sorayım, oyun kanaların da sıkıntı oluyor mu? bildiğimiz, oyun, oyuncak kanalları.
Hocam şimdi o noktada bende bilgili değilim şöyle kanal denetimlerini sadece ana partner kendi yapıyor sen bana bu şartları karşılayan kanalları getir ben kendim karar verip ağıma katacağını söyledi.bu yüzden şartları karşılayan disney gibi büyük yapımcı içerikleri haricinde kanalınız varsa başvurup deneyin derim.kolay gelsin

peki kanal ocakta kapanmadı, şubatta kapandı yine kanal kazıncı %35 üzerinden mi alıcazz.

hocam kanalın yaşı bir aylık olması ve toplamda en az 5000 bin izlenim olması yeterlidir

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

Teşekkürler hocam.Herzaman bekleriz.

30.12.2015 Tarihinde kanal partnere girmiş. Bunun ilk ödemesini ne zaman alabilirim? Birde paypala mı yatacak webmoney mi size ayriyetten bir hesap e postası veya numarası verecekmiyiz? Başvuruda almışmıydınız hatırlamıyorum

30.12.2015 Tarihinde kanal partnere girmiş. Bunun ilk ödemesini ne zaman alabilirim? Birde paypala mı yatacak webmoney mi size ayriyetten bir hesap e postası veya numarası verecekmiyiz? Başvuruda almışmıydınız hatırlamıyorum
Merhaba hocam kanal aralıkta bağlamıssanız aralık kazancını bu ay sonuna kadar almış olursunuz bir aksilik olmazsa. ödeme paypal ile yapılacaktı fakat banka hesabına dönebilir. bunu ileriki zamanda duyuru yapacağız.

Skypten yazıyorum cevap vermiyorsunuz daha biz nasıl iş yapıcazki hocacım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri