4 adet şartları karşılayan kanallar ile basvuru yaptım.en kisa zamanda davetler gelir umarım.burada kanallarım bulunsun .kolay gelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler hocam.İnşallah en kısa zamanda kanallarınız incelendikten sonra uygunsa partnerimize davetleriniz kanallarınıza gönderilecektir. kolay gelsin4 adet şartları karşılayan kanallar ile basvuru yaptım.en kisa zamanda davetler gelir umarım.burada kanallarım bulunsun .kolay gelsin.
Teşekkürler hocam.İnşallah en kısa zamanda kanallarınız incelendikten sonra uygunsa partnerimize davetleriniz kanallarınıza gönderilecektir. kolay gelsin
hiç ödeme yaptınız mı? 15 inde paraların yatacağını söylemişsiniz 17 si oldu ne konusu açıldı nede sizin tarafınızdan belirtildi nede bizden paypal veya banka hesabımız istenildi?
hocam ödeme zamanı ne zamandı sizin 3-4 tane kanal vardı.1 inde yüklü miktar var sanırım.
hocam kanalın yaşı bir aylık olması ve toplamda en az 5000 bin izlenim olması yeterlidir
---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------
Teşekkürler hocam.Herzaman bekleriz.
hayırlı olsun 5000 mi 50 000 mi
Küçük şirin bir ödeme gelmiş![]()
an itibari ile 2 haneli aralık ödemesi paypal hesabıma geldi.
şirin mi şirin minnacık tatlıcık bir ödeme gelmiş pp ile![]()
Hepinize iyi gunlerde harcamanız dileği ile arkadaşlar. Butun ödemeleri bir kişi hariç gerçekleştirmiş bulunuyoruz .Biliyorsunuz bu kazançalar 1 ,2 ve 3 gunluk kazançlardır. Oyuzden bu kadar kazançlarımızın meblağları düşüktür. İnsalLah bundan sonraki ödemelerde sıkıntısız ve yüksek meblağlar olarak ödeme yapariz hepinize iyi forumlar.küçük şirin bir ödeme gelmiş![]()
Ödemeler yapilacakmi haftaya acaba--------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------
---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------
Hepinize iyi gunlerde harcamanız dileği ile arkadaşlar. Butun ödemeleri bir kişi hariç gerçekleştirmiş bulunuyoruz .Biliyorsunuz bu kazançalar 1 ,2 ve 3 gunluk kazançlardır. Oyuzden bu kadar kazançlarımızın meblağları düşüktür. İnsalLah bundan sonraki ödemelerde sıkıntısız ve yüksek meblağlar olarak ödeme yapariz hepinize iyi forumlar.
Kapali odemesi aldiniz mi hic hocamben ödemeyi daha fazla bekliyordum,az gelmiş dedim sonra kanala girip baktım ki aklımdaki para son 30 güne ait paraymış bu para ocak ayına aitbenim ocak kazancıda gelmiş dün,teşekkürler
![]()
ben ödemeyi daha fazla bekliyordum,az gelmiş dedim sonra kanala girip baktım ki aklımdaki para son 30 güne ait paraymış bu para ocak ayına aitbenim ocak kazancıda gelmiş dün,teşekkürler
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.