NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 adet şartları karşılayan kanallar ile basvuru yaptım.en kisa zamanda davetler gelir umarım.burada kanallarım bulunsun .kolay gelsin.

4 adet şartları karşılayan kanallar ile basvuru yaptım.en kisa zamanda davetler gelir umarım.burada kanallarım bulunsun .kolay gelsin.
Teşekkürler hocam.İnşallah en kısa zamanda kanallarınız incelendikten sonra uygunsa partnerimize davetleriniz kanallarınıza gönderilecektir. kolay gelsin

Teşekkürler hocam.İnşallah en kısa zamanda kanallarınız incelendikten sonra uygunsa partnerimize davetleriniz kanallarınıza gönderilecektir. kolay gelsin

hiç ödeme yaptınız mı? 15 inde paraların yatacağını söylemişsiniz 17 si oldu ne konusu açıldı nede sizin tarafınızdan belirtildi nede bizden paypal veya banka hesabımız istenildi?

hiç ödeme yaptınız mı? 15 inde paraların yatacağını söylemişsiniz 17 si oldu ne konusu açıldı nede sizin tarafınızdan belirtildi nede bizden paypal veya banka hesabımız istenildi?

---------- Spam Engelliyici 08:37 ---------- Önceki Mesaj 08:36 ----------

hocam ödeme zamanı ne zamandı sizin 3-4 tane kanal vardı.1 inde yüklü miktar var sanırım.

hocam merhaba eski partnerde kanalınız var ise ödemeler 25-30u arası yapılacağını konumuzu ilk açtığımız zaman belirtmiştik. ama eski partnerde kanal alımlarını durdurulmuştu. o yuzden konuyu silip yeni partner konusunuyla güncelledim yani eski partnerdeki kanalların ödemeleri her ayın 25-30 arası yapılacaktır

hayırlı olsun 5000 mi 50 000 mi

Merhaba hocam teşekkür ederim .50000 izlenim ama davet konusunda bir sıkıntı var oınu halletmeye çalışıyoruz eğerki çözülmezse konuyu kilitleyeceğim. O yüzden başvuru yapacak iseniz şimdi yapmayın teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun diyelim kanal da kalmadı kimsede ama yolunuz açık olsun

an itibari ile 2 haneli aralık ödemesi paypal hesabıma geldi.

an itibari ile 2 haneli aralık ödemesi paypal hesabıma geldi.

--------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

şirin mi şirin minnacık tatlıcık bir ödeme gelmiş pp ile :)

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

küçük şirin bir ödeme gelmiş (:
Hepinize iyi gunlerde harcamanız dileği ile arkadaşlar. Butun ödemeleri bir kişi hariç gerçekleştirmiş bulunuyoruz .Biliyorsunuz bu kazançalar 1 ,2 ve 3 gunluk kazançlardır. Oyuzden bu kadar kazançlarımızın meblağları düşüktür. İnsalLah bundan sonraki ödemelerde sıkıntısız ve yüksek meblağlar olarak ödeme yapariz hepinize iyi forumlar.

Son düzenleme:
Bana da tatliş bir ödeme gelmiş :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

--------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

Hepinize iyi gunlerde harcamanız dileği ile arkadaşlar. Butun ödemeleri bir kişi hariç gerçekleştirmiş bulunuyoruz .Biliyorsunuz bu kazançalar 1 ,2 ve 3 gunluk kazançlardır. Oyuzden bu kadar kazançlarımızın meblağları düşüktür. İnsalLah bundan sonraki ödemelerde sıkıntısız ve yüksek meblağlar olarak ödeme yapariz hepinize iyi forumlar.
Ödemeler yapilacakmi haftaya acaba

gecen ay 6 ocakda bağladığım kanala 5 tl aralık kazancı gelmişti:D

ocak ayı kazançları ne zaman ödenecek acaba ? skypedanda yazdım cevap yok lütfen bir cevap verin

ben ödemeyi daha fazla bekliyordum,az gelmiş dedim sonra kanala girip baktım ki aklımdaki para son 30 güne ait paraymış bu para ocak ayına ait :D benim ocak kazancıda gelmiş dün,teşekkürler ;)
Kapali odemesi aldiniz mi hic hocam

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben ödemeyi daha fazla bekliyordum,az gelmiş dedim sonra kanala girip baktım ki aklımdaki para son 30 güne ait paraymış bu para ocak ayına ait :D benim ocak kazancıda gelmiş dün,teşekkürler ;)

ocak ayı dün mü ödendi?
[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] hocam bizim ödemeler ne zaman gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri