NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba ,bizlik bir şey yok hocam ana partner okadar heryolu denememize rağmen kanal raporları ve kazançlarında çok yüksek kesintiye gidiyor onu çözmeye çalışıyoruz kendisi şu an yurt dışındaymış.gelince bakacam diyor. inanın geceleri uyku tutmuyor bu gecıkme yuzunden ben de çok mahcubum sizlere karsı ama partner sahibi ****lik yapıyor.skypede şifre ve adını unuttuk bulamıyorum onun için bakamadım.insallah düşündüğümüz şey başımıza gelmez.
hocam kusura bakma da kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın...
sen zaten ilk kanal alımını durdurup Acifin ile anlaşınca belliydi zaten böyle olacağı.
Yüksek kesinti demişsin ama tanıtım konunda " Acık-Kapalı %70 ödenecek bu konuda anlaşmaya varıldı" demeyeceksin.
" Acık-Kapalı %70 ödeme vaad ediliyor " diyeceksin.
Yurtdışı olayına da inanmıyorum , sen inanıyor musun gerçekten ? :)

1000$ alacağım var gerekirse adamın skype vs yolla biz sıkıştırırız

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

4 ay oldu daha tek bir ödeme almadım şimdide paranın üstüne yatılacak deniliyor şaka gibi

[MENTION=15275]Net[/MENTION] skype'den mı sıkıştırcan cevapsız çağrı bırakarak? :) [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] geçen laf ediyodun önüne gelene sub veren MCN'leri şikayet ediyordun ama bu konuda en son laf edecek kişi senmişsin sanırım.

Bıktım anasını satayım birilerinin bizim parayla tatile gidip rusları götürmesinden

[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] böyle bi post yazıp bahanelere sığınarak susacak mısın ?
ve ek olarak daha önce adam yurtdışında olduğu için ödeme bekliyor, raporlar hazır demiştin.Şimdi de raporlarda sıkıntı var adam çok kesinti yapıyor diyorsun.Ama adam hala yurtdışındayken oluyor bunlar?

---------- Spam Engelliyici 15:30 ---------- Önceki Mesaj 15:29 ----------

ve de ek olarak su kimseye vermediğin One Digital Ertertainment 'ın web sitesini de link olarak atarmısın herkes görsün.

[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] böyle bi post yazıp bahanelere sığınarak susacak mısın ?
ve ek olarak daha önce adam yurtdışında olduğu için ödeme bekliyor, raporlar hazır demiştin.Şimdi de raporlarda sıkıntı var adam çok kesinti yapıyor diyorsun.Ama adam hala yurtdışındayken oluyor bunlar?

kaçmak yok hocam herşey açık ve net ne oldu ise ben bunu yazıyorum tum kayıtlarım var skype, mail ,whatshapp.o mcn işine gelirsek o knuda yazılan bir şeydi elma ile armudu karıştırma ordakı konu çok farkllı bu çok farklı

kaçmak yok hocam herşey açık ve net ne oldu ise ben bunu yazıyorum tum kayıtlarım var skype, mail ,whatshapp.o mcn işine gelirsek o knuda yazılan bir şeydi elma ile armudu karıştırma ordakı konu çok farkllı bu çok farklı

Sorularımı cevaplamamışsın hocam ;
1- daha önce adam yurtdışında olduğu için ödeme bekliyor, raporlar hazır demiştin.Şimdi de raporlarda sıkıntı var adam çok kesinti yapıyor diyorsun.Ama adam hala yurtdışında

2- One Digital Ertertainment 'ın web sitesini de link olarak atarmısın?

3- Ortağım var demiştin ortağın kimdir ve forumda üyeliği var mıdır? eğer yoksa adı ve soyadını verir misin?

konuyu merakla takip ediyorum benimde baya alacağım var. hocam sonuç olarak bu ödemelerimizi alamama gibi bir ihtimalimiz mi var yani? [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION]

kapalıları anladık açıklarda mı riskte?

Son düzenleme:
Sorularımı cevaplamamışsın hocam ;
1- daha önce adam yurtdışında olduğu için ödeme bekliyor, raporlar hazır demiştin.Şimdi de raporlarda sıkıntı var adam çok kesinti yapıyor diyorsun.Ama adam hala yurtdışında

2- One Digital Ertertainment 'ın web sitesini de link olarak atarmısın?

3- Ortağım var demiştin ortağın kimdir ve forumda üyeliği var mıdır? eğer yoksa adı ve soyadını verir misin?

hocam talep ettik yurtsdısındayım gelince halledecem dedi sonra geldi komik bir rakam göndedi hemen dönüş yaptık dalgamı geçiyosun diye iki gün sonra tekra burada tatıl var dört gun boyunca yokum gelince bakacam dedi ****
siteyi paylasınca ne olacakki hocam en son göndermezse butun iletişim bilgileri herşeyi kanıtları vs paylaşacğım
evet var hocam forumdandı ama giriş yapamıyor fotuma adminle sorunlar yaşadığı için şifresini değişmiş giremiyor

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

konuyu merakla takip ediyorum benimde baya alacağım var. hocam sonuç olarak bu ödemelerimizi alamama gibi bir ihtimalimiz mi var yani? [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION]

kapalıları anladık açıklarda mı riskte?
hocam maalesef komple hepsi riskte

Kanal alımları ana partnerin başvuru yapılan kanalları çok detaylı ve çok geç zamanda inceleyip geri dönüş yapmasından ve son olarak kanallara davet gönderilme yüzdesinin çok çok düşük olmasından dolayı kanal alımları kapatılmıştır.

İletişim bilgilerimiz:

Mail adresimiz:[email protected]

DESTEK İÇİN Nowo Network skype adresinden ,konu altından yada [email protected] mail adresinden destek alabilirsiniz.Sevgili arkadaşlar destek konusunda biraz geç dönüşler yapabiliriz.
Çıktığımız bu zorlu yolda ALLAH'ın izni ve alnımızın akıyla başarılı oluruz ve hiç kimseyi mağdur etmeyiz inşAllah.

Patner tarafından size gönderilen toplam ödeme ne kadar ?

hocam talep ettik yurtsdısındayım gelince halledecem dedi sonra geldi komik bir rakam göndedi hemen dönüş yaptık dalgamı geçiyosun diye iki gün sonra tekra burada tatıl var dört gun boyunca yokum gelince bakacam dedi ****
siteyi paylasınca ne olacakki hocam en son göndermezse butun iletişim bilgileri herşeyi kanıtları vs paylaşacğım
evet var hocam forumdandı ama giriş yapamıyor fotuma adminle sorunlar yaşadığı için şifresini değişmiş giremiyor

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

hocam maalesef komple hepsi riskte

siteyi sen paylaşmıyorsun ben facebook sayfasını paylaşayım o zaman : https://www.facebook.com/OneDigitalEntertainment/
Ek olarak siteyi sen paylaşırsın eğer varsa tabii :)

senin konuştugun adam Co-founder olan Gurpreet Singh mi? yoksa diğer lavuk mu?

Skype görüşmelerini paylaşmak için ödeme yapmamasını beklemene gerek yok .Paylaşabilirsin.Aa pardn skype şifresini unutmuştunuz değil mi nası paylaşacaksınız?

Ve ortağının adminle falan sorun yaşadığı yok.Şifreler sıfırlandı o da doğal olarak giremiyor.Şifre sıfırlaması lazım. bi de ondan bu konu hakkındaki fikirlerini beklerim.

hocam çok küçük rakam 300 dolar bir kanal kazancı bile değil onuda geri gönderdim

Tamam mağdem öyle, o gelen rakamın ss sini, artı geri gönderdiğinize dair dekontu, son 1 aylık paypal ekstrasını bana pm atarmısınız..

Yanlış anlamayın bunları istemek zorundayım, buradaki arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini kaldırmamız gerek çünkü anladığım kadarı ile bi çok kişi ödeme bekliyor, böylelikle en azından ana patnerden kaynaklanan bir problem olduğunu anlamış oluruz.

göndermezlerse çok yazık gerçekten. yaklaşık iki aydır sizden para almak için bekliyor. üstelik çok güvenilir duruyodunuz. inşallah bi çözüm bulunur.

Bu adamlar geçen ay ufak tefek ödemeleri bile gönderdiler diye hatırlıyorum bi kaç sayfa önceki postlarda ödeme alanlar var. 5 doları bile zamanında göndermiş. Şimdi niye çöküyor paraya enteresan.

Bu adamlar geçen ay ufak tefek ödemeleri bile gönderdiler diye hatırlıyorum bi kaç sayfa önceki postlarda ödeme alanlar var. 5 doları bile zamanında göndermiş. Şimdi niye çöküyor paraya enteresan.

evet öyle gerçekten geçen ay küçük bir miktar gönderdiler.

Tamam mağdem öyle, o gelen rakamın ss sini, artı geri gönderdiğinize dair dekontu, son 1 aylık paypal ekstrasını bana pm atarmısınız..

Yanlış anlamayın bunları istemek zorundayım, buradaki arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini kaldırmamız gerek çünkü anladığım kadarı ile bi çok kişi ödeme bekliyor, böylelikle en azından ana patnerden kaynaklanan bir problem olduğunu anlamış oluruz.
tamam hocam şimdi yolluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri