O Kadar Çok Sebep vardı ki!!! (Bir Başarı Öyküsü) (ilk kazanç)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..

Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandı :) ikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Kesinlikle ve kesinlikle bu işi zengin olmak için yapmayın .
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.

Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.

sende bana yurtdışı telif vermeyen rpogramları pm lermisin hocam:D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..

Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandı :) ikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.

Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.

vay arkadaş. güncel yüklesem telif, ondan sonra da para kazanma kapatılması yiyorum. güncel yüklemesem izleme alamıyorum... ama pes etmek yok! :) Bol kazançlar dostum

bu başarı oykuları hepımızde var fakat yenı uygulama kanalın para kapatılması, sonrasındada adsenseye bağlı kanalların kapanması hepsini masal yaptı :D yoksa işi tam oturtuyoruz hoop keyfi kanal kapamalar çıkıyor para kazanma adsense paralarına konmalar çıkıyor.. şahsen bu aydan sonra adsense harici yerler partnerler aramaya başlıcam... adsense işi kazanılan para içeride kalmaya başladı... işler kötu..

Kardesim ne yani? youtube onumuze her engel cıkardıgında partnerlere mi sarılacagız?
Kanal açıp adsense bağlamadan rayına oturtacaksın.
Gerekirse tek tek index atacaksın , gerekirse 0 izlenimde kalan videoları silip 2000 3000 4000 5000 videoya kadar adsense'e bağlamayacaksın.
3.Taraf Eşleşen ,dünya geneli vb veren tüm videoları silin!
Elinizde tertemiz 5000 videolu kanal oldugunda adsense'e bağlayın.Risk nerde?

---------- Mesaj saat 15:34:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:18 civarında gönderildi. ----------

hocam bir sorum var videoalrım 40 dklık sabit.

sadece normal reklamalrı acıyorum awe partneriyim acaba video ortası reklam aktif etsem artarmı akzanç 1.5k hite 2$ veriyorda

Kazanç artar kardeşim ama video ortası reklamlar biraz sıkıntı sanırım bazen cıkıyor bazen kayboluyor.Risk alıyorsun resmen :)

---------- Mesaj saat 15:36:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:13 civarında gönderildi. ----------

vizelerden + 65 nasıl alıyorsun oraya takıldım :D + 45 dua cıyım :D inş daha çok kazanırısn

Valla spor derslerim ; Beyzbol 90 Eskirim 75

Teori derslerim ; İşletme 100 Matematik 80 İktisat 75 Türk Dili 68

Bana kolay geldi dersler,sınavdan bir gün önce bakıyorum sıkıntı olmuyor.

Beyin bedava ya bedava niye hammallık yapıyım? :p

Şimdi 7 bin TL kazanmışsın çoğu doktorlardan falan bile fazla para bu :eek::eek::eek:
Ne kadar kesinti oluyor? tahminen?

"Elinizde tertemiz 5000 videolu kanal oldugunda adsense'e bağlayın.Risk nerde?"

5000 videolu bir kanala umut bağlamak gerçekten delilik bence dediklerinize katılıyorum sonuna kadar kanal rayına oturana kadar bağlamayın adsenseye ama 5000 videoda atmayın bir kanala 50 kanala 100 100 atın sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

İlk 2 gün 6 7 TL kazandım aradan 2 ay geçmesine rağmen günlük 2 TL ortalama ile gidiyorum bir şeyler yanlış gidiyor ve şanssızım çok :(

Kardeşim bak kendi işlerimin derslerimin ve sporumun arasında vakit buldukca bi kanal acıp video atıyodum 2 kanal 400'er video olmuş.Adsense bağladım dün 11tl bırakmış 2 kanal.Gerisini sen hesap et.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın botunu al kanal kopyala seri bi şekilde.Adsense bağlamadan.2000 3000 video oldugunda sil sıkıntılı videoları sonra adsense'e bağla o kanalı unut :)

---------- Mesaj saat 15:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:40:01 civarında gönderildi. ----------

paylaşımınız çok güzel birkaç sorum vardı:confused: cevaplıyabilirseniz sevinirim:)

ekim ayında 15 günde 1000tl kazanca ulaştığınızda

kaç kanalınız vardı kanallarınızda kaçar video vardı

hangi kategorilerde çalıştınız

VDS vb kullandınız mı yoksa manuel mi

günlük ortalama kaç video atıyordunuz

biraz fazla soru sordum:p kbakmayın
Tek kanalım vardı,10-15 video vardı sanırım.Tamamen manuel VDS yok BOT yok.
Telifli bi program atmıştım o zaman o para yalan oldu zaten :)
Günde 1 video atıyordum.

Way be Rakamları görünce Duygulandım,
Allah herkesin gönlüne göre versin,
Benim Günlük Rekorum 334 TL oldu..
Lafı uzatmadan ve fazla ayrıntıya girmeden bir iki sorum olcak
Öncelikle toplam kaç kanal ile elde ediyorsun bu kazancı ?
Günlük Ortalama kaç video atıyorsun ?
Telif Riski olan video mu yüklüyormusun ?
Özelden veya Skype ulaşabilirsin.. Sohbet de ederiz :) bu arada buda benim konu .. http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/14634-youtube-kazancinin-kaniti-detayli-resimler.html

Şimdi 7 bin TL kazanmışsın çoğu doktorlardan falan bile fazla para bu :eek::eek::eek:

Kardeşim 100'lerce kişi 20.000+ kazanıyor ne doktorundan bahsediyorsun sen :)
Bi arkadaşımızın imzası her zaman cuk oturur bu tarz konusmalara;
Bilgi çağında cehalet bir seçimdir:cool:

Evet o kadar meblağ kazanan çok.İnşallah bizde ulaşırız bir gün o meblağlara.

"Elinizde tertemiz 5000 videolu kanal oldugunda adsense'e bağlayın.Risk nerde?"

5000 videolu bir kanala umut bağlamak gerçekten delilik bence dediklerinize katılıyorum sonuna kadar kanal rayına oturana kadar bağlamayın adsenseye ama 5000 videoda atmayın bir kanala 50 kanala 100 100 atın sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Hayır kardeşim tamamen yanlış bir bilgi hele hele şu dönemde!
Bir kanaldan tüm kanallar gidiyor artık,sen tutmuş 50 kanal çalışın diyorsun!
o devir öldü,bitti,kül oldu.Artık az kanal çok video çalışacaksın,aralıklarla atacaksın adsense'e bağlamadan atacaksın,bağladıktan sonra daha atmayacaksın.

Hayır kardeşim tamamen yanlış bir bilgi hele hele şu dönemde!
Bir kanaldan tüm kanallar gidiyor artık,sen tutmuş 50 kanal çalışın diyorsun!
o devir öldü,bitti,kül oldu.Artık az kanal çok video çalışacaksın,aralıklarla atacaksın adsense'e bağlamadan atacaksın,bağladıktan sonra daha atmayacaksın.

5000 sağlam videonu kanallara böl diyorum.Ama kendin bilirsin 5000 video elinde patlayabilir bu riskide göz önünde bulundur.

:D sanırım toplam kazançlar 1,235 ile bölünüyor

Way be Rakamları görünce Duygulandım,
Allah herkesin gönlüne göre versin,
Benim Günlük Rekorum 334 TL oldu..
Lafı uzatmadan ve fazla ayrıntıya girmeden bir iki sorum olcak
Öncelikle toplam kaç kanal ile elde ediyorsun bu kazancı ?
Günlük Ortalama kaç video atıyorsun ?
Telif Riski olan video mu yüklüyormusun ?
Özelden veya Skype ulaşabilirsin.. Sohbet de ederiz :) bu arada buda benim konu .. http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/14634-youtube-kazancinin-kaniti-detayli-resimler.html

1. soru :3-4 Kanal ile
2.soru: az video , özel video ( günde 1000 video attığım zamanlar da oldu ama boş )
her video ya telif gelebilir bu konuda pek uzman deilim

:D :D sorma dostum ya , para geldiği gibi gidiyor malesef :)

:D sanırım toplam kazançlar 1,235 ile bölünüyor

1. soru :3-4 Kanal ile
2.soru: az video , özel video ( günde 1000 video attığım zamanlar da oldu ama boş )
her video ya telif gelebilir bu konuda pek uzman deilim

:D :D sorma dostum ya , para geldiği gibi gidiyor malesef :)

Anladım..
inşallah kalıcı kazanç sağlarız şu YouTube den..
Geçen Ay ki Günlük 300 TL Getiren Kanalım Kapandığından beri Korkarak yapıyorum bu işi..
Dün Adsensede Günlük 85 Liraya Ulaştım. Ama Her an bişi olcak gibi geliyor.
Son olarak bişi dicem Sayfo benim 4 - 5 arası sende 8 -9 arası extra bişi yapmak gerekiyormu acaba ?

Allah hepimizin yardımcı olsun, inşallah

5000 sağlam videonu kanallara böl diyorum.Ama kendin bilirsin 5000 video elinde patlayabilir bu riskide göz önünde bulundur.

videolar temiz,telif riski çook düşük bi kategori çalışıyorum.Sıkıntı yok.Ayrıca videoları çektiğim kanallar da spam kanalları ;)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ben bu işten şunu gördümki paraya ihtiyacı olna adam çok iyi kazanıyor bu işten mesela sen anlatmamıştın hiç bu para sıkıntılarını ve artık eminimki paraya ihtiyacı olan kazanıyor abi size diyeceğim 10.000 limitli kredi kartlarınızı sonuna kadar kullanın ve pc nin başına oturun 20.000 kazanacaksınız ;)

tebrikler bonna.. hayırlı olsun. Allah cümlemize daim etsin. ha bu arada eskişehir'in neresindensin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri