Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..
Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandıikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Kesinlikle ve kesinlikle bu işi zengin olmak için yapmayın .
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.
Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.
![]()
bu başarı oykuları hepımızde var fakat yenı uygulama kanalın para kapatılması, sonrasındada adsenseye bağlı kanalların kapanması hepsini masal yaptıyoksa işi tam oturtuyoruz hoop keyfi kanal kapamalar çıkıyor para kazanma adsense paralarına konmalar çıkıyor.. şahsen bu aydan sonra adsense harici yerler partnerler aramaya başlıcam... adsense işi kazanılan para içeride kalmaya başladı... işler kötu..
hocam bir sorum var videoalrım 40 dklık sabit.
sadece normal reklamalrı acıyorum awe partneriyim acaba video ortası reklam aktif etsem artarmı akzanç 1.5k hite 2$ veriyorda
vizelerden + 65 nasıl alıyorsun oraya takıldım+ 45 dua cıyım
inş daha çok kazanırısn
Hocam mamosreyizin videosunu ve vdssiz para kazanma konusunun linkini atabilir misiniz acaba?
Hayırlı kazançlar...
Şimdi 7 bin TL kazanmışsın çoğu doktorlardan falan bile fazla para bu[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..
Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandıikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.
Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.
![]()
İlk 2 gün 6 7 TL kazandım aradan 2 ay geçmesine rağmen günlük 2 TL ortalama ile gidiyorum bir şeyler yanlış gidiyor ve şanssızım çok![]()
Tek kanalım vardı,10-15 video vardı sanırım.Tamamen manuel VDS yok BOT yok.paylaşımınız çok güzel birkaç sorum vardıcevaplıyabilirseniz sevinirim
ekim ayında 15 günde 1000tl kazanca ulaştığınızda
kaç kanalınız vardı kanallarınızda kaçar video vardı
hangi kategorilerde çalıştınız
VDS vb kullandınız mı yoksa manuel mi
günlük ortalama kaç video atıyordunuz
biraz fazla soru sordumkbakmayın
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..
![]()
Şimdi 7 bin TL kazanmışsın çoğu doktorlardan falan bile fazla para bu![]()
Ne kadar kesinti oluyor? tahminen?
"Elinizde tertemiz 5000 videolu kanal oldugunda adsense'e bağlayın.Risk nerde?"
5000 videolu bir kanala umut bağlamak gerçekten delilik bence dediklerinize katılıyorum sonuna kadar kanal rayına oturana kadar bağlamayın adsenseye ama 5000 videoda atmayın bir kanala 50 kanala 100 100 atın sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
Kardeşim 100'lerce kişi 20.000+ kazanıyor ne doktorundan bahsediyorsun sen
Bi arkadaşımızın imzası her zaman cuk oturur bu tarz konusmalara;
Bilgi çağında cehalet bir seçimdir![]()
Hayır kardeşim tamamen yanlış bir bilgi hele hele şu dönemde!
Bir kanaldan tüm kanallar gidiyor artık,sen tutmuş 50 kanal çalışın diyorsun!
o devir öldü,bitti,kül oldu.Artık az kanal çok video çalışacaksın,aralıklarla atacaksın adsense'e bağlamadan atacaksın,bağladıktan sonra daha atmayacaksın.
Şimdi 7 bin TL kazanmışsın çoğu doktorlardan falan bile fazla para bu![]()
Ne kadar kesinti oluyor? tahminen?
Way be Rakamları görünce Duygulandım,
Allah herkesin gönlüne göre versin,
Benim Günlük Rekorum 334 TL oldu..
Lafı uzatmadan ve fazla ayrıntıya girmeden bir iki sorum olcak
Öncelikle toplam kaç kanal ile elde ediyorsun bu kazancı ?
Günlük Ortalama kaç video atıyorsun ?
Telif Riski olan video mu yüklüyormusun ?
Özelden veya Skype ulaşabilirsin.. Sohbet de ederizbu arada buda benim konu .. http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/14634-youtube-kazancinin-kaniti-detayli-resimler.html
sanırım toplam kazançlar 1,235 ile bölünüyor
1. soru :3-4 Kanal ile
2.soru: az video , özel video ( günde 1000 video attığım zamanlar da oldu ama boş )
her video ya telif gelebilir bu konuda pek uzman deilim
![]()
sorma dostum ya , para geldiği gibi gidiyor malesef
![]()
5000 sağlam videonu kanallara böl diyorum.Ama kendin bilirsin 5000 video elinde patlayabilir bu riskide göz önünde bulundur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.