O Ney Be İnsan Biraz Utanır :)

hahaha hiç güleceğim yoktu bu ne rezilliktir ya.
insanlarla dalga geçmek resmen bu, prim vermemek lazım.

necati şaşmaz tam oynama özürlü. gerçek hayatta da konuşma özürlü zaten.

Memati öldü diziyi bıraktım.
Adamlar ne çekse millet izliyor. O yüzden böyle amoterce işler yapabiliyorlar.

komikmiş :) ilk bölümünden itibaren toplasan 10 dakika izlememişimdir bu diziyi.

Okadar silahlı sahneden ölmeden çıkan bir kahramanın böyle amatör bi kavga sahnesi çekmesi çok garip gelmedi.

Bizim millet bu dizide ip atlasalar bile izleyeceğinden bu dizi bitmez.

Bu dizinin şaşmaz ailesine 10 yılda kazandırdığı para en az 1 milyar lira.

Ülkemizde ben daha böyle adam akıllı dövüş sahnesi çekilen bir dizi yada film görmedim. Bizde olay genelde hep silahlarla olduğu için dövüşe önem verilmiyor :D Belkide yönetmenin suçu yoktur oyuncuların kapasitesi bu kadardır adamda elindekilerle en fazla bunu yapabilmiştir.

dıkşın ses efektini doğru yerleştirmişler en azından :D

Diziyi ayakta tutan gerçek devlet görevlilerin bu dizi destek vermesi ve tiyatrocuların profesyonelliğiydi. Dizi deki oyuncuların %80'i tiyatro oyuncusuydu. Ne zaman X partiye hizmet etmeye başladı ve Kardeşinden ayrıldı o zaman düşüş başladı.Kaliteli Tiyatro oyuncuları öyle her yönetmenin dizisinde oynamıyor. Geçen sezon da macesteleri kim kim diye merak ediyoduk bi baktık akasya durağının sahibi çıktı. Memati ve Abdülhey Polatı tamamlıyodu onlar da gidince Polat polatlığı kalmadı .Cahit zaten diz boyu rezillik

Bu dizi elif ölünce bitti.. Elif ölene kadar bu dizi bir efsaneydi

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi de bu ilk değil ki.. bu dizi hep böyle bugüne kadar 1 bölüm bile tam izlemiş değilim.. bir kaç kere komik sahnelere denk geldim :)

hayır adamlarda kas falan da yok dümdüz adamlar bide 3 kiloluk dumbell sallıyolar bari rol gereği kaslı birilerini bulaydılar görüntü açısından :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri