Ocak Adsense Banlarında Adsense'iniz

Son Ocak Banında Adsense'iniz Banlandı Mı?

• Banlandı

Oy: 47 32,2%
  • Banlanmadı

Oy: 99 67,8%

• Kullanılan toplam oy
    146
Tek adsense tek kanal vardı vds üzerinden sürekli açık halde duruyodu ayın 18 inde antiban yaptım ve kapanmadı miktar 1k bile değildi ama. Şimdi o bağlı olan kanal uçuşa geçti günllük 300 TL bandına yaklaştı fakat 1 hafta topluluk yedi ne hikmetse hala kazandırıyor ayın 18 inde hiç riske atmadan direk kendim kapatacam adsense hesabını tahminimce 5k dan fazla para kalacak içerde onuda support sayfasında yazana göre 3 ay içersinde ödeyeceklermiş. Risk mi alıyorum mantıklı mı davranıyorum bilemedim valla

Tek adsense tek kanal vardı vds üzerinden sürekli açık halde duruyodu ayın 18 inde antiban yaptım ve kapanmadı miktar 1k bile değildi ama. Şimdi o bağlı olan kanal uçuşa geçti günllük 300 TL bandına yaklaştı fakat 1 hafta topluluk yedi ne hikmetse hala kazandırıyor ayın 18 inde hiç riske atmadan direk kendim kapatacam adsense hesabını tahminimce 5k dan fazla para kalacak içerde onuda support sayfasında yazana göre 3 ay içersinde ödeyeceklermiş. Risk mi alıyorum mantıklı mı davranıyorum bilemedim valla

iyi güzel yapıyorsun ama dikkat et topluluk yersen adsensenin para kazanması gidebilir . zaten mail gelmiştir kanalınızda toplululk var para kazanma gitcek diye . Para kazanma giderse eğer kesinti %60 ın üstüne olur en az

benim iki tane pinli adsense vardı.geçen ayın 10 gibi bağlı kanallara topluluk geldi. kanalları hemen sildim ve anti ban yaptım. paramıda aldım şükür ve hala ayakta. ama hala kanal bağlamadım. bendeki adsenseler 2-3 aydır açık. japonca anime içerik yüklüydü. hepsinin de tek vds leri var. birde partnerlerin atmış olduğu kanalları bağladığım adsenseler vardı onlar ise kapandı. bu bir kaç kez başıma geldi. benim anladığım kadarıyla adsenseye bağladığınız kanallar eski az izlenen ama çok kazandıran kanallar olmalı ve kesinlikle partnerin attığı kanalı adsenseye bağlamayın.benim çözebildiklerim bunlar.

pini gelmemiş olana da ödeme yaparlar mı kapatmak istesek?

iyi güzel yapıyorsun ama dikkat et topluluk yersen adsensenin para kazanması gidebilir . zaten mail gelmiştir kanalınızda toplululk var para kazanma gitcek diye . Para kazanma giderse eğer kesinti %60 ın üstüne olur en az

Hocam şu an hala kazandırmaya devam ediyo zaten gelen topluluk çok değişik bişey email i geldi başkada bişey gelmedi 1 hafta oldu geleli bence komple adsense banı yemektense kapatıp umut etmek daha mantıklı sonuçta %99 adsense banlanacak çünkü. Kesinti çok olsada hiç yoktan iyidir napalım önemli olan bahsettiğim yöntemi denemiş ve sonuç almış birini bulmak

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

pini gelmemiş olana da ödeme yaparlar mı kapatmak istesek?

Hayır hocam support sayfasında pini ve banka doğrulaması yapılmış hesaplar için ödeme gönderilir yazıyo pin yoksa para gelmez

Hocam şu an hala kazandırmaya devam ediyo zaten gelen topluluk çok değişik bişey email i geldi başkada bişey gelmedi 1 hafta oldu geleli bence komple adsense banı yemektense kapatıp umut etmek daha mantıklı sonuçta %99 adsense banlanacak çünkü. Kesinti çok olsada hiç yoktan iyidir napalım önemli olan bahsettiğim yöntemi denemiş ve sonuç almış birini bulmak

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Hayır hocam support sayfasında pini ve banka doğrulaması yapılmış hesaplar için ödeme gönderilir yazıyo pin yoksa para gelmez

Adsense banlanmazsa para geliyor. Ancak hesabı kapatsanı dahi adsense banlanabilir. Ban gelecekse eğer kurtuluş yok malesef

Anti-ban diye tabir edilen ve halk arasında "filmman metodu" diye de bilinen yöntemi uygulamadım. Ödeme günlerinde pinsiz olmasına rağmen banlanmadı. 27 Ocak'ta pin ve banka doğrulamasını yaptım ertesi gün güzel bir miktar bankaya yattı.

Anti-ban diye tabir edilen ve halk arasında "filmman metodu" diye de bilinen yöntemi uygulamadım. Ödeme günlerinde pinsiz olmasına rağmen banlanmadı. 27 Ocak'ta pin ve banka doğrulamasını yaptım ertesi gün güzel bir miktar bankaya yattı.

bende uygulamadım 4 hane yalan oldu, vds üzerinde açık kalan adsenseydi hatta bu şekil 3-4 aydır adsenseden ödeme alamıyorum.

anti-ban deneyeceğim bu ay, şu sıkıntılı zamanlarda f**g yapanlar var allahından bulsunlar

Hesabıma 3 kanal bağlıydı 3 defa ödeme aldım bu kanallardan biri kapandı biri de topluluk yedi. Hesap bu ay banlanabilir mi? Erişimi kes yapayım mı sizce?Kapanan kanalın mailini silmek bişey değiştirir mi?

Geçen ay %69'du. Bu ay %66.5. Anlamlı, sevinmemizi sağlayacak bir düşük söz konusu değil anlamına geliyor bu sonuçlar.

Bu anketi her ay açmayı planlıyorum.

Edit: Pardon ya tümüyle yanlış değerlendirmişim. Banlandı diyenler oranı %33'e inmiş bu harika bir haber.

Son düzenleme:
bende uygulamadım 4 hane yalan oldu, vds üzerinde açık kalan adsenseydi hatta bu şekil 3-4 aydır adsenseden ödeme alamıyorum.

anti-ban deneyeceğim bu ay, şu sıkıntılı zamanlarda f**g yapanlar var allahından bulsunlar

Valla 9 adsense hesabı banlanmış birisi olarak ben de 3 ay aradan sonra youtube işlerinden para alabildim.

Bilmiyorum ama bu ay da banlanmaz ise umut var demektir. Şayet banlanırsa bu işleri bırakabilirim.

Valla 9 adsense hesabı banlanmış birisi olarak ben de 3 ay aradan sonra youtube işlerinden para alabildim.

Bilmiyorum ama bu ay da banlanmaz ise umut var demektir. Şayet banlanırsa bu işleri bırakabilirim.

diğer banlara göre farklı bir uygulama yaptınız mı ? yoksa aradan kaçıp sıyrıldı mı hocam şans faktörü ?

diğer banlara göre farklı bir uygulama yaptınız mı ? yoksa aradan kaçıp sıyrıldı mı hocam şans faktörü ?

Büyük oranda şans faktörü olduğunu düşünüyorum. Sadece daha önce kullanmadığım adres, telefon (doğrulama için), banka hesabı gibi unsurlar bu şansa etki etki etmiş olabilir.

ban yok spam var gene ban yok ben boyle bisey gormedim :D 3 aydir spamda bi kapanmadi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri