Ödeme Alamayan,İşleme girmeyen Hesap Sahipleri Okusun.

işte o maili yanıtlarsan o zaman okunuyor :D aynı mail adresi ama konu kısmında kod olduğu için okunuyor. Direk o mail adresine yeni mail atarsan okunmuyor bu mailler diye otomatik yanıt geliyor.

dikkat ettim okunur diye paylaştım yoksa coktan yolladım cevabı ben ordan:)

ah yağmur arman ahh nolur bizi de görsen :D

Elinizde web adsense varsa yada arkadaşınızda felan onun üzerinden eğer müşteri desteği açıksa kendi hesabınız adına destek isteyebiliyorsunuz bu arada.

Teşekkürler hocam bu bilgi için, onu da denedik şimdi bakalım pazartesiyi bekleyelim ;)

Teşekkürler hocam bu bilgi için, onu da denedik şimdi bakalım pazartesiyi bekleyelim ;)

hocam bu mesajınız dikkatimi cekti. ufak bi ayrıntı paylaşmak istedim.

bu site adsense aracılıgı ile youtube adsense için yapacagınız veya diger arkadaşların yapacakları başvurularda gerçekten dikkat etmesi gereken bir husus var.

2 adsenseninde alacaklı adı veya adres gibi bilgileri aynı olursa adsense acımaz gibime geliyor. ufak bir ayrıntı ama dikkatlerini cekerse affetmezler:)

bu site adsense aracılıgı ile youtube adsense için yapacagınız veya diger arkadaşların yapacakları başvurularda gerçekten dikkat etmesi gereken bir husus var.

2 adsenseninde alacaklı adı veya adres gibi bilgileri aynı olursa adsense acımaz gibime geliyor. ufak bir ayrıntı ama dikkatlerini cekerse affetmezler:)

Sonunu düşünen kahraman olamaz yeğen :cool: :D

Yarın cevap gelir muhtemelen. O kadar hesabın ödemesi yapılmamış adamların ruhu duymuyor olayı. İletişimsizlik çok kötü yahu. İnşallah tüm hesapların ödemesi en yakında zaman ödenirde bir rahatlama gelir :)

Yarın cevap gelir muhtemelen. O kadar hesabın ödemesi yapılmamış adamların ruhu duymuyor olayı. İletişimsizlik çok kötü yahu. İnşallah tüm hesapların ödemesi en yakında zaman ödenirde bir rahatlama gelir :)

Sağ olun hocam ;) yarın zor ya haftasonu ama pazartesi bekliyorum cevap ben de. Teşekkürler, umarım çözülür de tek tek tüm arkadaşların durumunu çözeriz.

Senin burda aslında yapman gereken bir şey daha var.En azından bu ödemeleri işleme girmeyen herkes için.Tabi bunu yapmak yapmamak da senin elinde.

Seninle iletişim kurdukları maile dönüş olarak bu sorunu yaşayan binlerce kişi var.Bunun Farkındamı Google Adsense departmanı diye bir mesaj atsan iyi olur.

Bizde atıyoruz yazıyoruz dönüş yapacagız diyorlar vs ama bişey yok.

Oradan mail gönderirken bildirmeniz gerekiyor. Kaldıki bildirmeniz diyelim. Zaten oraya kendi yayıncı kodunu ekliyorsun. Yollanan hesapla kendi hesabındaki ad soyad vs. bilgiler uyuşmadığı halde adsense seni neden banlıyorki ? Sonuçta sen destek alamıyorsun ve arkadaşın yada ailenden birinin hesabı üzerinden destek istiyorsun. Karşı tarafta normal maillere cevap veren botlar yok. Direk olarak senin benim gibi insan var yani.

Ha yok ben güvenemem diyosan. Onuda açıkca ekle oraya. Ben youtube yayıncısıyım kendi hesabımda bu seçenek yok. Arkadaşımın hesabında göndermek zorunda kaldım de.

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:27 ----------

Senin burda aslında yapman gereken bir şey daha var.En azından bu ödemeleri işleme girmeyen herkes için.Tabi bunu yapmak yapmamak da senin elinde.

Seninle iletişim kurdukları maile dönüş olarak bu sorunu yaşayan binlerce kişi var.Bunun Farkındamı Google Adsense departmanı diye bir mesaj atsan iyi olur.

Bizde atıyoruz yazıyoruz dönüş yapacagız diyorlar vs ama bişey yok.

İlk attığım mailde durumu bildirmiştim zaten. Siz söylemeden önce ayrı bir mail daha attım :) Yani kendi işim çözüldü kaç git yok :)

Oradan mail gönderirken bildirmeniz gerekiyor. Kaldıki bildirmeniz diyelim. Zaten oraya kendi yayıncı kodunu ekliyorsun. Yollanan hesapla kendi hesabındaki ad soyad vs. bilgiler uyuşmadığı halde adsense seni neden banlıyorki ? Sonuçta sen destek alamıyorsun ve arkadaşın yada ailenden birinin hesabı üzerinden destek istiyorsun. Karşı tarafta normal maillere cevap veren botlar yok. Direk olarak senin benim gibi insan var yani.

Ha yok ben güvenemem diyosan. Onuda açıkca ekle oraya. Ben youtube yayıncısıyım kendi hesabımda bu seçenek yok. Arkadaşımın hesabında göndermek zorunda kaldım de.

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:27 ----------

İlk attığım mailde durumu bildirmiştim zaten. Siz söylemeden önce ayrı bir mail daha attım :) Yani kendi işim çözüldü kaç git yok :)

yok bunların farkındayımda. smdi balıklama mail gönderenler olursa yakalanmasınlar diye yazdım onu.

önceden ne güzeldi youtube kazanclarıda site kazancları gibi günlük yansırdı tepede:) simdi herkez iletişime gecerdi ama nerede eskiler.

sizin aracılıgınızla bu durum hızlandırılırsa , site adsensesi olan arkadaşlardan elbet yardım isteyecegiz.

Günlük 25 dolardan fazla kazanırsan destek verir ay sonu çok kazandın der incelemeye sokar hesap banlar,Günlük 25 dolardan az kazanıyorsun diye destek vermez bunun yanında paranıda vermez iletişime gececek bir yer bulamazsın.Senin gibi dünya devinin Anelka ve Querasma.Yalanmı..

Son düzenleme:
En azından paraların ödeneceğini gormuş olduk...

Günlük 25 dolardan fazla kazanırsan destek verir ay sonu çok kazandın der incelemeye sokar hesap banlar,Günlük 25 dolardan az kazanıyorsun diye destek vermez bunun yanında paranıda vermez iletişime gececek bir yer bulamazsın.Senin gibi dünya devinin Anelka ve Querasma.Yalanmı..

üstat incelenme sınırı nedir tam olarak. tek adsense ile ne kadar kazançtan sora tırsmak lazım

üstad paraşütle atlıyor, yeni düştü jeton anelka meselesi :)

hesabın eski yada yeni olması farkeder mi yada pinin ilk kez girilecek olması

Adsense 1. yılımı kutluyor ödememi yapmıyor :D
V24Lqj.jpg

hesabın eski yada yeni olması farkeder mi yada pinin ilk kez girilecek olması
Yok korkmayın eski yeni olmasından düzgün kazandıkça kolay kolay bişey olmazda genede aşırıya kaçmayın.Biz en başda Türk olmakdan kaybediyoruz.En önemli nokda bu kim ne derse desin.Bunun farkını ödemedede Tık başı kazancdada,bin gösterim başı kazançdada herşeyde gördüm yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri