Ödeme İşleme Koyulmadı?

Existence

Yasaklanmış
Ben bu ayın 17 sinde pin i adres gösterir belge girerek onaylattım.
Hiç bir eksik kalmadı

''Hesabınızda hiç bekletme yoksa, bu ödeme, 31 Mayıs tarihinden önce yapılacaktır.''

Sonraki ödeme
Şu tarihe kadar yapılacak: 31 May 2013

Bu tarih çıktı karşıma sevinmiştim :( ve şu an tüm arkadaşlarımın ödemesi işleme koyuldu bir tek benim işleme koyulmadı.
15 inden sonra yaptıgım için ödenmiyorsa bu saçmalık.yani saçmalık olan bana Sonraki ödeme
Şu tarihe kadar yapılacak: 31 May 2013 bu tarihi göstermesi.
njf7c.png

Bankayla alakası mı var yoksa acaba.Banka yapı kredi bankası ekli?

bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?

Ben bu ayın 17 sinde pin i adres gösterir belge girerek onaylattım.
Hiç bir eksik kalmadı

''Hesabınızda hiç bekletme yoksa, bu ödeme, 31 Mayıs tarihinden önce yapılacaktır.''

Sonraki ödeme
Şu tarihe kadar yapılacak: 31 May 2013

Bu tarih çıktı karşıma sevinmiştim :( ve şu an tüm arkadaşlarımın ödemesi işleme koyuldu bir tek benim işleme koyulmadı.
15 inden sonra yaptıgım için ödenmiyorsa bu saçmalık.yani saçmalık olan bana Sonraki ödeme
Şu tarihe kadar yapılacak: 31 May 2013 bu tarihi göstermesi.
njf7c.png

Bankayla alakası mı var yoksa acaba.Banka yapı kredi bankası ekli?

bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?

31 mayis 2013 diyor biz 27 mayis 2013 deyiz once demis ama son gunu bekleyin isterseniz

31 mayis 2013 diyor biz 27 mayis 2013 deyiz once demis ama son gunu bekleyin isterseniz

valla başka yapacaka birşeyim yok zaten beklemekten baska . ilgincime giden zaten herkesinki işleme koyuluyor da bunun ne farkı var onu anlamadım ...

---------- Mesaj saat 16:49:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:30:07 civarında gönderildi. ----------

Konu güncel bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?

Yarın sabah 9:30 11:30 Arası ödemen yapılır. (Bazı Hesaplarda) ( Bazen ) Ödeme İşleme Girmeden ödemeler yapılmaktadır. Ertesi gün ödeme yapıldı gibi bir ibare çıkacağınden emin olabilirsiniz Rahat Ol . 2005 Yılından bu yana AdSense yayıncısıyım . Tecrübeye Sabittir. Saygılar :) Fakat olur ya ödemen yatmayabilirde ... dünyanın sonu değil

Yarın sabah 9:30 11:30 Arası ödemen yapılır. (Bazı Hesaplarda) ( Bazen ) Ödeme İşleme Girmeden ödemeler yapılmaktadır. Ertesi gün ödeme yapıldı gibi bir ibare çıkacağınden emin olabilirsiniz Rahat Ol . 2005 Yılından bu yana AdSense yayıncısıyım . Tecrübeye Sabittir. Saygılar :) Fakat olur ya ödemen yatmayabilirde ... dünyanın sonu değil

inşallah hocam yatar bu ay lazım olmasa endişelenmeyecegim de işte...

ben zaten ilk adres(pin) onaylandıgının maili gelince iyi gelecek ay da parayı alırız demiştim çünkü ayın 15 inden sonra onaylandı adres.diyorlarya 15 inden sonra olursa olmaz bir baktım bu ayın sonuna kadar yatacak yazdı.bende bi kaç işimi ona göre ayarlamıştım nasip ya :)

Hesaplardaki düzenlemeler (banka hesabı, pin kodu) ayın 15'inden önce yapılmalıdır. Ayın 15'inden sonra yapılan düzenlemelerden dolayı ödeme bir sonraki aya sarkar.

bendede bir kere oldu para yattı , aradan 4 gün geçtikten sonra ödeme işlemi gözüktü :) sıkıntı yapma , ben parayı yemiştim o ana kadar zaten :)

hocam pin kodunu 15 inden sonra girdiysen maalesef ödeme bir sonraki aya sarkar.değişikliklerin ödemeyi etkilememesini istiyorsan 15 inden önce yapacaksın.diğer ay alırsın insallah ödemeni

anlaşılan bu ay alamıcam çogunluk 15 inden sonra işlemez dedi kısa ve öz ama bakalım yarın ne olacak :) yatıcak mı yatmıcak mı eger yatarsa haberdar edicem :)

Kesin sonuc : 15inden sonraki yapilan degisiklikler (pin, banka degisimi) o ayki odemenin bir sonraki aya aktarilmasini sagliyor. 17sinde pininizi girmissiniz, bir sonraki ay alacaksiniz odemenizi.Banka hesabi degisecek olsa idi ve banka hesabini 15inden sonra girecek olsa idiniz o bankaya onumuzdeki ay odeme yapilir , o ay onceden ekli olan bankaya odeme gelecekti.. Gibi gibi uzar.

Benim arkadaşım pin kodunu 15 inden sonra girdi ve ödemesini aldı geçen ay...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri