Ödeme Sorunu - İşleme Girmeyen , Ödeme Alamayanlar Baksın

Az bile olmuş hocam ; öncelikle ortadaki verilen emeği , yapılan araştırmaya saygı duymayı öğrenmeli. Onca kişinin mağduriyetini ilgilendiren bu konuyu yönetici gelmiş menfaati olmadan araştırıp bulduğu şeyleri bizimle paylaşıyor.

Arkadaş gelmiş lakayıt lakayıt konuşmalar.Düşüncesi o şekilde olabilir lakin en azından bu tarz söylemlerden uzak durup , fikrini kendine saklayabilir.

Arkadaşlar tamam konu kapansın , Burda benim verdigim cezayı haketti mi haketmedi mi bunu tartışcak degiliz :)

arkadaşı tanımam ama bu çok çok ağır.
adam sadece rüyanda görürsün demiş.
7 gün ban nedir?

ilyasın önceki mesajlarına gidip bakarsan mesaj yazan her kişinin moralini bozmuştur. çok bilmişler gibi :) bunun rahatlığı ödemesinin işleme girmesinden dolayıdır herhalde

Dikkat edin ufak bi inceleme yaparlarsa borclu bile cikarabilirler.. Haberiniz olsun..

sana cevap veremeyecek kişinin arkasından dedikodu yapman doğru değil. bana kalırsa senin bu yaptığın davranış yanlış.

вαттυѕαу;601307' Alıntı:
Rüyanda görürsün demesine 7 gün ceza vermedim dimi , Sokak agzıyla forumda konuşup Rüyanda görürsün o parayı ne demek ? Bunu bana dedi degil , Bu konuşma uslubuyla dedigi için 7 gün ceza aldı

вαттυѕαу;601300' Alıntı:
Önce terbiyeni takın , Sana 7 gün Ücretsiz Rüya Görme izni
adam bir varmış bir yokmuş misali :D :D :D nasılda uçtu gitti :D :D :D
inşallah lucid rüya görürde bi işe yarar bari :D :D :D

Son düzenleme:
вαттυѕαу;601300' Alıntı:
Önce terbiyeni takın , Sana 7 gün Ücretsiz Rüya Görme izni

Bence de 7 gün ağır olmuş.
Hatta ban ağır olmuş.

Sonuçta bu büyük bir sorun herkes fikrini söylüyor, beyin fırtınası vs. Arkadaş da kendi fikrini söylemiş.

Meslee google'un sayısal bir algoritmasıysa o parayı rüyanda görürsün.

Mesele Google'ın sayısal bir algoritmasıysa o parayı alamazsınız o parayı unutun demiş. Rüyanda görürsün de bence çok sokak dili veya argo bir tabir değildir.

Arkadaşı tanımam ama böyle herkes kafasına göre ban koyabiliyor mu forumda?

Ya da rüyanda görürsün deyiminin argo olduğuna dair bir kaynak var mı?

ortaya çıkıp bilmişlik yapmakla olmuyor.tek adsensesi olan da web adsensesi olanda aynı sorunu yaşıyor ve sinirler oldukça gergin.ödemesini alma rahatlığıyla almayanın ne çektiğini bilemez.ki bazılarımızın alamadığı ikinci ay oldu ve içerde kalan paralar azımsanmayacak derecede.

ortaya çıkıp bilmişlik yapmakla olmuyor.tek adsensesi olan da web adsensesi olanda aynı sorunu yaşıyor ve sinirler oldukça gergin.ödemesini alma rahatlığıyla almayanın ne çektiğini bilemez.ki bazılarımızın alamadığı ikinci ay oldu ve içerde kalan paralar azımsanmayacak derecede.
Katılıyorum. O yüzden buraya gelip o parayı rüyanda görürsün tarzı seyler yazmak çok ters kaçıyor. Bazıları ne hayallerle o parayı bekliyordu. Bazılarının borcu vardı. Bazıları geçimini o paradan sağlıyordu. O yüzden ortam bu kadar gerginken dahada germeyelim arkadaslar.

herkesin soracagı soruyuo soruyorum adsense kökten gitmesin bide mail atıoz ayağımıza sıkmayak

herkesin soracagı soruyuo soruyorum adsense kökten gitmesin bide mail atıoz ayağımıza sıkmayak

Haklısınız , Bu önce ki atılan mail degil , Google forumunda gördük paylaştık , Zaten isteyen herkes mail atamıyor böyle , Bu maili atabilmek için 90 gün içinde kanalınızın 15.000 Saat izlenmesi gerekiyor

bana kalırsa kendinizi ifşa ediyorsunuz hocam, adamın senin adsense bişey yapacağı yoksada sizin mailden sonra inceleyebilir. demem o ki sizin mail atmanızla birşey değişeceğini düşünmüorum açıkcası yanlışım varsa düzeltin

bana sorarsanız banlanması daha iyi en azından bekleme derdi olmuyor içinize bir rahatlık geliyor :D aylarca beklemek ayrıca kanser eder adamı

Yav yazmıyım diyomda artık bi yere kadar yani arkadaşlar.

Tamam tartışın fikir alışverişi yapında sonucunda ortaya çıkacak şey koskoca bir SIFIR.

Kafanızı yorduğunuza değmez.Burda bu kadar içi dolu yada boş mesaj konular yazacağınıza bulun iyi bir şikayet ortamı.bulun bir sesimizi duyuracak platform ne gerekiyorsa yapalım.

Yani her zaman yeri geldiğinde diyorumda gene diyecem "Bilende konuşuyor,bilmeyende konuşuyor,Para alan ayrı bi konuşuyor,almayan ayrı bi konuşuyor."

Para alan herşeyi 4x4 lükmüş gibi şun uyaptınızmı bunu yaptınızmı,şundan olmuştur bundan olmuştur,bende bu var sizde bu varmı yazılıyorda yazılıyor.

Alamayanlar derse zaten canının derdine düşmüş niye neden niçin diye sinirinden yazıp duruyor.

Bu sorunun onla,bunla,şunla eski ile yeni ile az kazanma ile çok kazanma ile eski adsense yeni adsense ile 1 hesap 100 hesapla,telifle eşleşenle,geçen ay aldım bu ay almadımla,pinim geldi gelmediyle diyerek uzayıp giden hiç birşeyle alakası yok.

Şurda 3 aydır ödeme alamayan işleme girmeyen hesap sahipleri ve sizler 1000 lerce şundan bundan diye sebeb gösterdiniz,Hiç biri Tuttu mu ? Hiç birisi evet ya bundan dır diyecek kadar kafamızda yer edebildimi ? Siz daha neyin tartışmasını neyin kafasını yapıyorsunuz ?

Bu iş Google daki ödeme sistemindeki kendilerindeki kocaman bir hata ve büyük bir kala leke oldu onlar için.Adsense Youtube ile son analystic güncellemelerinden sonra yani analysticdeki geçmiş ayda yapılan yenilikle birbirine girdi.Ve Adsense youtube ilişkisi sıçtı,ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Bu işin içindende çıkamayınca bir sürü kişiyi banladılar bir sürü kişiyide halen bekletiyorlar.

Adsense çalışan şu forumdaki binlerce kişi daha adsensenin kendi koyduğu kuralların farkında değil.Adamlar demiş,hesabınızda herhangi bir usulsüzlük dengesizlik farkedersek hesbaınızdaki kazancı incelemeye sokarız ve bunu size Adsense panelinizdeki Uyarılarınız bölümünde bildiririz.Yani hanginiz panelinde 2-3 aydır bir uyarı yada bir sebeb belirtildi.

Ayrıca Asensenin nerde görülmüş incelemeye aldığı hesapları kontro lettiği.Basar basar geçer banı işi gücü yok daha doğrusu attığınız destek mailini cevaplayacak elemanı yok tutupda 1000 lerce belki 10 binlerce bu sorunu yaşayan kişin kanallarını tek tek incelemeyemi alacak. :D:D Bi tarafımal gülerim ben böyle oluyorsa eğer...

Uzun lafın kısası bu yaşanan olayların yukardasaydığım sebeblerle filan alakası yok.Tamamen Google adsensenin kendi sorunu ama işin içinden cıkamadılar.

Bu kadar detayı ve olanı kac aydır şu forumda şu yazımdaki gibi görmüyorsanız boş boş konu açmaya devam edin.

Ayrıca Asensenin nerde görülmüş incelemeye aldığı hesapları kontro lettiği.Basar basar geçer banı işi gücü yok daha doğrusu attığınız destek mailini cevaplayacak elemanı yok tutupda 1000 lerce belki 10 binlerce bu sorunu yaşayan kişin kanallarını tek tek incelemeyemi alacak. :D:D Bi tarafımal gülerim ben böyle oluyorsa eğer...

Uzun lafın kısası bu yaşanan olayların yukardasaydığım sebeblerle filan alakası yok.Tamamen Google adsensenin kendi sorunu ama işin içinden cıkamadılar.

Bu kadar detayı ve olanı kac aydır şu forumda şu yazımdaki gibi görmüyorsanız boş boş konu açmaya devam edin.

Mail atmaya devam abi :)

bu adamlar duymaz bizi gidip google ofisinin önüne iki molotof atalım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri