ödemeler

cloudenq

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben pini 16 eylül de girdim herkes ödemeyi diğer ay alırsın dedi
adsensede ödeme işlemde diyor yani bu ay alıyormuyum?

teşekkürler, evet işlemde gözüküyor yarınmı yatırıyolar

benim geçen ayki ödemem hala elime ulaşmadı :( bizde ibanla ödenmiyo standart çek gönderiyo ama hala çek ulaşmadı elime. 1 ayı geçti

Benimde İşlmede Yarın ALırız Değilmi ?
t07wl.png

İşlemde yazanlar ödemeyi alırlar büyük ihtimal.

16 eylül saat 10:00 dan öncemi girdiniz hocam pininizi hatırlıyormusunuz.

aynen bendede 1-ay oldu cek gelemk bilmiyo :(

Qardaşım sən Bakıda qalırsan? Ödməni necə alırsan? Məndə 82,20 euro tamamlanmışdı. Və ödməmə üçün yola qoyulmuşdu, göndərildi yazdı və o adsensedən çıxdı o məbləğ. Üstündən 10 gün sonra 10-15 euro toplanmışdı hesab bağlandı. Ama çekim hələdə gəlmədi. Neçə dəfə poçta gedirəm yoxdur. Ünvan doğrudur. Daha öncə pin i göndərmişdilər gəlmişdi 1 aydan çox zamanda.

arkadaşlar bende de en son ödeme 25 eylül yazıyor banka hesabıma yolladıkları anlamına mı geliyor?
edit : biraz daha baktım da ayrıntılara bakınca işlemde diyor :) ilk ödememi alıcam heycanlandım

Qardaşım sən Bakıda qalırsan? Ödməni necə alırsan? Məndə 82,20 euro tamamlanmışdı. Və ödməmə üçün yola qoyulmuşdu, göndərildi yazdı və o adsensedən çıxdı o məbləğ. Üstündən 10 gün sonra 10-15 euro toplanmışdı hesab bağlandı. Ama çekim hələdə gəlmədi. Neçə dəfə poçta gedirəm yoxdur. Ünvan doğrudur. Daha öncə pin i göndərmişdilər gəlmişdi 1 aydan çox zamanda.

he qaqas bakida qalira.menim cekle ilk odemem olacaq 600 euro 27 avqust gonderibler helemde gelmeyib adsensemde baglanmayib poctada gedirem yoxdu heleki ama bir dostum 3-hefteye aldi cekin..men bu ayin pulun ekspresle istemisem 1-hefteye gonderiller dostum alib.

he qaqas bakida qalira.menim cekle ilk odemem olacaq 600 euro 27 avqust gonderibler helemde gelmeyib adsensemde baglanmayib poctada gedirem yoxdu heleki ama bir dostum 3-hefteye aldi cekin..men bu ayin pulun ekspresle istemisem 1-hefteye gonderiller dostum alib.

Məndə də səhv etmirəmsə 15 avqusttan sonra idi ama tam yadımda deyil. Ən yaxşısı ekspresslə istəməkdir. Amma oda 15 dollar kəsinti edir. Aldığın çeki necə pula çevirirsən?

Məndə də səhv etmirəmsə 15 avqusttan sonra idi ama tam yadımda deyil. Ən yaxşısı ekspresslə istəməkdir. Amma oda 15 dollar kəsinti edir. Aldığın çeki necə pula çevirirsən?

men helem cek almamisam ilk olacaq :) ama dostum bank standarta getdi orda cevirdi pula..gozleyekde axir evvel gelecek pin gelibse cekde mutlaka gelecek naz edir biraz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri