Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürler, evet işlemde gözüküyor yarınmı yatırıyolar
benim geçen ayki ödemem hala elime ulaşmadıbizde ibanla ödenmiyo standart çek gönderiyo ama hala çek ulaşmadı elime. 1 ayı geçti
aynen bendede 1-ay oldu cek gelemk bilmiyo![]()
Qardaşım sən Bakıda qalırsan? Ödməni necə alırsan? Məndə 82,20 euro tamamlanmışdı. Və ödməmə üçün yola qoyulmuşdu, göndərildi yazdı və o adsensedən çıxdı o məbləğ. Üstündən 10 gün sonra 10-15 euro toplanmışdı hesab bağlandı. Ama çekim hələdə gəlmədi. Neçə dəfə poçta gedirəm yoxdur. Ünvan doğrudur. Daha öncə pin i göndərmişdilər gəlmişdi 1 aydan çox zamanda.
he qaqas bakida qalira.menim cekle ilk odemem olacaq 600 euro 27 avqust gonderibler helemde gelmeyib adsensemde baglanmayib poctada gedirem yoxdu heleki ama bir dostum 3-hefteye aldi cekin..men bu ayin pulun ekspresle istemisem 1-hefteye gonderiller dostum alib.
Məndə də səhv etmirəmsə 15 avqusttan sonra idi ama tam yadımda deyil. Ən yaxşısı ekspresslə istəməkdir. Amma oda 15 dollar kəsinti edir. Aldığın çeki necə pula çevirirsən?
men helem cek almamisam ilk olacaqama dostum bank standarta getdi orda cevirdi pula..gozleyekde axir evvel gelecek pin gelibse cekde mutlaka gelecek naz edir biraz
İnşallah gələr.gəldiyi zaman xaiş edirəm mənədə bildir. Məndə də tez gəlsə yazacam.
Benimde İşlmede Yarın ALırız Değilmi ?
![]()
1200 $
Boyle fotolar gösterdikçe dahada video yükleyesim geliyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.