Ödemem Yatmadı ??

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Yılan hikayesine dönen ve çoğunluğun ayın 15'inden önce kesinleşen Youtube ödemesi benim için Dün gece Kesinleşti. [Fakat Senelerdir ödeme aldığım hesap kazancım kesinleşmesine rağmen Banka hesabıma düşmedi ? Sorun nedir ?] Benden sonra kazancı kesinleşipte ödeme alamayan var mı ????
XXX,78 $
Sonraki ödeme
Şu tarihe kadar yapılacak: 1 Tem 2013

---------- Mesaj saat 22:14:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:59:48 civarında gönderildi. ----------

Hiç mi bir Allahın kulu yok cevap verecek

Ha Ben eft bilmem soru duzgun anlamamisim o zaman bende boyle durum oldu kazanc kesinlesmedi amma 1 ay evvelin kazanci gosterdi bi kac gun kesinlesdi diye 1 kac gun sora duzeldi

Pazartesi geçermiki ?
s11.gif

bence geçer....kesinleştiyse öder google amca...

İnşallah Dostum :( Benim anlamadığım koca forumda herkesin kesinleşti bir benim kesinleşmedi..
Kazancım Kesinleşti bu seferde ödeme yatmadı ne tuaf olaylar yaşıyorum

Panele Kazanç Kesinleşipte Ödemenin Yatmaması Kıyamet Alameti demektir.
s20.gif

kesinlikle 1 temmuza kadar yatar merak etme

pardon şimdi dikkat ettim 1 temuz pazartesine denk geliyor tahminim büyük ihtimalle pazartesi hesabında olur para

ya abiciğim benim de 25 eylülde kazancım kesinleşti 103 dolar ve hesabıma yatttı yazıyor..yalnz benim vakıfbank hesabımda görünmüyo.kaç günde hesapta görünmeye başlıyo biliyomusn.bide şubeme de gittim orda da görünmedi varsa bilgin yardımcı olursan sevinirm.en azından kaç gün içinde yatar bilmek iserim..25 eylülde hesaba yattı diyo en geç ne zaman banka hesabıma yatar..saygılar

:D yahuu pin pin dedik aldım. herşey tamam dedik korkuymayın adamı :D bizde para alıcaz bu ay nasipse..
yok adsense patlar ,yok para kesimleiş yatmaz... laa bizim başımıza neler gelecek daha :D hey gidi heyy... millet otobanda gider biz hep dağ taş bayır patika...

DOSTUM HERKESIN PARA HESABA DÜŞMÜŞ SENİN DÜŞMEMİŞ, İLK KAZANCIN MIDIR? GOOGLE İLE İRTİBATA GİTMEN GEREKLİ, ONLARA ZOR TEKNIK SORUN VAR PROBLEM VAR DE DURUMUNU ANLAT... NORMALDE HESABA PARA DÜŞERDİ... EĞER DÜŞMEZ İSE ZATEN GOOGLE A O PARA GERİ İADE DÜŞER... YANI PRAN GOOGLE GİDER... SONRAKİ AYDA HATA DÜZELİR...
FİNANS SEKTORU BOYLE HAREKET EDER... GOOGLE İLETİŞİM DENEMELİSİN. MAİL AT HERGUN...CEVAP GEÇ GELİR OTAMATIK MESAJ GELIR

ya abiciğim benim de 25 eylülde kazancım kesinleşti 103 dolar ve hesabıma yatttı yazıyor..yalnz benim vakıfbank hesabımda görünmüyo.kaç günde hesapta görünmeye başlıyo biliyomusn.bide şubeme de gittim orda da görünmedi varsa bilgin yardımcı olursan sevinirm.en azından kaç gün içinde yatar bilmek iserim..25 eylülde hesaba yattı diyo en geç ne zaman banka hesabıma yatar..saygılar

25 eylülde kazanç kesinlesmez o tarihte hesabın pinliyse ve 100 dolar ödeme esigini gectiysen ödemeniz islemde ibaresini görürsün ertesi günde paran hesaptatır.Senin hesap pinli miydi

Cumartesi gunu sanirim bugun :) Pazartesiyi bekleyin

Ayrica ben TR hesabima bir miktar para aktardim ayin 30 da cumaya kesin yatar diyordum ama yatmadi yani TR ile bir sorun var gecikme orda bence...

evet pin gönderilmişti bana girmiştim.hesabım filan hep onaylı hatta dediğiniz gibi birkaç gün para ödeme eşiğinde yazıyodu.25 eylülde ise hesaba yattı yazıyo hala da öle ama daha banka hesabımda görünmedi..pin olsun hesap onaylama olsun hepsi tamam saadece yatan para hesapta görünmüyo..ne yapabilrim varmı öneriniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri