Ödemesi isleme girmeyenler

Riske almadım ben aynı pc'den ip'den bir sürü adsense banlatamam. Çerezleri mac adreslerini vs değiştirdim tüm evdeki bilgisayarların kanallarıda taşıdım. Resmen eğdim 2 tane hesap için boynumu bekliyorum baltayı vurmasını çok acı. :(

evet şimdide ben TEZ imi açıklıyorum :

Bazı teknik sebeplerden dolayı ,bazı adsenseler ödenmedi (bizlerinki)-dolayısıyla işleme girmeyen adsenseler tek tek incelenmeye başlandı..

sonucunda spam tespit edilenler BANLANMAYA başladı !

mantıklı.. adsense'i banlananlar inş kısa zamanda toparlarsınız.. Allah sabır versin..

bir işler döneceği belliydi adsense ana sayfaya yönlendirme falan şuandada adsense türkiye giriş sayfası geri döndü fakat farklı bir link le bakalım neler olacak

Ankete hangi soruları ekleyelim. Çok fazla seçenek var. Benim doğru dürüst hiç kanalım kapanmadı bu gelmeyen ödemelerde hiç kapanmadı desek daha doğru olur telif de yok.

Bir çok seçenek eklenebilr ankete
1-kapanan kanalları sildiniz mi
2-Ünlem geçmek için izlediğimiz yöntemler.
3-İncelemeye alınan adsenseler de daha önce para kazanmanın kapatılması gibi bir durum yaşandı mı?
4-Videolarda etiket sayısı ve yerleşimi
(daha da çoğaltılabilir diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse)

Bir çok seçenek eklenebilr ankete
1-kapanan kanalları sildiniz mi
2-Ünlem geçmek için izlediğimiz yöntemler.
3-İncelemeye alınan adsenseler de daha önce para kazanmanın kapatılması gibi bir durum yaşandı mı?
4-Videolarda etiket sayısı ve yerleşimi
(daha da çoğaltılabilir diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse)
Anket açmak bence gereksiz.Ödemeler teknik sebepten dolayı ödenmedi.Bunu fırsat bilen google hesapları incelemeye aldı.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

ankette çoklu seçim olsun. ortak noktalara bakalım

---------- Spam Engelliyici 14:08 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

Anket açmak bence gereksiz.Ödemeler teknik sebepten dolayı ödenmedi.Bunu fırsat bilen google hesapları incelemeye aldı.

teknik sebep nedir ?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

ankette çoklu seçim olsun. ortak noktalara bakalım

---------- Spam Engelliyici 14:08 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

teknik sebep nedir ?
google billing(ödeme) sisteminde yaşanan aksaklık.Yabancı forumlarda özgün çalışan bazı arkadaşlarda bu şekilde ödeme alamamış.

Teknik bir sebepten dolayı ödemeler bekletilse, giriş yaptığımız zaman adsense bize bunu bir uyarı olarak bildirmezmiydi ?

banada anket gereksiz gibi geldi-çünkü her türden adsenseler işleme girmedi,ortak noktaları yok gibi birşey ?!?!

Şu Leowin gene başladı herşeyi beğeniyor spam botmudur nedir biri ilgilensin artık :D

Arkadaşlar olumlu düşünün teknik bir sorundur inş. Valla birdahaki ay bizlerinde yaşamayacağı kesin değil o yüzden korkmaya başladım. Bilgilendirmemelerinin sebebi bu durumun sürekli yaşanmaması diye tahmin ediyorum.

Birde site adsense çalışıpta aynı bu durumda olanlar varmı onu araştırmanız lazım. Özgün olanlara bakmayın forumlara konu açarken herkes özgün zaten.

Dün 2 kişi ile görüştüm bu konu hakkında.Adsense çalışanları ile irtibatta olan ve bu gibi konuları onlara bildiren kişiler.

Detaylı olarak anlattım herşeyi.

Onların söylediğine göre normal olmayan bir durum bu.Yani adsense panelinde uyarı,ödemelerde bekletme gibi herhangi bir uyarı yoksa bu genel ve teknik bir sorun olduğunu söylediler.İçlerinden birisi adsense departmanına konuyu detaylı olarak bildireceğini söyledi.

Bakalım inşallah ödemeler yapılır.

Dün 2 kişi ile görüştüm bu konu hakkında.Adsense çalışanları ile irtibatta olan ve bu gibi konuları onlara bildiren kişiler.

Detaylı olarak anlattım herşeyi.

Onların söylediğine göre normal olmayan bir durum bu.Yani adsense panelinde uyarı,ödemelerde bekletme gibi herhangi bir uyarı yoksa bu genel ve teknik bir sorun olduğunu söylediler.İçlerinden birisi adsense departmanına konuyu detaylı olarak bildireceğini söyledi.

Bakalım inşallah ödemeler yapılır.

Umutlanmak istiyorum ama artık umutlanmayacağım :o

iyi günler bugün için kanalları başka bir adsenseye taşıma durumu olsa taşınan adsensede kazançlar kesinleşir mi cevaplar için şimdiden teşekkürler

sorun sadece yt adsenselerinde görülüyor.r10a bakılırsa site adsensecilerinde sorun yok.

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

iyi günler bugün için kanalları başka bir adsenseye taşıma durumu olsa taşınan adsensede kazançlar kesinleşir mi cevaplar için şimdiden teşekkürler
taşınanda kesinleşir.ben az önce taşıdım ama daha gösterimler adsenseye yansımıyor.reklamlar kime dönüyorsa artık bir günlük zarardayız.

sanırım adsenselere bir güncelleme getirildi yada getirilmek üzere,youtube kanallarından yakalayamadıklarını-adsense üzerinden bir şekilde yakalayacak bir sistem geliştiriyorlar..

eğer tahminlerim doğru çıkarsa,dilerim ki çıkmaz :

Google Youtube deki SPAM olayını kökten bitirmek üzere,en azından adsense ile bağlantılı spam kanallarını kolayca tespit edebilecek..

nasıl yapacak onu neye bakacak ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri