Ödemesi isleme girmeyenler

biri bir konu paylaştımı forum takip ediliyor dersiniz on numara fikir veriyorsunuz konu başından beri :D

Son düzenleme:
biri bir konu paylaştımı forum takip ediliyor dersiniz on numara fikir veriyorsunuz konu başından beri :D

adamlar senin benim söylediklerimle hareket edecek kadar aptal değiller hocam bu adamlar internet olmayan yerlere balonla wifi internet götürmeyi planlayan adamlar.

merak etme birşey olmaz yeni sistem gelirse o gelecek sisteme de çözüm bulunur...

kızılacaksa eğer saçma sapan bu işi oyun sananlara kızılsın adam babasının serveri gibi 2000-3000 video atıcam diyor bi seferde bu adamların verdiği imkana ihanettir bence... birçok kişi ekmek yiyor burdan onlarında emeklerini riske sokmaktır bu bana göre...

ne kadar şuan bende etkilensem bu önlemler az bile demekten alamıyorum kendimi... Sonrasını düşünemiyorum bile...

Son düzenleme:
adamlar senin benim söylediklerimle hareket edecek kadar aptal değiller hocam bu adamlar internet olmayan yerlere balonla wifi internet götürmeyi planlayan adamlar.

merak etme birşey olmaz yeni sistem gelirse o gelecek sisteme de çözüm bulunur...

kızılacaksa eğer saçma sapan bu işi oyun sananlara kızılsın adam babasının serveri gibi 2000-3000 video atıcam diyor bi seferde bu adamların verdiği imkana ihanettir bence... birçok kişi ekmek yiyor burdan onlarında emeklerini riske sokmaktır bu bana göre...

ne kadar şuan bende etkilensem bu önlemler az bile demekten alamıyorum kendimi... Sonrasını düşünemiyorum bile...

ben sadece uyardım hocam yöntem paylaşılınca bu forum izleniyor derler ki ben pek inanmıyorum sadece uyardım

Hayır. Site ve youtube adsensesi bir arada ve ilk defa bu ay aynı durumu yaşadım.8 senelik adsense hesabı. Halen işleme girmedi.

sorun sadece yt adsenselerinde görülüyor.r10a bakılırsa site adsensecilerinde sorun yok.

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

taşınanda kesinleşir.ben az önce taşıdım ama daha gösterimler adsenseye yansımıyor.reklamlar kime dönüyorsa artık bir günlük zarardayız.

benim anlamadığım 2005 ten beri profesyonel adsense yayımcısı olan berkan ın adsenseleri nasıl işleme girdi :D:D:D
adam gerçekten profesyonel demekki :D

вєякαη;563203' Alıntı:
Boşuna 9 seneyi geride bırakmadık :) Herşeyin bir tecrübesi vardır

Ödemen 1 gün geçti geldi 10 sayfa yorum attın :D Alllah tan işleme girdide hepsini aldın birde seni çekmedi millet :D

Ödemen 1 gün geçti geldi 10 sayfa yorum attın :D Alllah tan işleme girdide hepsini aldın birde seni çekmedi millet :D

Hatırlıyorum çok gülmüştüm ya :D Bir de ödemeyi alınca sakin vs. gibi şeyler yazmıştı :D Helali hoş olsun.

tavsiyelerin ne şuanki durum için..

Sizin için sadece beklemekten başka çözüm yolu yok malesef :( Benim görüşüm Eylül 5'ine kadar ödemeler yapılmış olacak çünkü bu problemi çoğu kişinin yaşaması bir nevi iyi haber dediğim gibi büyük ihtimal Eylül 5' e kadar ödemeler tamamlanmış olacak Aksi bir durumda ise iyi şeyler düşünemiyorum her an herşeye hazırlıklı olun diyebilirim :(

Arkadaşlar dediğim gibi benimki sadece bi tecrübe.Arkadaşımın bi hesabında 25 tl birikmişti fakat hesapta para kesinleştiği halde pin yola çıkmamıştı.bakın gelmedi demiyorum işleme girip yola çıkmamıştı.taa diğer ay kesinleşme günü işleme girdide pn yola çıktı.bi 13 gün bekleyin 12.sindeki para kesinleşsin yine işleme girmezse sıkıntı vardır.fakat kesin birşey söyleyemeyeceğim bende sizler için

Uzun zamandır ilk defa böyle birşey yaşayınca telaşa kapıldım birde mebla bana göre fazla olunca ister istemez insan kötü olabiliyor ;) Ayrıca benim durumum böyle bu konudaki gibi değildi AdSense hesabımdan 1 tanesinin makbuzu çıkmış olmasına rağmen ödeme yatmamıştı o yüzden sıkıntı basmıştı neyseki bu telaş uzun sürmedi :) Evet çekemeyenler belli oluyor zaten hacı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri