nasıl yapacak onu neye bakacak ?
adamların mühendisleri var-kesin yakalarlar bir yerden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl yapacak onu neye bakacak ?
biri bir konu paylaştımı forum takip ediliyor dersiniz on numara fikir veriyorsunuz konu başından beri![]()
biri bir konu paylaştımı forum takip ediliyor dersiniz on numara fikir veriyorsunuz konu başından beri![]()
adamlar senin benim söylediklerimle hareket edecek kadar aptal değiller hocam bu adamlar internet olmayan yerlere balonla wifi internet götürmeyi planlayan adamlar.
merak etme birşey olmaz yeni sistem gelirse o gelecek sisteme de çözüm bulunur...
kızılacaksa eğer saçma sapan bu işi oyun sananlara kızılsın adam babasının serveri gibi 2000-3000 video atıcam diyor bi seferde bu adamların verdiği imkana ihanettir bence... birçok kişi ekmek yiyor burdan onlarında emeklerini riske sokmaktır bu bana göre...
ne kadar şuan bende etkilensem bu önlemler az bile demekten alamıyorum kendimi... Sonrasını düşünemiyorum bile...
sorun sadece yt adsenselerinde görülüyor.r10a bakılırsa site adsensecilerinde sorun yok.
---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------
taşınanda kesinleşir.ben az önce taşıdım ama daha gösterimler adsenseye yansımıyor.reklamlar kime dönüyorsa artık bir günlük zarardayız.
benim anlamadığım 2005 ten beri profesyonel adsense yayımcısı olan berkan ın adsenseleri nasıl işleme girdi
adam gerçekten profesyonel demekki![]()
вєякαη;563203' Alıntı:Boşuna 9 seneyi geride bırakmadıkHerşeyin bir tecrübesi vardır
вєякαη;563203' Alıntı:Boşuna 9 seneyi geride bırakmadıkHerşeyin bir tecrübesi vardır
Ödemen 1 gün geçti geldi 10 sayfa yorum attınAlllah tan işleme girdide hepsini aldın birde seni çekmedi millet
![]()
tavsiyelerin ne şuanki durum için..
Ödemen 1 gün geçti geldi 10 sayfa yorum attınAlllah tan işleme girdide hepsini aldın birde seni çekmedi millet
![]()
ödemen 1 gün geçti geldi 10 sayfa yorum attın :d alllah tan işleme girdide hepsini aldın birde seni çekmedi millet :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.