Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen ay işleme girmesi gerekirken girmedi bu ayda aynı sorun halen işleme girmedi adsenseler.2 aylık alacaklar birikti işleme girmesini bekliyorum bakalım.
Adsense mail atmayı denedinizmi ?
Yandık valla 2 Adsense'den ödeme aldım diğer 2 Adsense'de öbür aya kaldı.![]()
Ben kazandığım parayı ayın son 2 günü kazandım acaba o yüzden işleme girmemiş olabilirmi![]()
işleme girdi, mail geldi, hatta adsense ödeme sayfasında bile ödeme yapılmıştıur yazdı ama hala hesaba geçmedi
bende son 8 günde kazandım :S
Hocam eft saatleri dısında geldiyse ondan olmus olabilir düzelir yarın düzelmesse mail atarsınız adsenseye.
hesabınızda paranız gönderildi gibi bir işlem bulunmuyor değil mi? o halde gönderilmemiş olabilir..
вєякαη;555273' Alıntı:millet zaten zor toparlandı ödeme almak için bide bu moda oldu !
Berkanın parasını verin sizde kurtulun bizde![]()
şuan bende ödemelerin olduğu sayfaya girmiyor acaba işlememi giricek
Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.
https://www.google.com/adsense/app#payments3/h=BILLING_SUMMARY
2 adsensede böle
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.