Ödemesi isleme girmeyenler

Er yada gec o odemeler tabii ki yapilacak. Google help forumuna bakarsan durumun dunya genelinde ayni oldugunu gorebilirsin. Sadece spam kanallara ozgu bi durum degil.

Ayrica her konuya boyle bilmis bilmis yaziyorsun ama aslinda bi cacik bildigin yok kusura bakma. Yonetimde nasil izin veriyorsa hala anlamis degilim. Profilde yas 34 yaziyor ama 13 yasinda cocuktan farksiz konusma tarzin.

biz bir kelime yazalım uslüptan 1 gün ban yiyelim bu ve bunun gibiler şu forumda barınıyor ben bu işi hala çözemedim

Billing sisteminde sorun var diyen arkadaşlar daha sabah adsensemide doğrulama tutarı yattı olayın arkasında farklı bir sebep var orası uydurma büyük ihtimal bence reklam verenlerden paraları daha tam alamadılar part olarak yapıyorlar.

Bence gelecek haftaya sarkma ihtimalide var, sonuçta alırız diye düşüüyorum ödemelerimizi geçte olsa.rahat olun benim gibi:)

Cahillerin ozguvenide bi baska oluyor arkadas. Yahu git bi su sistem nasil calisiyor onu ogren, ondan sonra gel burada o isleme girmeyenler blokeli para, odenmeyecek onlar de. Bi tarafindan element uydurup milleti karamsarliga dusurme.

ödenmezse ne yazacaksın buraya ?

He canim, he cocugum odenmeyecek.

Ne dedim bak, gir google help forumuna bak. 2 aydir odeme alamadim ozgun kanalimdan diyen biri dahi var. Google kafayi yedi, ozgun kanallari falan yildirma politikasi uyguluyor degil mi? Rica ediyorum, bilmiyorsan sus. Bosyere kalabalik etme. Her postunda sacma sapan seyler yaziyorsun.

Hocam adsense konulu tez mi hazırladınız? Ödemezse diye bir şey yok. Hak hukuk dünyası, para kesinleşmiş ve ödememizi de alacağız. Spammış vs geçin bunları. Adsense farklı, youtube farklı departmandır. Ödemenizi aldıysanız bizleri germeyin lütfen.

İnsanların klavye kullanarak frm a yazmamaları, senin hakkında akıllarından geçirdikleri ve dudaklarından dökülenleri değiştirmez...

Bence kendine saygın yoksa çevrendeki insanlara saygın olsun, hem bizleride günaha sokmamış olursun!

Uzatma!

senin işin gücün yok mu kardeşim.. ben ödememi aldığım halde forumdaki arkadaşlar da ödemelerini hayırlısıyla alsın diye dua ediyorum...millet zaten yeterince gergin ve stresli..milletin parasını almaması seni neden bu kadar sevindiriyor..başkalarının mutsuzlugu ile mutlu olan insan haindir benim gözümde..

R10'da eski yıllara ait bu gibi yaşanmış durumlarla alakalı konular var. Kimisi 5'inde almış kimisi ay sonunda. Bu kadar kişiye ödeme yapılmadıysa vardır bir durum. Şu an adsense para saymaya devam ediyor. Herhangi bir sıkıntı olsaydı hesabınız incelemeye alındı derdi. O çok bilmiş gibi kesin ödemeyecek diyenler geçen ay Life network konusunda da hortladılar. Alışkanlık haline getirmişler artık. Pazartesi ayın 25'iydi ve bugün daha ayın 27'si. Bekleyelim görelim. Belki Türkiye ödemelerinin bir kısmını sonraya atmış olabilirler. Adsense ödemeleri hakkında kendi sayfasında ödeme gününden en geç 10 iş günü içerisine kadar yatırılır yazmış. Daha 2 gün geçti. Firma eğer ödeme yapmayacak olsaydı, hesaplarımız çoktan askıya alınmıştı.

Arkadaşım bende ödeme bekleyen birisi olarak 4 gözle işleme girsin diye bekliyorum ama şundanda eminim işleme girmeyecek.2aydır işleme girmedide şimdimi girecek, hiç sanmıyorum.

İşleme girmeyenler boşuna vakit öldürmesinler.Adsense youtube destek forumlarına konu açın soru sorun ki sesimizi duyurabilelim yoksa bu adsenseler işleme girmez bunu diyim.

dostum işleme girmeyen paralar blokeli paralar oluyor ve içerik sahiplerine kazançlar şikayet üzerine ödeniyor ve ödemeyi alamıyorsun fatura falan zırvalıklarına inanma.

Ödenmeyecek konusunda aynı fikirdeyizde,bloke konusunda aynı düşüncede değilim seninle.çünki adsensede bloke yada inceleme olduğunda hem mail adresine hemde adsense ödeme kısmına uyarı düşer hesabınız inceleniyor diye.hatta direk banlarlar yani uğraşmazlar inceleme ile.

Ödeme yapılmazsada kimseye dediğin gibi ,o zaman bi tarafına kına yakarsın. ;)

Son düzenleme:
bu adam google ajanı mıdır nedir arkadaş milleti bezdirdi yemin ederim...

Arkadaşım bende ödeme bekleyen birisi olarak 4 gözle işleme girsin diye bekliyorum ama şundanda eminim işleme girmeyecek.2aydır işleme girmedide şimdimi girecek, hiç sanmıyorum.

İşleme girmeyenler boşuna vakit öldürmesinler.Adsense youtube destek forumlarına konu açın soru sorun ki sesimizi duyurabilelim yoksa bu adsenseler işleme girmez bunu diyim.

Ödenmeyecek konusunda aynı fikirdeyizde,bloke konusunda aynı düşüncede değilim seninle.çünki adsensede bloke yada inceleme olduğunda hem mail adresine hemde adsense ödeme kısmına uyarı düşer hesabınız inceleniyor diye.hatta direk banlarlar yani uğraşmazlar inceleme ile.

Ödeme yapılmazsada kimseye dediğin gibi ,o zaman bi tarafına kına yakarsın. ;)

Ağzını hayıra kıçını bayıra aç derler egede, bir egeli olarak yeri ve zamanı olduğu kanısındayım :)

ilginç olan şey otomatikteki ödemelerde yatmadı hala

umarım ay sonuna kadar ödeme gelir yani incelemeye girecek bir meblada beklemiyoruz altı üstü 490 tl bekliyoruz.. ne ödeme yapıldı maili nede baska birsey geldi hareketsiz yatıyor hesap ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri