Ödemesi isleme girmeyenler

Geçen ay bi arkadaşımın başına aynısı geldi. Hiçbir Adsense ödemesi işleme girmedi, 1 ay bekledikten sonra diğer ödeme gününde, sanki adsense'e pin girilmemiş gibi ödemeniz bekletilmektedir uyarısı aldı ve tüm hesapları banlandı. yaklaşık 260k$'ı yalan oldu. Bu kazanç toplamda 10 Adsense içindeydi, adsenselerin büyük kısmı, bazı yöntemlerle elde edilmiş kazançtı ama diğerleride yalan oldu.

Ama sanırım içimizde gayet normal şekilde kasıp ödeme alamayanlar var?

İçimiz karardı bu ödenmeme mevzusundan, bir an evvel ödensede herkes rahatlasa :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

son ihtimal bu gece işleme girebilir,çünkü ay bitti..

girmezse ,neler olur Allah bilir artık..

İşleme girmeyecek bence .. Kanallarımı erkenden bile taşıyabilirim diğer hesaplara.. Ben mimlenme olduğunu düşünüyorum..

Merak etiğim birşey var .. beyler işleme girmeyenler arasında yeni pinini girmiş yada geçen ay girmiş bu ay ilkkez ödeme alacak olan ve işleme girmeyen varmı ?

Koskoca forumda google veya youtube ile iletişimde olan hiç kimse yok mu? Mail attık otomatik cevap geldi google foruma yönlendirdiler, foruma yazıyoruz 3-5 gerizekalıyı yönetici yapmışlar ihtimaller üzerine konuşuyorlar delireceğim... Ödeme yapılanların bizden ne fazlası var ***

Ödemesi işlemeye girmeyipte tek adsense çalışan varmı?
çok adsense çalışanlaramı yapmıyorlar acaba ödemeleri?

Koskoca forumda google veya youtube ile iletişimde olan hiç kimse yok mu? Mail attık otomatik cevap geldi google foruma yönlendirdiler, foruma yazıyoruz 3-5 gerizekalıyı yönetici yapmışlar ihtimaller üzerine konuşuyorlar delireceğim... Ödeme yapılanların bizden ne fazlası var ***
gece yarısı amerika dan google aranacak.bekliyoruz

Quiz erken yapiyor ödemeleri acaba onlar almislarmidir ödemeleri

Mail attım yarın gün içinde cevap gelir.

Mail attım yarın gün içinde cevap gelir.

Bende 2-3 ayrı hesaptan "doğrudan e-posta yardımı" zımbırtısıyla Türkçe ve İngilizce yazdım, adam akıllı net cevap alacağımı sanmıyorum ama en azından 24 saat gerginliğimi alsın

Son düzenleme:
Adsense'ten mail geldi bir an yüzüm güldü, malesef insider bülteniymiş :)

Ben sorunun ne olduğunu çözdüm sanırım ki kesin doğru tespit.
Ödeme aldığım adsense hesabımda alacaklı profili karşısında KİŞİSEL
Ödeme alamadığım adsense hesabımda alacaklı profili İŞLETME yazıyor.
İşletme yazdığı için de vergi bilgileri girilmediği için ödemelerimiz bekletiliyor.

İşletme yazdığı için de vergi bilgileri girilmediği için ödemelerimiz bekletiliyor.
Alakasi yok bizimkiler bireysel

Maalesef yanlis tespit. Bizim hesaplarin hepsi Kisisel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri