hocam ay mı bittidaha 28 ı
29.30.31
evet ay bitti
29 u cuma
30-31 i cumartesi pazar,ödeme mi aldın yoksa önceden haftasonları ?!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
29.30.31
29.30.31
30 31 ctesi pazar hocam yani bu gece işleme girerse girer girmezse öteki aya
son ihtimal bu gece işleme girebilir,çünkü ay bitti..
girmezse ,neler olur Allah bilir artık..
gece yarısı amerika dan google aranacak.bekliyoruzKoskoca forumda google veya youtube ile iletişimde olan hiç kimse yok mu? Mail attık otomatik cevap geldi google foruma yönlendirdiler, foruma yazıyoruz 3-5 gerizekalıyı yönetici yapmışlar ihtimaller üzerine konuşuyorlar delireceğim... Ödeme yapılanların bizden ne fazlası var ***
Ödemesi işlemeye girmeyipte tek adsense çalışan varmı?
çok adsense çalışanlaramı yapmıyorlar acaba ödemeleri?
gece yarısı amerika dan google aranacak.bekliyoruz
Koskoca forumda google veya youtube ile iletişimde olan hiç kimse yok mu? Mail attık otomatik cevap geldi google foruma yönlendirdiler, foruma yazıyoruz 3-5 gerizekalıyı yönetici yapmışlar ihtimaller üzerine konuşuyorlar delireceğim... Ödeme yapılanların bizden ne fazlası var ***
Mail attım yarın gün içinde cevap gelir.
Alakasi yok bizimkiler bireyselBen sorunun ne olduğunu çözdüm sanırım ki kesin doğru tespit.
Ödeme aldığım adsense hesabımda alacaklı profili karşısında KİŞİSEL
Ödeme alamadığım adsense hesabımda alacaklı profili İŞLETME yazıyor.
İşletme yazdığı için de vergi bilgileri girilmediği için ödemelerimiz bekletiliyor.
Maalesef yanlis tespit. Bizim hesaplarin hepsi Kisisel.Ben sorunun ne olduğunu çözdüm sanırım ki kesin doğru tespit.
Ödeme aldığım adsense hesabımda alacaklı profili karşısında KİŞİSEL
Ödeme alamadığım adsense hesabımda alacaklı profili İŞLETME yazıyor.
İşletme yazdığı için de vergi bilgileri girilmediği için ödemelerimiz bekletiliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.