Ödemesi isleme girmeyenler

Arkadaş;

parayı vermeyeceksen vermeyecem de.
banlayacaksan banlayacağım de.
incelemeye düştüysek inceleyeceğiz de.
ödeyecekseniz şu gün ödeyeceğiz de.

çok şey mi istiyoruz!

Açlık sınırlarındayım, borç veren var mı arkadaşlar :(

Bu leowin kim yaw adam resmen beğeni spamı yapmış. Her yorumu beğenmiş. Şu beğenilere de mi sınırlama getirilsin yani her saat 10 yorum beğenme falan )

Edit: Aha bu yorumu da beğendi. Leowin hocam yeni bir deney falan mı uyguluyorsun forum üstünde hayırdır )

Son düzenleme:
Bu leowin kim yaw adam resmen beğeni spamı yapmış. Her yorumu beğenmiş. Şu beğenilere de mi sınırlama getirilsin yani her saat 10 yorum beğenme falan )

Edit: Aha bu yorumu da beğendi. Leowin hocam yeni bir deney falan mı uyguluyorsun forum üstünde hayırdır )

dikkat çekip kendini onaylı kullanıcı yaptıracak böylelikle 20 tl ödemekten kurtaracak :D amacını böyle hissediyorum :D:D:D

вєякαη;561955' Alıntı:
dikkat çekip kendini onaylı kullanıcı yaptıracak böylelikle 20 tl ödemekten kurtaracak :D amacını böyle hissediyorum :D:D:D

Leowin
Onaysız Kullanıcı
Mesaj adeti
1
Aldığı Beğeniler Aldığı Beğeniler
1
Beğendikleri Beğendikleri
202

arkadaş bizden olduğunu gösteriyor üstüne varmayalım :)

kanalları taşıyan kaç kişi var.içerde de herkes için kendine göre önemli miktar var,bana ne de diyemiyoruz ki.taşısak bir türlü taşımasak başka türlü.

kanalları taşıyan kaç kişi var.içerde de herkes için kendine göre önemli miktar var,bana ne de diyemiyoruz ki.taşısak bir türlü taşımasak başka türlü.

Bu günde işleme girmezse bende başka ödenen bir adsense'e taşıyacağım kanalları.

Tarihde daha önce böyle bi durum yaşanmış mı araştırdınız mı arkadaşlar? 2010 da site adsense çalışanlar yaşamış galiba r10 konusu vardı kimse sonucu yazmamış. İngilizcesi iyi olanlar googlede araştırabilir mi?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] önem verdiğim kanalı dünden taşıdım ben :D Bana göre işleme girmeyecek ödemeler hatta yapılmayacak.. Umarım yanıltır beni google :rolleyes:

Taşımak birşeyi değiştirmez bende bir adsenseye uygulana yöntem diğer adsenselere de uygulanması saniyeliktir. Olacağı varsa yapılacak birşey yoktur. Olana, ölene çare yok (:

inş büyük bir darbe getirmiyordur google.

Ben kararsızım taşımakta. Ödenecek miktar 100 lira bile olsa sonuçta herkes kendini gelecek paraya göre ayarlıyor. Aylardır düzenli olarak para alıp bir anda böyle saçma sapan bir sorun oluşması gerçekten çok can sıkıcı.

Ama ben paranın muhakkak bir şekilde ödeneceğine inanıyorum. Koca şirket bu şekilde paraya yatmaz. Yatacak olsa bahane gösterip hepimizi banlamıştı bile

Tarihde daha önce böyle bi durum yaşanmış mı araştırdınız mı arkadaşlar? 2010 da site adsense çalışanlar yaşamış galiba r10 konusu vardı kimse sonucu yazmamış. İngilizcesi iyi olanlar googlede araştırabilir mi?

Demek ki onların ki ödenmiş ödemese konu daha da uzardı )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri