OHA Diyorum! (Yeni Bir Özgün Kanal Buldum Türkçe)

• Kullanıcı future
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Düşüşü süperdi ya :D

Edit : Ayrıca adam recep ivedikte oynamış. Cem yılmaz ile abi kardeş gibiymiş .... :)

Eğlenceli Adam Helal Olsun Küfür Etmeden Anlatıyor En Önemlisi Yapmacık Davranmıyor Süper Olmuş :)

Aynen kadroya baktım ve o adammış recep ivedik 4 teki Halil İbo.. :D

hocam videonun sonundaki 2 tane yeni videosunun kısa tanıtımını yapıyor.yapılışını bilen bi arkadaş anlatırsa sevinirim.kanal güzel olmuş beğendim.

hocam videonun sonundaki 2 tane yeni videosunun kısa tanıtımını yapıyor.yapılışını bilen bi arkadaş anlatırsa sevinirim.kanal güzel olmuş beğendim.

videoyu sony, adobe v.s gibi programlardan birinde yapıcaksın videonun sonuna ekleyeceksin sonra da youtube yüklediğinde video da o bölümlerin üstüne link gömüceksin

ya güzel ama sanki çok basitmiş gibi geldi eğer geliştirirse bence süper olur

bana sorarsanız seo calısması cok zayıf:D bence ozgune baslamadan once spamcılıkda kavrulmalı ınsan daha sonra ozgune daha saglam adımlarla baslar :D

Adam birçok kişinin yapamadığını yapmış,
Bize tebrik edip başarılı olmasını dilemek düşer.

sevdim diğer kanallarınada bakıyorum çok iyi olmuş gördüğüm en iyi en özgün türk kanallarından biri

özgn yapcaklara fıkır bole bısıler patlatmalı deneylere slow motıon eklıyerek ıkı kategorı bırlesdırıp cekmelerı herturlu kazanclı ama tabı onun ıcın en azından 1000 fps uzerıne cıkabılen bı kamera lazım :) oda bı araba parası :D

Bugün tesadüf tavsiye edilenler içerisinde denk geldim kanala ve 2 aylık süreçte yeterli olacak seviyeye getirmiş kanalı arkadaş :)

Spam bilmediği de belli ama :)

Bugün tesadüf tavsiye edilenler içerisinde denk geldim kanala ve 2 aylık süreçte yeterli olacak seviyeye getirmiş kanalı arkadaş :)

Spam bilmediği de belli ama :)

Bir grubun icinde onlar hizli ilerliyorlar o yuzden . Yapyap , yalandolan kanallari ile ve birkac kanal daha var birlikte gidiyorlar. Reklam felan veriyorlar tahminim yt de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri