Olağan üstü Duygular..Yine yaşarmıyız acaba ?

Savaş bilgilerini önceden aldı sanırım :) Şaka bir yana da hazırlıklı olmamız lazım her an herşey olabilir...

Çok iyiymiş ya yeni haberim oluyor bu videodan. Tüylerim şaha kalktı. :)
Saol abi böyle bir videodan haberdar ettiğin için.

Serkan abi yeni haberim oldu bu videodan tüylerim diken diken oldu paylaştığın için teşekkür ederiz :)

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Ne yalan sölim gözümden yaş geldi. Ne olurdu sanki bu yıl Almanya'yı destekleyene kadar Türkiye'yi destekliyor olsaydık, ne olurdu ki Brezilya'da Türkiye destan yazsaydı.

İşte Esas milliyetçilik, milletcilik bu.

Çok teşekkürler.

Adam asker kaçağı çıktı :D
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi sana zaten 20 gün bişey değil mi zamanında yurtdışında kaldığın için.

Adam asker kaçağı çıktı :D
@Serk@nYT abi sana zaten 20 gün bişey değil mi zamanında yurtdışında kaldığın için.
Onuda kaldırdılar. :D

Tam rakamı bilmiyorum ama 4700 yada 5300 Euro ödüyorsun askerlikle işin olmuyor.Şu an 2016 yılına kadar tecilliyim.2016 dan sonra yine 3-4 yıl tecil hakkım var.Tabi öderim şimdilik acelesi yok belki onuda kaldırırlar. :D:D:D:

Allah Türk Milletinin Her Konuda Başarılı olduğu zamanları göstersin. Osmanlı İmparatorluğunda olduğu gibi Dünyanın Tek Büyük Gücü olmayı nasip etsin İnş..

Onuda kaldırdılar. :D

Tam rakamı bilmiyorum ama 4700 yada 5300 Euro ödüyorsun askerlikle işin olmuyor.Şu an 2016 yılına kadar tecilliyim.2016 dan sonra yine 3-4 yıl tecil hakkım var.Tabi öderim şimdilik acelesi yok belki onuda kaldırırlar. :D:D:D:

1-2 Partneri askeriye'ye verirsin nolcak :p Size yine azmış normal bedelli 30k idi sanırım gerçi o da geçiciydi seçime doğru yine gelir :D

Belki 100 defa izlemisimdir bu videoyu , Turk pilotlarimizin sogukkanli telsiz cevaplari , milli takimimizin bize yasattigi o duygular :)

Turkluk , benim en derin guven kaynagim , en engin ovunc dayanagim oldu.Kendimi hicbir zaman Osmanliligin telkin ettigi baska uluslari oven ve Turklugu asagi goren eksiklik duygusuna kaptirmadim.
Mustafa Kemal ATATURK.

Bizler dogunun bekcileri atmaca filo olarak . hava personeli amirleri adina , milli takim oyuncularini teknik adam ve idarecilerini tebrik ediyoruz.Bizlere yasattiginiz guzel duygular icin sagolun , yuvaniza hosgeldiniz.

Turkun Turkten baska dostu yoktur , arap ****** boncuk arayanlar kendine gelsinler , ya Turkiyeyi bir butun olarak kabul edecekler ya da o arap ****** batip gidecekler.

Son düzenleme:
Bende filistini işgalden kurtarmak için saldırıya geçtik sandım. Tüfengimi alır çıkarım hemen:)

Kupayi alsak yunanistana dalarmisiz heralde bu gazla 😃 birde onemli olan basariyi devam ettirmek ama bizde boyle birsey olmuyor maalesef.. insallah 2018 de birseyler yapariz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri