Arkadaşlar merhaba.
1.5 aydır üniversite için memleketimden uzaktayım ve memleketimde hiç olmazken burada panik ataklarım başladı.. 3-4 kere psikiyatriye gittim ilaç tedavisi teklif etti ama ben istemedim çünkü babam kullanıyor ve halini çok iyi biliyorum bir süre sonra daha beter oluyor insan..
Son 1 haftadır neredeyse her gece panik atak krizleri geçiriyorum, ölecek gibi oluyorum her yerim terliyor, uyuşuyor neredeyse bilincimi kaybediyorum. Panik atak insanı öldüren bir şey değil bunu çok iyi biliyorum, yüzleşmeye çalışıyorum sürekli iyi şeyler düşünüp ama o anda aklımdan geçen düşünceler beni içten içe bitiriyor, öldürüyor her saniyemde bir kaygısızlık var ama nedeni belli değil. Dinimden de çok uzaklaştım valla korkuyorum imansız gidicem diye bu haldeyken sürekli böyle şeyler düşünüyorum etraftaki insanlardan iğreniyorum ve bu GERÇEKTEN ELİMDE DEĞİL.
10 dakika içinde maksimum seviyeye ulaşıyor panik atağım ve yarım saat içinde azalıp bitiyor. Ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum da.
Ve sebebini bilmiyorum gerçekten.. Sevdiklerimden de çok uzaktayım, batıdan geldiğim için burada deniz ve ağaçlık falan da yok Konya'da okuyorum sırf istediğim bölüm kaliteli diye geldim..
5-6 yıl önce ailem dağıldı ve aralıksız 1 sene öncesine kadar sürekli kavgalar, olaylar devam etti ama hep kendim kendimin doktoru oldum ve hiç üzülmemeye çalıştım, içime attım. Merak ediyorum acaba onlar mı çıkıyor ? 2 oda arkadaşım var ve ben her gece o hale girince, bağırmaya başlayınca onlarda paniğe giriyorlar onları da üzmek istemiyorum ama elimde değil gerçekten başa çıkamıyorum sadece uyumak istiyorum yıllarca.
Lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olmaya çalışın, hiç iyi durumda değilim çekmeyen bilemez..