kafayı aşağı yukarı birazcık seri şekilde salla 1-2dk acın geçici olarak geçer.
final haftası az kafayı yedirtmedi bana.
final haftası az kafayı yedirtmedi bana.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaşım 26 4-5 tane çürük dişim var ve dişciye gitmekten korkuyorum :/ Bu arada PAROL 'da güzel diş agrı keser.
Evet aynen onu unuttum du bak.Majezik inde faydasi buyuk ama agri gecti diye doktora gitmez ve agri basladikca majezik alirsan 1 haftaya kalmaz onunda etkisi kalmaz artik.majezik al 5 dk sürmez başkan
Konu eskimis gibi duruyor az ama bende kendimi bildim bileli dis agrisi ceken biri oldugum icin (çok sukur 2 yildir agri vs kalmadi) size bi tavsiye vereyim.
Koca kari laflari deriz ya herseye inanip iyice mahvetmeyin dis etlerinizi ve dislerinizi onu oncelikle belirteyim.
Bana Sek Raki ile calkala dediler calkaladim geberdim,Dedilerki Arabanin fren hidroligi yokmu onla calkala dediler 1 cay kasigi ile suyla karistirdim 7 sulalem agladi vs vs neler yapmadimki ama hepsi hikaye.
Disiniz cok agrirsa yapacaginiz sey tabiki doktora gitmek olmali ilk once tibbi tedavi en onemlisi ama o anlik o gunluk yada randevunuz erken filan degilse yapmaniz gereken tek sey,SAF SIRKE (beyaz olan) ile agzinizi iyi bi calkalamak.Inanin bana bunu biri dediginde dedim ben denedim oyle konusulan herseyi ama beni beter etti filan zorla bi denetmisti bana ve ilk kez bi laf dogru cikti.
Evet saf sirke ile calkaladiginiz an 1 dk bile surmeden disinizde ne agri ne sizi nede baska birsey kalmiyor,cin gibi oluyorsunuz hemen.Tabi bu gecici cozum,en kisa surede doktora gidip tibbi mudahale yaptirmak en iyisi.Kanal tedavisininde manyak faydasi var tavsiye ederim.Ben yaptirdim o gun bugun ne agri bilirim ne sizi.
Saygilarimla.
Ytpara Universitesi Doçent Doktor Serkan GundeOnkanal![]()
bundan bulabilirsen uzun süre uyuşturur.
![]()
herşeye eyvallahta fren hidroliği nedir yaw![]()
Aynen iste.O agriyi ceken bilir iste yapmadik sey alkomadim valla. Bizim bi sahin vardi sagolsun Dogan gorunumlu sahin
onun bagajda hidrolik eksik olmazdi calkaladik hemen ama sonrasinda suda olmustu,calkaladikdan sonra beni kudurttu,gozlerimden yas gelmesi bi yana yani bi bicakla boynumdan kafayi ayirmak bile geciyordu aklimdan o derece cektim.
![]()
çok sukur 2 yildir agri vs yok ama komple bi dis yaptirmam sart 1-2 yil icinde.Bide bizim aileden baba tarafindan dislerde hep erken dokulme vs var.Benimde basimda su an.Gece uyurken disleri cok SIKTIGIMDAN ve dis etleri sigara vs gazozlu iceceklerden zayif oldugundan hepsi sallaniyor.En son gittigim doktor demisti zaten 1 yada max 2 yil var yok dokulmesine diye bekliyom bakalim.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.