Onay Süreci Başladı mı?

ebubekir

Kayıtlı Üye
c27031da31.png

Bugün 3-4 tane kanalıma para kazanma başvurusunun kabul edilmediğine dair mesaj gelmiş.
Ama sorun şu ki; Youtube müzik kitaplığından müzik kullanmama ve ücretsiz fotoğraflar kullanmama rağmen şöyle yazmışlar:

Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:

İzinsiz kopya

Çoğu durumda başka bir kullanıcının içeriğini izin almadan yeniden yükleyemezsiniz. Not: İçerik sahibinin ismini belirtmek veya "Hiçbir telif hakkının ihlal edilmesi amaçlanmamıştır." beyanında bulunmak yeterli değildir. Telif hakkı ve adil kullanım hakkında daha fazla bilgi

Telif hakkına tabi olan bazı içerik türleri:
TV programı ve film gibi görsel/işitsel eserler
Ses kayıtları ve müzik besteleri
Resimler, posterler, makaleler ve kitaplar dahil görsel ve yazılı eserler
Tiyatro oyunu ve müzikal gibi drama eserleri
Video oyunları ve bilgisayar yazılımları

fef5574976.png

Ne yapmamız lazım?

Son düzenleme:
bugün 9 kanalımdan 7 tanesi kabul edilmiş hadi hayırlısı..

Niye hep aylardır sadece onaysız kullanıcıların kanalları onay alıyo. Kanıt göstermeyenler banlansın artık.

Acaba yine otomatik mesaj mı? Anlamıyorum müzik ücretsiz fotoğraf da ücretsiz. Neden böyle olur ki?

haziranda onaya gönderdiğim spam kanallardan 3 tanesi red yemiş. 2 tanesine cevap gelmemiş. Temmuz ayında onaya gönderdiklerimde hareket yok. İşin ilginci 1-2 aydır para kazandığım şartları fazlasıyla karşılayan spam kanalın pk kapanmış iyice bokunu çıkardılar bu işin. PK açık kanalı ne skime inceliyonuz şrfszler

8 kanalda benden gitti arkadaşlar kontrol edin kanallarınızı para kazanmaları kapatılıyor

Niye hep aylardır sadece onaysız kullanıcıların kanalları onay alıyo. Kanıt göstermeyenler banlansın artık.

Butür konularda hep yazıyorum, Modlar onaysız kullanıcılarının mesajlarını inceleyipmi ne onay veriyormuş.
Birileride çıkıp bunlardan kanıt istemiyor, mesajlarını görenlerde umutlanıyor.
Onaysızların %99'u forumu Trolluyor.

bende ne onay ne red var... özgün kanal..

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 22:01 ----------

Butür konularda hep yazıyorum, Modlar onaysız kullanıcılarının mesajlarını inceleyipmi ne onay veriyormuş.
Birileride çıkıp bunlardan kanıt istemiyor, mesajlarını görenlerde umutlanıyor.
Onaysızların %99'u forumu Trolluyor.

ben istedim ilk sayfada mevcut :D

kimse ağlamasın arkadaşlar. 7 kanal [MENTION=71015]SkylarGrey[/MENTION] adlı arkadaşa satılmıştır.

Nasıl oluyor bu iş herkes onay geldi red geldi diyor ben 5 aydır bekliyorum yalan mı bunlar doğrumu ???

Benimde para kazanması gitmiş. Hiçbir şekilde içerik ismi yazmıyordu. Ama artık bi ekip tek tek kanalları izliyor demekki attıkları maile bakılırsa.

"Yakın zamanda yapılan bir inceleme sırasında, politika uzmanları ekibimiz, kanalınıza yüklediğiniz videolara dikkatlice baktı ve onların YouTube İş Ortağı Programı politikalarımıza uygun olmadıklarını belirlediler."

Son düzenleme:
Benimde para kazanması gitmiş. Cizgi film compilation kanalıydı, hiçbir şekilde çizgi film ismi vs yazmıyordu ne baslıkta ne etiketlerde. Sadece Cartoon for Children yazıyordu. Ama artık bi ekip tek tek kanalları izliyor demekki attıkları maile bakılırsa.

"Yakın zamanda yapılan bir inceleme sırasında, politika uzmanları ekibimiz, kanalınıza yüklediğiniz videolara dikkatlice baktı ve onların YouTube İş Ortağı Programı politikalarımıza uygun olmadıklarını belirlediler."

2. inceleme bu heralde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri