Onay Süreci Başladı mı?

çok fazla 3 aşamalı muhabbeti döndü sonra bi güncellemeyle güm :)

banlı kişiye nası satıyorsun..

Adamın mesajı şikayet ettim ama Modlar'ta tık yok.
Bu tiplerin forumda işi yok, banlanmış üyeye sözde kanal satmışMış.
Bu üyenin çoktan sınırsız banlanması lazımda Modlar neden banlamıyor anlamıyorum.

Bugün 3-4 tane kanalıma para kazanma başvurusunun kabul edilmediğine dair mesaj gelmiş.
Ama sorun şu ki; Youtube müzik kitaplığından müzik kullanmama ve ücretsiz fotoğraflar kullanmama rağmen şöyle yazmışlar:

Kanalınız şu nedenle uygun bulunmadı:

İzinsiz kopya

Çoğu durumda başka bir kullanıcının içeriğini izin almadan yeniden yükleyemezsiniz. Not: İçerik sahibinin ismini belirtmek veya "Hiçbir telif hakkının ihlal edilmesi amaçlanmamıştır." beyanında bulunmak yeterli değildir. Telif hakkı ve adil kullanım hakkında daha fazla bilgi

Telif hakkına tabi olan bazı içerik türleri:
TV programı ve film gibi görsel/işitsel eserler
Ses kayıtları ve müzik besteleri
Resimler, posterler, makaleler ve kitaplar dahil görsel ve yazılı eserler
Tiyatro oyunu ve müzikal gibi drama eserleri
Video oyunları ve bilgisayar yazılımları

Ne yapmamız lazım?

Onay Mailinin ekran görüntüsünü, bahsettiğiniz gibi arkadaşa sattıysanızda satışla alakalı resimleri banka bilgisi veya konuya sattıgınızı yazdıgınız mesajdan önceki konusmayı bana en kısa sürede atmanızı istiyorum aksi takdirde sınırsız banlanacaksınız.

Onay Mailinin ekran görüntüsünü, bahsettiğiniz gibi arkadaşa sattıysanızda satışla alakalı resimleri banka bilgisi veya konuya sattıgınızı yazdıgınız mesajdan önceki konusmayı bana en kısa sürede atmanızı istiyorum aksi takdirde sınırsız banlanacaksınız.
Hocam benimle ne alakası var anlamadım. Ben satış falan yapmadım. Yanlış üyeden alıntı yaptınız sanırım.

Başvuruma cevap geldi diyorsun bunun kanıtı isteniyor. Eğer boşa sallıyorsan cevap geldi diye banlanıcaksın bu kadar basit :)
Ben satış falan yapmıyorum. Arkadaş başkasıyla karıştırdı. Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen. Saygı herkese lazım.

Ben satış falan yapmıyorum. Arkadaş başkasıyla karıştırdı. Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen. Saygı herkese lazım.
Bu durumla satışın alakası yok. Hiçkimse kanıt olmadan başvuruma ret,cevap,onay geldi denmesini istemiyor. Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bu konuda artık kimsenin sallama postlara tahammülü yok gerçekten cevap geldiyse lütfen gösterir misiniz youtube ekibinin cevabını.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben her zaman diyorum.Bunu 1 ay öncede yazdım.3 aşamalı kanal alırken dikkat edin 1000 abone ve 4000 saat şartını yerine getirsin.Yoksa kesinlikle almayın zaten dünya kadar para veriyoruz.Biraz aklınızı çalıştırın 3 aşamalı kanal alırken 1000 abone ve 4000 saat olan kanalı alın yada hiç almayın. BURAYA YAZIYORUM NASIL 3 AŞAMALI KANALLAR 1000 ABONE VE 4000 SAAT KARŞILAMADI GİTTİ ÇOĞU KALANLARDA GİDECEKTİR.

Para kazanması açık kanal alırken 1000 abone ve 4000 saat olduğuna dikkat edin.Para kazanması açık ama şartları yerine getirmiyorsa almayın yada şartları hemen yerine getirin buda çok doğal olmaz.Kısaca şartları yerine getiren kanal alın.

Önce 3 aşamalı şartları yerine getirmeyen kanalların para kazanması gidecek.Sonra para kazanması açık ama şartları yerine getirmeyen kanalların para kazanması gidecek.Bu şekilde kanal alanlar boşuna almış olucak ve konu açacaklar.Bunu buraya yazıyorum bakın görün bunlar olucak.

Eğer çok sağlam içeriğiniz varsa kapanma yok normal telif sahte telif yoksa.O zaman para kazanması uzun süre açık 1000 abone 4000 saat şartını sağlıyan kanallar alın.Spam bitmez diyorlardı ya arkadaşlar şuanda bir nevi bitti sayılır.İşte 1-2 kanalla ile devam eden edicek.Bazı arkadaşlar elinde benim dediğim gibi çok kanal varsa devam eder.

Youtube son golü şu olucaktır.3 aşamalı şartları sağlamayan kanallar gitti.Para kazanması açık şartları sağlamayan gitti.Bu sefer zaten red yiyen arkadaşlar var.Şartları sağlıyor ama spam olduğunu manuel tespit ettikleri için bu kanallarda red yiyecektir.

Youtube ne zaman işleri rayına oturur.Tüm kanallarımız red yer onay alır spamlar red yer gider.Sonra ne yaparız 1000 abone 4000 saat satın alırız yada bu kanallara yakın kanal alınır üstüne birşeyler yapılır.Şartları sağlayan kanalları özgün çevirep hafif şekilde onay alınır.Bu şekilde kanal satılır.Tanesi 100 tl falanda olur o zaman devam edilir.

Bu durumla satışın alakası yok herkes kanıt olmadan başvuruma ret,cevap,onay geldi demesin diyor. Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorun bu konuda artık kimsenin sallama postlara tahammülü yok gerçekten cevap geldiyse lütfen gösterir misiniz youtube ekibinin cevabını.
Moderatör arkadaş kendisi cevap versin. Bence banlanan arkadaşla alakalı yazmak istedi. Benim ortada satışım falan söz konusu değil.
Ayrıca onay da yok.
Bir diğer husus da ilk mesajda olduğu gibi ben soru sormak üzere konu açtım.
Ekran görüntüsü atarım sorun değil ama yapmadığım bir şeyden dolayı banlanma falan anlaşılır gibi değil.
Adam benim konuya yazıp sabote ediyor ben suçlu bulunuyorum.

Moderatör arkadaş kendisi cevap versin. Bence banlanan arkadaşla alakalı yazmak istedi. Benim ortada satışım falan söz konusu değil.
Ayrıca onay da yok.
Bir diğer husus da ilk mesajda olduğu gibi ben soru sormak üzere konu açtım.
Ekran görüntüsü atarım sorun değil ama yapmadığım bir şeyden dolayı banlanma falan anlaşılır gibi değil.
Adam benim konuya yazıp sabote ediyor ben suçlu bulunuyorum.
Hocam anlatmak istediğim bu konuda çok yalan döndü onay almayıp ya da red cevap almayıp aa bize böyle yaptılar diyip defalarca bizi yanılttılar. Moderatörün fikrini bilmem ama bir çok arkadaşın fikri böyle yapan kişilerin banlanması yönündedir. Onun için sizden kanıt istedim yoksa size yalancı ya da satış yapıyor demiyorum. Neyse moderatör cevabı vermiş , sanırım kanıt göstermek zorunda değilsiniz. İyi forumlar dilerim.

Acele etmeseydiniz iyi olurdu. Boşuna yüklendiniz bana.
Bir özür alacağım var :)

Eğer ret cevaplarını göstermek zorunda değilseniz ki sanırım zorunda değilmişsiniz , özür dilerim sert çıkış yaptım. Neyse konuyu çok uzattık konuyla alakalı asıl mesajlar kaçmasın.

Eğer ret cevaplarını göstermek zorunda değilseniz ki sanırım zorunda değilmişsiniz , özür dilerim sert çıkış yaptım. Neyse konuyu çok uzattık konuyla alakalı asıl mesajlar kaçmasın.
Önemli değil kardeşim. Bazen acele ile yanlış kararlar verebiliyoruz.
Konunun daha net anlaşılması için ilk mesajıma ekran görüntülerini ekledim.
Umarım hepimiz için güzel haberler en kısa zamanda gelmeye başlar.

Manuel incelendiği için spamı bitirebiliyorlar yoksa illaki spam biri onay alınır da bu zamana kadar...

Önemli değil kardeşim. Bazen acele ile yanlış kararlar verebiliyoruz.
Konunun daha net anlaşılması için ilk mesajıma ekran görüntülerini ekledim.
Umarım hepimiz için güzel haberler en kısa zamanda gelmeye başlar.

Kanal ismi gozukuyor ilk resimde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri