Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende 6 7 ay önce öyle olmuştu.
Pk açık bir şekildeydi birden kapattılar başvurdum hala bekliyorum.
Yarı özgün.
Yani işin garantisi yok maalesef. Ben yırttım demek de kolay değil.
İçerikler özgün olduğu halde böyle geliyor.aynı durum bende vardı. aldığım cevap içerikleriniz tv vb. kopya unsurlar içeriyor. pk kapalı kalmasına kara verdık dedilier.... sonra yenıden pk başvurusunu xx tarihinde deneyin dediler.. yani manuel bakılıyor galiba.
1 Ağustosta günlük 500k izlenime çıkan 26k aboneli bir kanalım onaylandı. ( Kanal spamdı. İçerikle çocuk içeriği youtubeden çekildi. 2 Toplulugu var 1 ay sonra bitecek. Eşleşenliydi 6 taneden 4 tanesi. Eşleşenli olanlar izleniyordu )
http://prntscr.com/kea76p
Hayırlı olsun![]()
6 7 once basvuru yapip onay alan felan yokmu hala bekliyoruz bu nasil bi iş ya.
özgün kanal mı spam mı ?benim de forumdan sahte abone aldığım kanalım 4-5 ay sonunda 2 gün önce onaylandı. bir hızlanma var gibi. darısı diğer arkadaşların kanalının başına
benım merak ettıgım su bugun basvuru yaptıgında olumlu veya olumsuz nezaman cevap geldıgı 3 aymı suruyor cevap gelmesı
Bir ay önce başvurdum ayın Ağustos birde red geldi ama kanalda 1 telif vardı
spam ? ozgun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.