Onaya takılan kanalların son durumu.!!!

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Arkadaşla konu açıldı mı bilmiyorum ama kanallardaki son durum bu.

JtYS3n.png

BOL KAZANÇLAR...

Bir ay önce bu konu açılmışt. İnşallah daha erken başlar

Bu da bir gelişme

Teşekkürler Bilgilendirme için [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION]

İnşallah dedikleri gibi Nisan sonuna kadar onay verirler. Yada red versinler ama birşey versinler yeterki :D

Beklemekten başka çare yok.

BOL KAZANÇLAR...

Sorma hocam beklemek beni de strese sokuyor bari red verirler de onay alabilmek için gene bir çaba veririz.

Sorma hocam beklemek beni de strese sokuyor bari red verirler de onay alabilmek için gene bir çaba veririz.

Dediğin gibi RET verseler olmadı deyip yeni kanal yapıp tekrar onaya yollanır ama böyle inceleme havada kalınca yeni kanal yapmanın da bir mantığı yok.

Ne olacaksa olsun artık...

Başvuralı 2 hafta oldu çok sabırsızlandım ama 2 ay bekleyenler varmış. Hayırlısıyla bir an önce onaylanır inşallah dostlar.

""YouTube İş Ortağı Programı başvurularının incelenmesindeki gecikme devam ediyor. (aslında incelendiğinide sanmıyorum pek) Tüm açık başvuruları(otomatık olumsuz sonuçlandı diyebilir) Nisan sonuna kadar incelemeyi umuyoruz.(bu bir temenni, umarum öyle olacak demek istiyor, %100 olucak demiyor) Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.""

Bence bu da bir taktik. bir ünlem çıkar bir toplu olarak cep onayı çıkartıp cep te girsen kapatır kanalı vs.
şimdi de bence bir çok kişiyi atalete sürükleyecek şekilde bu yapıldı. sonuçta içerikleri girdi insanlar kanal video açık aslında yt bir şekilde bundan fayda sağlayacak ama kanal sahipleri bekleyecek. red işlemi yapılsa insanlar başka arayışa girer. kabul etse insanlara para ödeyecek ama bu şekilde bekletmek de bir yöntem onlar için. bu yöntemin çaresi bulununca veya işe yaramadığında başka bir önlem bulacaklar. yin yang misali bir devinim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri